Arkadaş R1le 418 km'ye çıkıp 650 COMET tokatlıyor...Global Motor Forum

Globalmotor forumundan alıntıdır...(Komedinin hası burada...)

04061980
Yeni Üye

slm mıllet nasılsınız????.tatılım guzel gectıumarım sızınde guzel gecmıstır...aaa bıde ne göreyım tum yazdıklarım sılınmıssss vah vah cok uzuldummm :gelırken ısıklarda bır ıkı arkadas gördum aydın otobanı sonrası yanı öyle bı kurulmuslarkı motora sankı dunya benım dermıscesıne :)hanı 650 lık motora bınyolarya hyosung :)ısıklar gectı hadı deım bı performans ölcıyım ben 1-2 dedım dedım vatandas yatmıs gıdıyor e dayanamazdım tabı devır 10000 aaa bıde ne göreyım arkadas son gazı köklemıs ama lanet edıyo motora gıtmedıgı ıcın bu aada benım hızmı??? 210kmh 3 vıtestee...4 ve 5 ı vermıyuorum zaten sız anlamıssınızdır..hyosung 1500 cc cıktıgında belkı anlarsınızz hayal ve ruya alemınızxde sıze mutluluklar arkadaslar.. kımsenın zoruna gıtmesınn eee karsısındakı r1 tabıkı herkez yerını bılecek dımı.....

Yazılma Tarihi - 17/09/2006 : 00:28:18

2.mesajı...

dımı herkes yerını bılecek o motora sahıp olursan ozaman konus bizde sıneye cekelım. elınde yokken sadece sus be arkadasımm. Arkadaşın tekıde f1 le kıyaslamıs yınede bılgısızlıgıne verıyorum cunku r1 418 kmh hızı duzde cok rahat gören bır makınadır (tabı rodajı cok ıyı yapılmıs sıfır makınalar) sadece yazı yazmak ıcın yazmayın ve suratın ne oldugu ıse bılmeden hıc ama hıc.....benı anlıyacagınızı ummuyorum ne zamankı kaskın ıcınde bıle yanaklarınızı kemıklerınızle hıssedeceksınız ozaman anlarsınız o zamana dek sadece susun... bırı kıskanclık demıs bırı ezıklık demıs ya harbıden sız kendınızı gercekten cok kaptırmıssınız yawwwwww...neyınızı kıskancan be sızın 2 sılındırınızımı ???? bındıgınız 647cc lık motor 79 beygır guc uretırken bugun yzf r6 kı bu 599 cc 133 beygırde.r1 ise 183 beygırde..asfaltta sınekten farkınız yok fala neyı savunuyosunuz........

3.mesajıda bu...ALINTI...

ya nıye yazdıklarımı hep ters anlıyosunuz bılmıyorum. bırı demıs nıye yamaha forumuna yazmıyo dıyee
ordada var merak etme bakıp bakıp guluyoruz zaten hem yolda hem burdaa... madalyalar sızın olsunn arkadaslar kızmayınn ya surda arkadas arkadas konusuyoruz..hepınıze yıldızlı besı ben verdım ıyı kurulun yolda motorlarınıza ama sunu asla unutmayın herzaman eksoz dumanını yutmaya mahkumsunuz...

...................................................................................................

Hyosunga antipati duymak moda oldu bu ara....

Atma Niyazi din kardeşiyiz be...:queen:

Allah böyle tipleri motor forumlarından korusun...:farao:

BENİM CEVABIM ŞU OLDU..

Tabi ki yerini bilecek...Fakat R1 le neyi kıyasladığına bağlı bu kıstas...Arzu edersen seni Yamaha Türkiye Beldeyama A.Ş Satış Müdürü Halil Bey'le tanıştırayım...Bir gün vaktin olursa İstinyeye gidelim...Misafirim ol...R1 in 418yapamadığını sana Yamaha TR nin 2 Numaralı ismi bizzat söylesin...

Haklı olduğun nokta şu...11-12.000 ytl peşin veya 2.el veripde 650 lik bir Hyosungmu alınır...yoksa 2.el Kawasaki 3-4000 kmde Z750 mi alınır...sorarım...Zevkler renkler ambiansı diyelim...söylenecek fazla bir şey yok doğal olarak...

Soz sözüm şudur...En kral motor kendi motorundur...Bir mondıal 50 liğin varsa en baba motor o dur...Gerisi yalandır...

