Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
5. sayfa BirinciBirinci ... 345

RS 200 Gundeme gelmeyen sorunlar

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #81
    BLUERAY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    03 Temmuz 2016
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    İnazuma, Hajoue125 bide cross aldıkmı tamamdır
    Efendiler bir sakin olunuz, nedir bu heyecan bu hiddet. Alt tarafı bir motor. Birbirinize hakaret etmeye bir adım kalmış. Mal bu yahu, alt tarafı bir eşya. Bütçe ne ise kalite de onunla sınırlı kalıyor.

    Vatandaş elindeki paraya bakmış, araştırmış, sormuş, soruşturmuş. Hımmmm demiş bu motor bana uyar. Alırken tabiki bir Harley almadığını biliyor. Ha beklentisi biraz fazlaydı diyelim çıtırdan bir pişmanlık ta duyablir. Ama o motor onundur.. O kişiye aittir. Kısacası en güzeli benmkidir kardeşim. Başkasını emneti değil, kiralık değil. Neticede benim, ipinden sapına kadar bana ait. En güzeli işte.. En güzel düşünce.. Bu durumun hayalini süren nice kimseler var. Benim olsun varsın taştan olsun...

    Eşyanın iyi yada kötü denilen yönlerini tartışmak, bu konuda bilgi vermek hiç kimsenin üstüne vazife değil. Bana ne kardeşim ben eşyam ile iyi yanını da kötü yanınıda yaşamaktan mutluyum. Ancak, sen almışsındır çok pişmanlık duyuyorsundur, canını sıkan işleri vardır, hatta kredi ile alıp rehinli olduğu için satamıyor ve değiştiremiyorsundur da. Buda çok kötü, hemde kazadan beladan sonraki sırada en kötü durumdur. Başıma gelmedi ama gelen bir kimse ile empati kurabiliyorum.

    Demin vazife değil demiştim, ancak forumun amacı vazifesi olmadan (!) sadece iyi niyet ile bir ekip ruhu ile yaşama bırakılan bir gülümseme adına kullanıcı yahut kullanıcı adayı kişilere dürüstçe düşünce beyanında bulunmak değil midir. E bunu yapalım o zaman. Dikkat ediniz iddialaşmanın sonu kavgadır, küskünlüktür, dargınlıktır.

    Yakışmaz bize efendiler. Geliniz yakışanı yapınız. Samimiyetten yoksunluk seziyorsanız muhatap olmayınız, söz altın ise sükut elmastır...

    Azcık sakin olun be... delirtmeyin beni yahu... Tıreeğe bağlatmayın... pıçaklarım uleeeaayynnnn...... höömmmmmm.....

    Pis fakirler işte noolcek...
    _chaotic_ bunu beğendi.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #82

    Üyelik
    15 Ağustos 2015
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    R25
    Bakin az once yine aku konusu gundeme gelmis buyrun..



    ---------- Mesajlar birleştirildi - 22:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:15 ----------

    Alıntı frankestayn1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Pulsarın var mı ondan da şüpheliyim açıkcası her yere motor yok vs yazmışsın ve yazdıkların inandırıcı gelmiyor ve dediklerinin bazıları her SS da var

    Bos konusma, her ss beni baglamiyor ben sahibi oldugum motoru yazdim ve digerleri ile kiyas yapip su kotu bu kotu demedim hala anlayamadiniz. Kimseye bisey ispatlamak zorunda degilim ama yinede buyur motorumun faturasina kadar gostereyim. Motorum yok yazmistim evet apacheyi sattiktan sonra ve bir suredir telefonumda yoktu forumdada aktif degildim genelde grubu kullaniyordum. Simdi yuz halini gormek isterdim fotoya baktiktan sonra..


  3. #83
    BLUERAY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    03 Temmuz 2016
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    İnazuma, Hajoue125 bide cross aldıkmı tamamdır
    Alıntı nicksizbro adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Adam her motorda var demiyor olabilir ama motorlarının fiyatı düşecekya ondan bu tatava, boşuna mı japonlar daha pahalı
    У человека могут быть не все мотивы, но цена его двигателей будет ниже, чем цена, которая дороже, чем пары или японские дороже (russian)

    这个人可能并不是每一个动机,但是他的发动机的价格会比那些比蒸气还贵的东西还贵 (china)

    El hombre puede no tener todos los motivos, pero el precio de sus motores será más bajo que eso, que es más caro que los vapores o los japoneses más caros. (espanol)

    ./.-../..../---/--/-.../.-././.--./..-/./-.././-./---/-/./-././.-./-/---/-../---/.../.-../---/.../--/---/-/.-..-/...-/---/.../--..--/.--././.-./---/./.-../.--./.-././-.-./.-..-/---/-.././.../..-/.../--/---/-/---/.-././.../..././.-./.--.-/--/.--.-/.../-.../.-/.---/---/--.-/..-/././.../---/--..--/--.-/..-/././.../--/.--.-/.../-.-./.-/.-./---/--.-/..-/./.-../---/.../...-/.-/.--./---/.-././.../---/.-../---/.../.---/.-/.--./---/-././..././.../--/.--.-/.../-.-./.-/.-./---/.../.-.-.- (mors alfabesi)


  4. #84
    Norton772 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    21 Ağustos 2016
    Şehir
    Antalya
    Motosikleti
    Honda Dio
    lutfen yanlis anlamayin ama stop ediyor diyenlerden biri yokus asagi bosta giderken oluyor demis. motoru yokus asagi bosta kullanmak ne derece saglikli da bu bir gosterge olarak aliniyor? ben zamaninda 6 bin km ikinci el olarak aldigim bir pulsar kullandim ve bakimini zamaninda yaptirdim ve adam gibi kullandim. sadece soguk havalarda arada bir gostergenin gidip geldigine sahit oldum. baska da bir sorun yasamadim. kimse super motor demiyor ama f p orani daha iyi motor vardi da bizler mi almadik? abs si olan japon motoru 20 binden basliyor. bunu da unutmayin. sorunlari var evet ama yine de bu fiyat araligindaki en mantikli motor parasi ile karsilastirilinca.
    not: artik kullanmiyorum cunku satmam gerekti ama alacak olsam mantigim yine bunu isaret ediyor. ne yapayim 10 bine 125 cc abs siz yamaha mi alayim siz soyleyin? sorunlari var ama bazilari gormezden geliniyor isin icine maddi kismi girince maalesef.
    nuwanda324 bunu beğendi.

  5. #85
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Üyelik
    11 Kasım 2014
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    xmax_250 ABS 2015 + Sepetli 52 litre
    yamaha cephesinde anahtarlar yamuluyor sizde durumlar ne kardeşler


    REKLAM ALANI
5. sayfa BirinciBirinci ... 345

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)