Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
4. sayfa BirinciBirinci ... 234

Evliyiz çocuğumuz var memuruz ama motora binmeyek mi ?

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #61

    Üyelik
    08 Şubat 2014
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Xciting25Ori - SYM WOLF - Xmax400 - NC750D integra
    Hocam kadına söz geçirememekle ilgisi yok, bencillik olur falan demişsiniz ama günümüz kadınları maalesef aynı zamanda çoğunluğu çalıştığı için artık "erkek" gibi oldular. Evet elbette sorumluluklar eşit ama duruma göre aileden aileye şartlar değişebiliyor. Benim kızım örneğin yeme içme konusunda, uyku konusunda hep anneyle. Dolayısıyla o işleri evde hep mecbur anne hallediyor. Bu işlerin görüldüğü sırada evden kaçabilen, motosiklet sürebilen, halı saha maçı yapabilen, fifa oynayabilen, erkek arkadaşlarıyla iki çift laf yapabilen ya da birşeyler içebilen ve eve döndüğünde trip yemeyen erkekler var. O iş yani biraz da kadında bitiyor ama dediğim gibi bizim kadınların artık çoğunluğu erkeği hep dizinin dibinde istiyor ve nefes aldırmıyor. Bunu önce aşmak lazım demek istediğim.
    hasmet ve BattalGazi bunu beğendiler.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #62
    fatih.met - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    10 Aralık 2015
    Şehir
    istanbul büyükçekmece
    Motosikleti
    Tvs Apache, Gsr600
    benim 4 tane yeğenim var, iki kız iki erkek. bize geldikleri zaman alıyorum önüme ve benzin deposunu kucakla diyorum sonra boş yolda geziyoruz öyle. yeğenim 3 yaşında ve diğeri kız olan ise 5 yaşında, motorla gezmeyi seviyorlar. bebekler bile motorun tadını alınca bırakamıyorlar

    3 yaşında olan erkek yeğenim ağlıyor motorla gezdirmeyince.

  3. #63
    hasmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    05 Kasım 2015
    Şehir
    Amerika
    Motosikleti
    SD 1290R
    Bizim oglan motoru calistirinca korkup iceri kaciyor... kismen de hakli. Zaten genelde hakli oluyor. Mantikli cocuk. Herseyin farkinda. Motosiklet guvensiz diyor.

    ...ama size bir onceki motosikleti alis hikayemi anlatayim. Bir gun evden cikiyorken oglan "Anne garajda motosiklet var" dedi. Esim "Yok oglum nerden cikardin" dedi. Cocuk israr etti. Derken garaj kapisi acildi, ve 1000cc bir naked. Esimin agzi bir sure acik kaldi.
    bulteir, fatih.met ve mombohunter bunu beğendiler.

  4. #64
    manofsteel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    16 Ekim 2014
    Şehir
    Aydın/Kuşadası
    Motosikleti
    MT-25
    25 yaşındayım, eşim oğlumuza 6 aylık hamile, flört ederken de motosiklet biner çılgınlar gibi gezerdik şimdi ise baba olacağım için daha sakin sürüyorum çocuk motosikletin üstünde büyüyor.Yalnız bindigim zaman vuruyorum kırbacı :D pocket bike alacağım oğluma nasipse, kaç yaş uygundur sizce?
    mombohunter bunu beğendi.

  5. #65

    Üyelik
    18 Mart 2017

    Kızım şimdilik bununla idare ediyor. Yoksa önünü alamıyoruz.



    Eşimin motosiklete yaklaşımı ise böyle.

  6. #66
    EldekiDebryj - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    10 Aralık 2014
    Şehir
    -
    Motosikleti
    DUKE 200
    Alıntı mombohunter adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Evlilik konusu uzun tartışma konusu bence Ona hiç girmeyelim gençler iyice soğumasınlar. Sizin durumunuz Türkiye şartlarında uç bir örnek bence. Keşke eşimin de motosiklet olayına bakışı sizin ki gibi olsaydı. Bence siz sorumluluk altında sıkışmamışsınız ondan bu kadar kolay yorum yapabiliyorsunuz. Çocuk sahibi olunca yukarıdaki yorumunuza katılır mısınız bilemem
    Üstünden baya geçmiş ama yazayım. Çocuk konusu çok sıkıntılı, bizim bir tane kedimiz var ve zaman zaman o bile kısıtlıyor bizi, bırakınca aklım kalıyor arıyorum sürekli annemı "yemeğini verdin mi? Kumunu temizledin mi? Napıyor?" diye.
    Önceden durup dururken, gecenın bir yarısı "hadı gıdıyoruz" dıyıp şehir değiştiriyorduk şimdiyse önceden planlamamız gerekiyor cunku kediye bırının bakması gerekıyor. Kedimi çok sevıyorum ama aniden, kalk gıdıyıruz diyip yola çıkmanın keyfi başkaydı. Çocuk çoook daha ağır bir sorumluluk ve beni, bizi mutsuz eder şu durumda. Belki uzuuun zaman sonra isteriz, olursa olur. Şimdilik böyle yaşamak bize iyi geliyor.
    mombohunter bunu beğendi.


    REKLAM ALANI
4. sayfa BirinciBirinci ... 234

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)