Her motorun bir tokatlayıcısı vardır...Önemli olan motoru temiz özenli dikkatli kullanmaktır...Nişantaşının göbeğinde motoru kökleyip 7 ceddine sövdürmemelidir...Ki ben dün küfrettim bizzat...

Senin gibi motorcunun......"dedim...

Bize hor ve kem gözlerle bakılıyorsa bu ve buna benzer nedenlerdir...

Motor sürüşü onu bunu tokatlamak olaral algılarsan kaybedenlerden olursun...Bizlere tecrübelerinden birikimlerinden bahset...

Işık hızına çıksan bana ne katkın olabilir...

Saygılarımla ...Mete Han...

ulan tam da ağır abi cevabı olmuş ha...:queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bu tiplerden var caddelerde sokaklarda ya hyosungu dışlama modası var gibi.
sanki biz dedik süper motora biniyoruz yamahaları eziyoruz falan.büyük makinelere binen motorcuların çoğu böyle şeyler söylüyolar zaten race motorları sevmememdeki en büyük etki kullanıcılarının yarattıkları imajlardır.metehan abi cevabını güzel vermişsin arkadaşa tabi laftan anlarsa.r1 le 650lik motoru kıyaslıyo zavallı.sonuçta herkes para saçıyoda r1 veriyolarda geri çeviriyo insanlar.

neyse racing camiasının çoğu böyle değil ama yüzde 40ı bence böyle

zuahahaha mete han şuraya gelipte diğer attığın mesajları okumayan da seni tam ağır abi sancak gerçekten:queen:

418 e çıkan bi r1 bulursa o arkadaş haber versinde hep beraber gidip alalım birer tane:queen:

metehan abi gine yapmışın yapacağını :cherry: bide harleyli olan fotoyu koysaydın (ama taparkene olacak) o zaman daha kıyak bi cevap olurdu :p

Motosikleti
Forza250-cygnusL
iiiki zx 12 e denk gelmemiş. onun yanında da kökleseydi ya gazı. bu arkadaş zamanında yediği dumanlar kanser yapmış. acısını çıkarmaya çalışıyo galiba. umarım bi hayabusa ya da zx12 ye denk gelir. o zaman da formda yazısını okurmuyuz acaba???

bu tiplerden var caddelerde sokaklarda ya hyosungu dışlama modası var gibi.
sanki biz dedik süper motora biniyoruz yamahaları eziyoruz falan.büyük makinelere binen motorcuların çoğu böyle şeyler söylüyolar zaten race motorları sevmememdeki en büyük etki kullanıcılarının yarattıkları imajlardır.metehan abi cevabını güzel vermişsin arkadaşa tabi laftan anlarsa.r1 le 650lik motoru kıyaslıyo zavallı.sonuçta herkes para saçıyoda r1 veriyolarda geri çeviriyo insanlar.

neyse racing camiasının çoğu böyle değil ama yüzde 40ı bence böyle

dostum bu arkadaşın ne varsa dilinde klavyesinde var işte...biraz motora binmişliği olan adam bunun salladığını anlar...:)

zuahahaha mete han şuraya gelipte diğer attığın mesajları okumayan da seni tam ağır abi sancak gerçekten:queen:

418 e çıkan bi r1 bulursa o arkadaş haber versinde hep beraber gidip alalım birer tane:queen:

Ağır abilik felsefesine oldum olası karşıyım zaten...:queen:

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
dostum bu arkadaşın ne varsa dilinde klavyesinde var işte...biraz motora binmişliği olan adam bunun salladığını anlar...:)

doğru diyosun baba genelde klavye başında sıkar böyle tipler

mesela ben sl 150 imle gecen bir hyosung tokatladım.biliyorsunuz sl 150 104 km/saati duz yolda cok rahat görebilen bir makinadır.
allam ya

metehan abi gine yapmışın yapacağını :cherry: bide harleyli olan fotoyu koysaydın (ama taparkene olacak) o zaman daha kıyak bi cevap olurdu :p

tükkan senin hacı...

dsc064399jm.jpg

amma kasıldın birader yaa :cherry:
dsc064410yi.jpg

::koop::
dsc064449qp.jpg

::miiz::
dsc064464md.jpg
[/QUOTE]

...:queen:

iiiki zx 12 e denk gelmemiş. onun yanında da kökleseydi ya gazı. bu arkadaş zamanında yediği dumanlar kanser yapmış. acısını çıkarmaya çalışıyo galiba. umarım bi hayabusa ya da zx12 ye denk gelir. o zaman da formda yazısını okurmuyuz acaba???

