- Konu Yazar
İşte africa twinlerin gücü! tek kelimeyle inanılmaz, kıskanmadım desem yalan olur 15. sayfadayım daha bitmedi![]()
İnanılmaz bir adventure:cat::cat:
Bizde iki yayla gezdik diye seviniyoruz yaavvale:
Adamlar 6 Africa Twin ve 1 yaşlı ama süper durumda BMW GS ile Himalayaları aşmışlar
Gerçek macera, şaane paylaşım, siteye üye olmaya karar verdim benizlemeye devam edelim ve yiyeceğimiz ekmeklerin fırınlarından yararlanalım.
insanın canı çekiyor ya kafayı yedim okurken, birden içimde bi enduro askı falan canlandı! CBR de kimmiş dedim asıl eglence burda! ama turkiyede bunu yapabilecegimiz yollar varmı diye dusundum sonra, ama var tabi neden olmasın! ilerne insallah, simdi baslamak için 4bin ytl ye bu işlin zevkini verecek motor zor bulunur bence cbr125 haala ideal benim için... ama fikirlerini merak ederim tabi sevgili mod'um!
Ben de üyeyim ADVRIDER'a.Uzun zamandır takip ettiğim güzel bir endurocu sitesidir
Enduroların düşük modelleri ve yüksek kmlileri bile hala iş görür durumdadır. İlgili link'teki Africa'ları görmüşsündür. O yüzden en iyiyi almaya çalışmana gerek yok, sadece sana en büyük keyfi verecek olan motorlardan bir tane al yeter![]()