Süper Bir Gezi Yazısı (advrider'dan)

helal adamlara her türlü ekipman var çok zevkli ve sürükleyici olduğu resimlerden anlaşılıyor :cherry:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
şuanda daha bakmadım dikkatlide deyilim hatta kaskımda yok noolcak:p

İşte africa twinlerin gücü! tek kelimeyle inanılmaz, kıskanmadım desem yalan olur 15. sayfadayım daha bitmedi:)

İnanılmaz bir adventure:cat::cat:
Bizde iki yayla gezdik diye seviniyoruz yaavv:pale:
Adamlar 6 Africa Twin ve 1 yaşlı ama süper durumda BMW GS ile Himalayaları aşmışlar:)
Gerçek macera, şaane paylaşım, siteye üye olmaya karar verdim ben:) izlemeye devam edelim ve yiyeceğimiz ekmeklerin fırınlarından yararlanalım.

insanın canı çekiyor ya kafayı yedim okurken, birden içimde bi enduro askı falan canlandı! CBR de kimmiş dedim asıl eglence burda! ama turkiyede bunu yapabilecegimiz yollar varmı diye dusundum sonra, ama var tabi neden olmasın! ilerne insallah, simdi baslamak için 4bin ytl ye bu işlin zevkini verecek motor zor bulunur bence cbr125 haala ideal benim için... ama fikirlerini merak ederim tabi sevgili mod'um!

ingilizce bilgim lise sonunda yes ayem going tu sukul itize pensıl kadar olan ben biraz zorlandım ama adamlar bişeyler yapmışlar tabi:cat:

İnanılmaz bir adventure:cat::cat:
Bizde iki yayla gezdik diye seviniyoruz yaavv:pale:
Adamlar 6 Africa Twin ve 1 yaşlı ama süper durumda BMW GS ile Himalayaları aşmışlar:)
Gerçek macera, şaane paylaşım, siteye üye olmaya karar verdim ben:) izlemeye devam edelim ve yiyeceğimiz ekmeklerin fırınlarından yararlanalım.

Ben de üyeyim ADVRIDER'a. :) Uzun zamandır takip ettiğim güzel bir endurocu sitesidir :)

insanın canı çekiyor ya kafayı yedim okurken, birden içimde bi enduro askı falan canlandı! CBR de kimmiş dedim asıl eglence burda! ama turkiyede bunu yapabilecegimiz yollar varmı diye dusundum sonra, ama var tabi neden olmasın! ilerne insallah, simdi baslamak için 4bin ytl ye bu işlin zevkini verecek motor zor bulunur bence cbr125 haala ideal benim için... ama fikirlerini merak ederim tabi sevgili mod'um!

Enduroların düşük modelleri ve yüksek kmlileri bile hala iş görür durumdadır. İlgili link'teki Africa'ları görmüşsündür. O yüzden en iyiyi almaya çalışmana gerek yok, sadece sana en büyük keyfi verecek olan motorlardan bir tane al yeter :)

:):):)

imgp0162tp1.jpg

tek kelime ile süper,bende böyle cbf mi paket yapıp gidecegim uzak diyarlara.

hangi sayfada okudum hatırlamıyorum ama bi tanesi 275,000 km deymiş hey maşşallah!!!:)

yakında konu açılırsa hiç şaşmam yolculuk afrika diye :queen:

Gerçkten mükemmel bir seyahat imrendim doğrusu bu seyahat bana GAzzzz :p oldu önümüzdeki sene nereye gitsek acaba????

GKN

çok iiydi ya...!
maceracı diye bunlara derim..
yola baksana abi
attachment.php

bide genel olara k8. sayfadaki manzara fotolarına hayran oldum..:cat:

Ben de üyeyim ADVRIDER'a. :) Uzun zamandır takip ettiğim güzel bir endurocu sitesidir :)

Enduroların düşük modelleri ve yüksek kmlileri bile hala iş görür durumdadır. İlgili link'teki Africa'ları görmüşsündür. O yüzden en iyiyi almaya çalışmana gerek yok, sadece sana en büyük keyfi verecek olan motorlardan bir tane al yeter :)

Registerde bir sorun yaşıyorum ama du bakalım aşabilecekmiyim:silent:
Başlangıç sayfasına atıyor beni ikide birde yaavv:queen:

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
pro bunu gördük ya daha kandıraman bizi gezdim, enduro yaptım diye :queen:
biz de gezerük emme o ilk resimlerden birinde olduğu gibi üstünde 100$ yazan kaatlardan bolca lazım dikkatinizi çekerim :p
edit: bir de biz Türk motorcular tarafından da tebrik et adamları. bu gavurların da delikanlısı oluyormuş be :p helal olsun adamlara.

Her resim ayrı bir güzellik ayrı bir sanat eseri.

Bu fotoğraflara bakıpta hala enduro sevmeyen adamı istanbul köprüsünden aşağı sallandırmak lazım:p

Şaka bir yana ama inanılmaz derece süper fotoğraflar.
Fotoğraflara bakarken "biz yaşamıyormuşuz be " dedim.Sarhoş edecek kadar güzel görüntüler.

İşte sarhoş eden bazı resimler:p(Benim ekledigim resimler sadece ufak bir parçası bunlardan onlarca var)

podosek1414vg1.jpg

podosek1772ru1.jpg

podosek2384mp2.jpg

podosek2447ki0.jpg

dscf42052mm5.jpg

dscf4278he8.jpg

dscf4612wn6.jpg

imgp0975fn2.jpg

imgp1144xf6.jpg

imgp1203xr3.jpg

imgp1348bwbf4.jpg

imgp1399nm5.jpg