Hacı bunda mobilet bile yok atıyor...:)

Abi bir de dövseymişin tam olacakmış :mrgreen:

şiddeti sevmem...şiddete hayır...:p

yav bi foto daha var...Ama toplum örf adetlerine aykırı bi ambians...

boşverin yav yayınlamayayım ayıp olur şimdi...

Son düzenleme:
ulan tam da ağır abi cevabı olmuş ha...:queen:

:queen: :queen:
Ağır abi ne kelime ombudsman gibi cevap vermişsin.

Ama harbiden koptum haa. 400 bilmem kaç giden yamaha. onu tokatlayan hyosung. Allahım sen bizi böylelerinden koru...

meta_han abi ii de bu resmi oraya koysan daha ii ;) buraya gelirsen eğer mutlaka görşelim (ama seneye) kendine dikkat et bu arada TDM (fazer 600) manyak bişi ;) umarım kullanma fırsatın olmuştur :cat: kal sağlıcakla

Super Moderator
mete_han' Alıntı:
yav bi foto daha var...Ama toplum örf adetlerine aykırı bi ambians...

boşverin yav yayınlamayayım ayıp olur şimdi...

Tahmin ettiğim bir foto mu?
Uçuruma karşı 418 km/h...olan:p?

esas tapma hareketi burada...Özellikle alttaki gazete kağıtlarına dikkat...beyaz pantolon batmasın ambiansı...

http://www.motordelisi.com/ftopict-26294-seyyah.html+kedi

Burka benim teyzem Bornova migrosun arkasında oturur...Bayraklıda menderestede akrabalar var...Oralara sık uğrarım...sevgiler...

Water nerdesin hacı...irtibatı kestin...

Tahmin ettiğim bir foto mu?
Uçuruma karşı 418 km/h...olan:p?

alın len...

Yorumsuz ::utangac:

getti karizma...gettiiii....

Moderatör tarafında düzenlendi:
mete gurban;
Yeni eğitim yılına balıklamaya bi atladım nerdeyse boğulmak üzereyim. Sınıfın yarısı okumayı unutmuş beaaa!!!! eski sistemin gözünü seviyim.
Uzak kalışım ondandı....
formunda bir mete_han topiğinden hiç bir şeyi beni alıkoyamaz.

cimg2619small5al.jpg

Abi peçeteler kopardı beni :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
bu foto gediz caddesi üzerinde ege uni . hastanesine giderkene burası da UZ...Y İLETİŞİM in önü (reklam olmasın) ben her sabah oradan geçiyorum :cherry: neyse umarım görüşürüz :rendeer:

İşte bazıları altındaki motosiklet kadar adam olabiliyor onu elinden alırsan koskocaman bir hiç R 1 almış ama adam olamamış...Kişisel eksikliklerini yetersizliklerini sadece güzelim bir R 1 ile tamamlayabiliyor ama oda yetmemiş hala 1 kişi birey olamamış...Ben inşallah bir CBR 600 yada R 6 sahibi olacağım tecrübem arttıkça ama benim için 50 cc 1000 cc kulanan değil adam olan adamdır insandır motorcu...herkeze tüm gerçek anlamdaki motorculara sevgiler saygılar

cimg2619small5al.jpg

Abi peçeteler kopardı beni :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Yuh be kanka...Koskacaman Boğaziçilerde okuyon ama peçeteyle dergi ambiansını ayıramıyon...kedi o kedi...pardon dergi o dergi...:p

mete gurban;
Yeni eğitim yılına balıklamaya bi atladım nerdeyse boğulmak üzereyim. Sınıfın yarısı okumayı unutmuş beaaa!!!! eski sistemin gözünü seviyim.
Uzak kalışım ondandı....
formunda bir mete_han topiğinden hiç bir şeyi beni alıkoyamaz.

yok yok başka bişey var sende kanka...Bırak şimdi ilim irfan ambiansını...
:)

bu foto gediz caddesi üzerinde ege uni . hastanesine giderkene burası da UZ...Y İLETİŞİM in önü (reklam olmasın) ben her sabah oradan geçiyorum :cherry: neyse umarım görüşürüz :rendeer:

Len numarada verseydin yav...Bu Uzay İletişim sahibi yabancı değil...Bizim MD den Selis abla ...her yaz İzmirdeyim...sevgiler...:cat:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar