Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 12

Avrupa parlamentosu aldığı karar ve Euro 4 yasasi

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #21
    izmir3535 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    20 Mart 2012
    Şehir
    izmir
    Motosikleti
    Yamaha tdm900
    Yediğimiz gevreğin susami bile ithal. Şangay 5 li sinden olsa olsa çökelek peyniri olur. Adamlar zaten aç.Çin elinden gelse insan yiyecek.Büyük kriz kapıda. Zaten ,%35 enflasyon var bu ülkede.ev fiyatlarından tutunda et süt peynir ev kiraları hepsi uctuuuuu. Fakirler ordusu yaratıldı. Aldığımız maaslara bakın gıda parasına zor yetmekte. Gelen bir krizi sağa sola atma çabası dır yürütülen politika....
    Mengu16 bunu beğendi.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #22

    Üyelik
    24 Haziran 2016
    Şehir
    İzmir
    Yorumlara genel anlamda katılsamda şuda var bu ab dediğimiz oluşum harbiden tam bir ikiyüzlülük abidesi,bunu hemen hemen bütün politikalarında açık seçik ortaya koyuyorlar. Misal İngilizlerden sonra daha ortaokul yıllarımdan bu yana en nefret ettiğim millet bu avusturyalılardır. Sebebini yazarım bir ara.Bu şey ayağına hemen glock marka silahın satışını durdurdu bu abiler.Adama demezlermi bu kadar Türkiye düşmanıysanız KTM de satmayın yiyorsa.Kesin tüm diplomatik ilişkileri.Kim ne derse desin KTM bu dingillere rağmen sevdiğim bir markaydı ama şu saatten sonra .......ler almam.Hoş benim alıp almama kime koyar o ayrı mesele.
    İşin bide şu boyutu var avrupada " gurbetçi " dediğimiz insan grubunun ne denli boş,ne denli hava gazı olduğu şu olaylardan sonra ortaya çıkıyor,Bu ülkelerde sırp da var,ispanyolda,bosnalısı a va kenyalıdısı da hatta ermenisi,bu ülkeler aleyhine birşey olduğunda yıkıyorlar orayı,emme gel gör ki bizimkiler yıl oldu 2016 hala kendilerince ab ye entegre olmayı marifet sanıyorlar(arkadaşların entegreden anladıkları bulundukları ülkenin dilini konuşmak ) buda böyle bir tespitimdi sabah sabah.
    SlimShady1 bunu beğendi.

  3. #23
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Üyelik
    11 Kasım 2014
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    xmax_250 ABS 2015 + Sepetli 52 litre
    Alıntı watercolours adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Biz Avusturya'dan silah mı alıyoruz?
    dahasıda var bütün yürüyen merdivenleri avusturya üretiyor asansörleri hepsini avusturya üretiyor , metrolarda özel şirketlerde hepsi ni onlar yapıyor

  4. #24
    osiosborn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    17 Ocak 2016
    Euro 4 bizim yaşam standartlarımızı yükseltmek, çevreye doğaya daha az zarar vermemiz için var. Keşke Euro 88 olsa, boğazda otururken otomobil sesi yerine denizi dinlesek, Uyurken pencereyi açabilsek. Parkta bahçede otomobil yerine kuş sesi duyabilsek. Karbonmonoksit yerine oksijen soluyabilsek.

    Şu AB olayını bir türlü anlayamadık. AB'nin bizi almayacağını zaten biliyoruz. Yıllar önce de biliyorduk. Peki biz AB'den ne alıyoruz?

    Standart alıyoruz. Misal hökümetin çok övündüğü duble yollar, köprüler vs Avrupa şartnamelerine uyumlu olarak inşaa ediliyor. Çünkü bizim standartımız yok, olanda eksik. İçtiğimiz sudan, yediğimiz ekmeğe, aldığımız bir eşyaya kadar hepsi EuroNorma uygun olmak zorunda.
    Salurbey bunu beğendi.


    REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)