Yarın Havaalanında KENAN a tam destek için orada olalım!!

yarın öğleden sonra sakarya halkı il spor müdürlüğünün desteğiyle kenan a destek için orada olacak ve çevre illerin tüm motorsiklet tutkunları.. şampiyona destek için havaalanında buluşalım buarada başbakanımızın KENAN SOFUOĞLU nu yarış sonrası tebrik için aradığını belirtmek istiyorum..herkeze çok teşekkür ediyoruz ailecek..

bu kadar şans olur tam o saatlerde ista geliyorum ne güzel. orda olucam saat 5 te geliyor dimi?

Bu şekilde olursa katılım az olacak ne yazıkki... Bence biri düzgün bir organizasyon yapmalı...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
evet arkadaslar motosikletin dunya sampiyonu ülkesine geliyor.korfez pistine bira şişesi atılan ülkesine,istanbul pisti kiralanamayan ülkesine,Antep te motosikletin yasak oldugu ülkesine,yollarda motor cinayetleri işlenen ülkesine...

yarın havaalanında olalım....

bu vatan böyle bir şampiyonu yetiştirdiği için gurur duyuyorum şimdi kenanı sadece bizler değil türkiye ve dünya biliyor

Lütfen iş durumu müsait olan herkes orada olsun..Bu genç adamı nasıl takip ediyoruz,nasıl gururlanıyoruz onunla,görsün Kenan da.

Moderatör
Kacta geliyor, nereye geliyor, bir de onlari aciklasaydin da belki musait olan arkadaslar o saatte orada olurlardi..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Dünya Şampiyonumuz saat 17H00 de Atatürk Havalimanına inecek.

İçten alkışlarınızı hak etti.

Müsait olan arkadaşların orada olmasını dilerim.

Motosikletiyle gelecek olan arkadaşlar bunu mutlaka okuyun.Atatürk Havalimanı otoparkı motosikletlere ücretsizdir.güzelce içeriye parkedin.
ben orada olacağım.benim için zevkli bir iş olacak :)

Ehliyetim YOOOK :(
Ya Kendimi zor tutuyorum ama Bu ehliyeti almadan cıkmak istemiyorum caddelere :(((

işten kaçabilirsem orda olmaya çalışacagım gelemesemde siz benim yerimede alkışlayın

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar