Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
3. sayfa BirinciBirinci 123

MT 25 / TNT 250 / DUKE 250

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #41
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Üyelik
    03 Ekim 2015
    Şehir
    antalya
    Motosikleti
    R25
    kardeşim sen bu 3 motoruda alma derim.gördüğün gibi yoğurdum ekşi diyen zaten olmuyor.yamaha zaten çöp motorlarıyla meşhurdur hiç bulaşma.ktm zaten motor konusunda dünyanın en iyi markasıdır.benelli zaten ağzını açamazsın o derecede kalitede.sana tavsiyem 30.000 tl daha üstüne koy git kawasaki z1000 al.en azından kaliteli idare eder seni 2 3 sene.burdaki arkadaşlar da ducati ve bmw den başka motor kullanmadıklarından dolayı kalite algıları çok yüksekte.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #42

    Üyelik
    10 Mart 2016
    Bu soru buralarda olay yaratabilir Sana şu motoru al dememiz bence yanlış olur ama görüşleri merak ediyorsan tnt 25 ve 250 sayfasına bak. Motorlar yeni geldiği için her türlü model ile kıyaslaması yapıldı okuma imkanın varsa bi göz at oraya. Göz atamazsan da kısaca özet geçeyim fiyat konusunda şuan için hiç biri benelli ile yarışamıyor uzun yolda dukeyi salla gitsin tnt 250 ve mt 25 tam uzun yol motorudur tnt 25 ile adamın biri yurtdışı seyahati yaptı beş bin küsür km. 250yi sen hesapla artık ne yapar diye selesi normalde rahattır biraz üstüne oturunca alışırsın yada öyle diyelim.

  3. #43
    tcourb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    19 Şubat 2016
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    f700 gs
    mt' de abs yok, lastikler kötü ve çok yakıyor. 250 cc ler arasında en iyi performansa sahip olanı. görüntü olarak da benim fikrimce eli yüzü en düzgünü.

    ktm : yakıtı mt den iyi, abs var, lastikler nispeten iyi, torku güzel. çok titriyor, konforsuz, servis pahalı ve supermotodan çok şikayet var.

    tnt : yakıt iyi, lastiklerden emin değilim. gidon yüksek en konforlusu. gidişi diğer 2 motordan da zayıf. servis ağı sıkıntılı.


    ben almadan önce ağırlıklı olarak ktm ve mt arasında kalmıştım, bütün artılarına rağmen titreşim, konforsuzluk ve tip olarak mt yi daha çok beğenmem sebebi ile .mt yi tercih ettim. objektif olarak bilgi vermeye çalıştım sadece. umarım faydalı olur.

  4. #44
    YasinC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    30 Ekim 2016
    Şehir
    Ankara
    TNT250 ile gelen lastiklerde çok kötü. Mt25 dekiler de çok kötü. Eğer daha önce iyi lastiklere alıştıysan çok zorluk çekersin.

    Zaten İstanbul'da oturuyormuşsun tüm motorları test et hangisini beğenirsen onu alırsın


    REKLAM ALANI
3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)