Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
3. sayfa BirinciBirinci 123

Son bir yılda 189 motokurye hayatını kaybetti

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #41
    watercolours - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    15 Kasım 2005
    Şehir
    Coruscant
    Motosikleti
    speederbike
    Birincisi, işveren baskısı olsa da çözüm kuryelerde. Kuryelerin hepsi nizami sürse, hiçbiri kendini tehlikeye atmasa, işveren çıkardığı adamın yerine farklı birini bulamayacağını bilir. Ama bizim millet toplu hareket edemediğinden bu da zor iş. İkinci unsur da kuryelerin arasında bu tarz sürüşü seven bir kesimin de olması. Kuryelik yapmasa da aynı şekilde sürecek adam.
    espresso, gurcanozturk ve Metehan07-70 bunu beğendiler.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #42
    fatih.met - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    10 Aralık 2015
    Şehir
    istanbul büyükçekmece
    Motosikleti
    Tvs Apache, Gsr600
    Alıntı volkster adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yazıp yazıp siliyorum, kötü insanın tekisin.
    adminler mesajımı silip bana ceza vermişler.. daha düzgün bir cevap vereyim, ama dediğim gibi, kültürlü insanlar zaten şıp diye anlamışlardı beni;

    Bir şehit yakını var, içi kan ağlıyor, bu şehit yakınını telefon ile arıyorlar ve hanım ablamız telefonu açıyor, telefonda RTE var, diyalog şuna benzer bir şey;

    hanım abla: kimsin, başbakan mı? cumhurbaşkanı mı?
    T. erdoğan: cumhurbaşkanıyım.
    hanım abla: senin Bilal'in de böyle bayrağa sarılı gelsin de beni anla.
    T. erdoğan: abinde bu mesleği seçmeseydi..

    --------------------------------

    işte bunun gibi olayları biz unutmuyoruz, karakterli, delikanlı, hakka inanan, allahtan korkan, insanı seven, saygılı biri kesinlikle bu şekilde konuşmaz. bu insanlığa aykırı bir harekettir... biz bunu tasvip etmiyoruz ve böyle şeyleri unutmuyoruz, bunlar bizim sinirlerimize fena dokunuyor ve fırsat oldukça bu tür olaylara gönderme amacıyla benzer mesajları yazıyoruz..

  3. #43

    Üyelik
    09 Ağustos 2020
    Bende mor üst veren firmada çalışıyorum. Ama depodan depoya çok fark var. Mesela benim çalıştığım depoda montunun bir dirseginde koruma olmasın sıfır mont veriliyor. Motorun aynası olmasın pakete çıkmıyorsun ayna takılan kadar. 10 günde bir bakımları yapılıyor. Sağ müşür çalışsın sol çalışmasın en ufak arizasina kadar gideriliyor motorlar. Hava çok rüzgarlı olsun çok yağışlı olsun sürüş için en ufak tehlike olsun depo meşgule alınıyor. Lastikler düzenli olarak değişiyor fitil at geç muhabbeti yok. Fitilli lastik kullandığın en geç o gün oluyor ertesi gün sıfır lastikle değişiyor. 80km hızı geçme yasağı var . İstisnai durumlar dışarısında geçmek durumunda kalırsanda depo çalışanına bildiriyorsun o operasyon müdürüne bildiriyor. Patron baskısı yok. Canberkcim ... Adrese geçenlerde 10 dk da gitmişsin sonraki siparişin 14dk sebebi ne vs vs muhabbeti yok. Bazen günde 12 saat çalıştığın oluyor akşamdan sonra sigara ve çaya abandiginda neden bu kadar çok sigara içiyorsun çay içiyorsun diyen yok. Bizim patronun dediği şey kimse cipsi kolasi 5 dk gecikti diye bir yeri eksilmez. Motor paramparça olsun yerine konur ama size birşey olursa yerinize yeninizi koyamam dikkatli gidin dikkatli gidin 30 paket aticaginiza 20 paket atın ama sağ salim gidin. Görüyorum Uygur Türkmen kebapcida çalışanlar var kış günü kafalarında kask yok motorlar Allah'a emanet deli gibi süruyorlar. Benim 30 la gittiğim yerde o 70 le gidip bir yerde patlarsa ben o adama üzülmem. İstediği kadar iş olsun istediği kadar yoğun olsun benim canımdan kıymetli değil.
    espresso bunu beğendi.


    REKLAM ALANI
3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)