- Konu Yazar
Arkadaşlar Ağustos ayında k7 burgman alacaktım sahibinden üzerinden..Şahsı aradım gelip alacağımı söyledim.. Şahıs bana gelin satışı yapalım dedi..Ertesi gün gittik elemanın yanına motor resimdeki gibi değildi anahtarı istedik..Şahıs anahtarı yok dedi..Bende nasıl olacak dedim buraya kadar geldim dedim...Bu şahıs ta bana yanınıza gelirim motorun satışını yaparız dedi..Bende eyvallah dedim..Hani insanın aklı tutulur ya bu adama ben 500 tl kapora verdim..Araya haftasonu girdi..Pazartesi aradım bunu sabah..Uğraşuyorum dedi geleceğim dedi.. ( Meğer motor rehin imiş icradan dolayı) Akşama kadar aradık en son noter kapanacağına yakın gelin dedi..( Oysa söz vermişti kendisi gelecekti).. Adamın yanına vardık motor yok bir süre sonra motoru başkası getirdi...Motora baktım kmsi 66 binde idi..Oysa ilanda 56 bin yazıyordu..Biraz sürdüm motor gerçekten gitmiyordu çok kötü idi ..Adama dedik kardeş bu motor gitmiyor kmsi fazla kaporamı ver üstelik motoru niye başkası getirdi dedim..Bana motoru haftasonu kiraya verdiğini söyledi..Bizde bağrınca üstümüze yürüdü sonra bizde tersledik bunu..Bu sefer tamam dedi üstümde yok yarın hesabınıza yatırırım dedi kimlik fotokopisine imza attı verdi bize..Oradaki esnafta kefil oldu..Ertesi gün oldu aradık..Bize motorunda hiçbir sorunu olmadığını söyledi..Sonra sizemi soracaktım motoru kime vereceğimi dedi..10 bin kilometreden öldün mü ne olmuş dedi..Bende artık dayanamadım ana bacı kalayladım oda bana küfür etti..Sonra ben bunu mahkemeye vereceğimi söyledim..Gülerek vermessen ..... diye küfür etti...Bende dururmuyum..Canım çıkıyor o parayı kazanana kadar..Gittim elemanın ilan eski ve yeni görüntülerini aldım (Km farkını bir güzel işaretledim tarihi ile ) kefil olan dükkanın resmini çekip yazıcıdan çıkardım..İlanın ekran görüntülerini de yazıcıdan çıkardım...İmzalı yazılı kimlik fotokopisini de çıkardım..Doğru adliyeye..Dilekçe yazdım koydum bir güzel dosya ya savcıya verdim...Yüzüme baktı bunu sen mi hazırladın dedi helal olsun avukatlar bize böyle gelmiyor dedi..:mrgreen: Sonra sahibindeni aradım durumu anlattım ( hayatımda gördüğüm en harike müşteri temsilcileri buradaymış..) uzun uzun dinlediler 24 saat içerisinde şahsın profilini kapatacaklarını ve ilanlarını sileceklerini söyledi..Başka bir isteğiniz var mı dedi kendinize iyi bakın dediler.. Sonra kontrol ettim ertesi gün adamın tüm ev araba ilanlarını uçurmuşlar..:mrgreen::mrgreen: Sonra bir kaç kere farklı profilden ilanları koydu sahibindeni aradım onları da kapattırdım..Kuduruyordu şahıs..:mrgreen: :cherry: Dün kartal adliyesinden aradılar şahıs hakkında mağduriyetiniz devam ediyor mu paranızı alabildiniz mi dediler yok dedim..Bugün adliyeye davet ettiler o şahısta geldi..Paramı peşin aldım..Dosyaya baktım dolandırıcılık suçundan dava açılmış..:queen::cherry::queen: Suratına yaş tezek atsan durmuyordu beyin.. :cherry::mrgreen: Mutlu mesut ayrıldım adliyeden... Kendimle gurur duydum..:cherry:
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:08 ----------
O para ile de malzeme aldım işyerime..Kendime bir de iskender ısmarladım..
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:08 ----------
O para ile de malzeme aldım işyerime..Kendime bir de iskender ısmarladım..