Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 12

motor güzel de tehlikeli?

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #21
    hasmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    05 Kasım 2015
    Şehir
    Amerika
    Motosikleti
    SD 1290R
    Alıntı istanbu_gezg adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    metro turizm me bin istersen

    Muğla-İstanbul arası taşımacılık yapan yolcu otobüsünde akıllara durgunluk veren bir olayın yaşandığı ortaya çıktı. Üniversite öğrencisi C.D., İstanbul’da bulunan arkadaşının yanına gelmek üzere otobüse bindi. C.D. uyuduğu esnada yanında mastürbasyon yapan otobüs muavini G.G.'nin (27) spermleri yüzüne geldi. C.D. olayı jandarmaya bildirdi. Muavin G.G.’den örnek alındı. Sıvılar karşılaştırılmak üzere Adli Tıp’a gönderilirken, su döküldüğünü iddia eden muavin G., ifadesinin ardında savcılıkta serbest bırakıldı. Metro Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Çiğdem Öztürk olayı doğrularken, muavin hakkında hukuki işlem başlatacaklarını söyledi. Akşam saatlerinde firmadan özür açıklaması geldi.


    ulan ne olaylar dönüyor
    Ama bu çok eskidendi. Isıtıp ısıtıp sürüyosunuz piyasaya. Metro turizm bu konuda ciddi ilerleme kaydetti. Muavin spermlerini modern tesislerde el değmeden paketleyip, şeker, kahve kreması ile birlikte sunuyorlar müşterilerine artık. Daha n'apsin adamlar?

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 14:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:22 ----------

    Alıntı Öz_Musti adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Herkes kask, mont, peşinde. Doğru düzgün bot giyen yok, dizlik takan yok, hele bellik (böbreklik değil o bellik! Felci önler!!) kimsede yok.

    İş elbiseleri satan yerlerde 30 evet 30 liraya yeşil renkli, montun üzerine giydiniz mi, montla birlikte giyip çıkartılan yelek var. Bunu giyen çok çok az. Zaten piyasada montlar hep koyu renk. Kasklar mat, motorlar genelde mat renk. Hayalet gibi geziliyor hep. Çakar far... KEsinlikle ve kesinlikle kask aldıktan sonra alınması gereken ikinci "güvenlik ekipmanı" bu. Forumumuzda hangi kaskı alayım sorusundan sonra hangi çakarı alayım sorulmalı. Çok çok önemli bir güvenlik ekipmanı. "Motosikletleri fark edin" sloganından sonra "motosikletliler çakar takın" sloganları dolanmalı. Hiç görmüyorum. Çakarın yoksa fark edilmezsin bu kadar basit. Tabi piyasanın hakimi dandik çakarlar. Bunları da koruma demirlerine monte ederken yukarıya, öndeki adamın gözüne değil hafif aşağı bakar şekilde monte etmek lazım. Arka arkaya 4 motorcu gidiyoruz diyelim. Ben ilk motor olayım. 3 motor arkamda reflektif yelek ve çakarlı motor varsa ilk onu fark ediyorum.

    Unutmayın yelek ve çakar bir konfor ekipmanı değil önemli bir güvenlik ekipmanıdır.
    Çakar nedir? Ekstra far mı? Yoksa yanıp sönen bir şey mi? Rengi farla aynı mı? Yasal bir şey mi? Cidden merak ettiğim için soruyorum.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #22

    Üyelik
    19 Ocak 2016
    Motosikleti
    Yamaha MT-25

    Çakar nedir? Ekstra far mı? Yoksa yanıp sönen bir şey mi? Rengi farla aynı mı? Yasal bir şey mi? Cidden merak ettiğim için soruyorum.
    Yanlara takılan ekstra far. Yanıp sönüp kırıpışıyor hızlıca. Farla aynı renk. Sanırım yasal ki polis birşey demedi bugüne kadar.
    “Bir delil ile 40 alimi yendim; ama 40 delil ile bir cahili yenemedim.” Mevlana


    REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)