Yaptığı Yüksek Hız Nedeni İle Boş Yolda Kaza Yaptı..

off :( butun kemıkler dırek ensesinde toplanmıstır . allah kımseye yasatmasın

Allah rahmet eylesin kasak 2 ye ayrıldı.

Yabancı ülke heralde :silent:

Al işte kalitesiz kask ile ne oluyor ikiye ayrıldı, tabi kask kaliteli olsada kurtulmayabilirdi ama en azından ikiye ayrılmaz kask

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bence 90 km/h den fazla değildir hızı. Birde arai bile olsa bu kazada kurtarmazdı. Adam boynunu üzerine gitmiş. Boynu kırılmıştır yani.

Panikle ön frene asılıp stopi yaparak direğe giriyor,zaten fren yapsa bile kurtulması çok zor.ilk darbeyi ön teker değil,kafası alıyor.iç organları o basınçla patlamıştır.

90km/h değil,50-60km/h bile yeter bu duruma.

Son düzenleme:
paraguay benzer motor kazaları

ulen eleman ayağa kalkacak ama kamyona aldığı ikinci darbede bel kemiği kırılmış gibi.kamyonet sürücüsüde kendi arabasındaki hasara bakıyor...s... in... sabahamı bırakırsın...

Rabbim nelere kadirsin...

Son düzenleme:
paraguay benzer motor kazaları

ulen eleman ayağa kalkacak ama kamyona aldığı ikinci darbede bel kemiği kırılmış gibi.kamyonet sürücüsüde kendi arabasındaki hasara bakıyor...s... in... sabahamı bırakırsın...

Rabbim nelere kadirsin...

https://www.youtube.com/watch?v=WInNWVHX3ec

Off off bu ne böyle Rabbim korusun. Fazla hız ekipman yok. O kamyonet süren adamın taa diyip küfüre başlardım neyse.

Kazalar gercekten kotu ve insanin icini urpertiyor.
Ayrica su lanet haber sitesine kil oldum 13 sn olan video icin 4 reklam kapattim ******* acincada sagi solu notla dolduruyor insafsizlar

Kazalar gercekten kotu ve insanin icini urpertiyor.
Ayrica su lanet haber sitesine kil oldum 13 sn olan video icin 4 reklam kapattim ******* acincada sagi solu notla dolduruyor insafsizlar

Çoğu maalesef öyle 15 saniyelik videoya 30 saniye reklam koyan var ne küfür ediyorum ya..

Çok yazık olmuş.. :salut: Insallah çok acı çekmeden can vermiştir...
( Allah düşmanımın başına bile trafik kazası vermesin ) Nefret ediyorum trafik kazasından. Hele insan baba olduktan sonra daha bi farklı bakıyor herseye..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ikinci adam dunyanin konslunu acip god_mode yazmis

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar