Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
6. sayfa BirinciBirinci ... 45678 SonuncuSonuncu

Motosiklet Kız Tavlama (R6&HAYABUSA) - Yalnız Adam

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #101

    Üyelik
    16 Mart 2016
    Yorumları okumadım, daha önce yazıldı mı görmedim ama bana tiyatro geliyor bu video. Oradaki kızlar bu gençlerin arkadaşı diye düşünüyorum, konuyu açan arkadaşın amacı da forumda gündem yaratıp - ki işe yaramış gibi gözüküyor- youtube abonesi kasmak(daha önce de böyle kanal tanıtım videoları ekliyordu foruma sanırım)

    Yolda durup "hadi şu kızların peşinden gidelim" falan çok yapmacık geldi bana.

    Özet: Kızlar tanıdık
    webingo bunu beğendi.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #102
    motodrift - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    10 Ağustos 2007
    Şehir
    Düzce 81
    Motosikleti
    WR 250 R
    Bir keresinde araba ile ışıklarda beklerken sol tarafımdaki bayan sürücü tam fotoğrafımı çekerken göz göze gelmiştik,hiç tepki vermemiştim.

    Videoda yapılanlar tamamen yanlış.Ya evli olsaydı o bayanlar ? O zaman ne olacaktı ? Bir yakınımın arabasını 2 tane motorcunun takip etmesini düşünemiyorum bile.

    Video tamamen kurguda olabilir.

  3. #103
    something123 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    06 Eylül 2015
    Motosikleti
    MT 07
    Alıntı ssCi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Trafikte gidiyorsun araba tek bir bayansın diye düşün güzelsin gençsin, yanına motorcular geliyor ve sulanmaya başlıyorlar.

    Yok çok güzel kullanıyorsun, yanında gezmeye başlıyorlar seni kovalıyorlar ne düşünürsün? ben olsam başta korkmaya başlardım acaba bişi yaparlarmı diye.
    ŞUANDA bana bole bişi yapsalar camımı kapatırım, basarım gaza... önüme arkama girip beni taciz ederse bende arabayla onu taciz ederim sonucta ustunluk bende araba var altımda...

    ama o kadın gulup yuz vermese bu cocuklar olaya devam etmezdi diye de dusunuyorum açıkcası...

    ekleme yapayım aklıma gelmişken; bagdat caddesinde araba ile ışıklarda durdum yanımda kırmızı bir araba durdu, bana elinde bir kagıt uzattı, telefonum yazıyor al dedi, bende gulumseyerek kibarca aldım, gulumseyerek adama kibarca yırttım, bastım gaza gittim...
    bir kere de telefonumu isteyen birine aaaaa sen ver telini dedim, genclik işte kucuktum ozamanlar, cocuk telefonunu benim camdan içeri atmıştı, yaratıcıydı tercihler diyelim..

    Alıntı elessartt adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kabalık değil de nevşehir'e ait şive oluyor birazcık, ürgüplüyüm bende.. )
    evet oda olabilir hadi gidahhh
    Thracian, Tecimen, EmirhanCoskun ve 1 diğerleri bunu beğendiler..
    Ne yaparsan yap... AŞK ile yap..

  4. #104

    Üyelik
    03 Mart 2014
    Şehir
    kny-42
    Motosikleti
    sym joymax
    bence video başlığı şu olmalıydı. r6&hayabusa ve motorlar

  5. #105

    Üyelik
    14 Haziran 2015
    Şehir
    İstanbul
    Alıntı beko12345 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    1- Benim kız arkadaşım ile olan ilişkim hakkında zerre bilgin yok, adabını takın .
    2- Biz bulgaristan göçmeniyiz , kadınların çalışmasını türkiyeye getiren kişileriz. Kadın haklarını senden öğrenecek değilim.
    3- Kız arkadaşım senin gibi geniş insanlar yüzünden İstanbulda defalarca takip edildi evine kadar. Umarım birgün seninde annenin , eşinin , kız kardeşinin başına gelir görürsün flört amaçlı takip edip telefon istemek nasıl hissettiriyor.

    Ben kolay kolay beddua eden biri değilim fakat umarım bu olay bizzat başına gelir.

    Ha belirtiyim, örümcek kafalı diyebileceğin son insanım. Forumda bizzat yüzyüze görüştüğüm insanlar beni iyi tanır senin buradaki cümlelerin fasa fisodur benim hakkımda.

    Oradaki eve kitleme lafımı ciddiye alıp sevgilimi odaya kitleyecemi düşenüp yorum yapacak seviyeye geldiysen zaten benimle muhattap olma.

    Ha şunuda belirtiyim diyorsunya evliyse / sevgilisi varsa zaten gereken cevabı verir.

    Evet veriyorlar ama kadınlarımız bu durumdan çok rahatsız emin ol. Erkek gözüyle yorum yazma. Biri seni takip etse , her yoldan önüne çıksa iyi hissetmezsin .

    Kendi kız arkadaşım bile senin gibi genişler yüzünden telefon isteyenleri , takip edenleri terslemekten bıkmış durumda. Bu durumu onlara yaşatmaya hakkınız yok.

    Alıntı Gökhan_Aygün adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Beko kardeşim mesajlarına yer yer denk geldim seviyeli bir arkadaşa benziyorsun gözünü seveyim bu gibi çocuklara cevap verme ! Çocuk ( adam değil ) anasına babasına sırtını dayayıp . büyütmekten sadece çene konusunda geliştirmiş kendini. Sana 1 sene önce kendini tanıttığı bir yazıyı yazıyorum, kendine yakıştıracaksan bu çocuğa laf yetiştirmeye devam et !

    " Merhaba arkadaşlar. 24 yaşındayım ve 15 yaşımdan beri 4 tekerli araç kullanmaktayım ( Tabii 18'ime kadar yazlıkta trafiğe kapalı alanda sırf tecrübe kazanmak amalı babam ile kullandım yanlış anlaşılma olmasın " ( Babasının bitanesi kıyamam )

    " Bugüne kadar motora hep soğuk bakıyordum nedeni ise malum Türkiye'deki insanların motosiklet sürücülerine karşı vurdumduymazlığı " ( Sosyal tespit yapıyor çocuk )

    " Türkiye değil de Avrupanın herhangi bir ülkesinde veya ABD'nin herhangi bir eyaletinde yaşıyor olsaydım. " ( Gel yanımda işe başla 5 ay sonra yaşarsın )

    " 20-25 gün önce babama da çekinerek motosiklet istediğimi ve bunun Duke 200 olduğunu ilettim ve beklemediğim bir şekilde neden olmasın cevabını aldım " ( Kendi paranı kazandıktan sonra, hayatı gerçekten yaşadıktan sonra senin sivilceli sözlerini ciddiye alabiliriz. )

    " Hayatımda ilk kez motosiklet kullanacağım için acayip heyecan var tabii ki. Yaz sonuna doğru bende bir Duke 200 sahibi olacağım bir aksilik çıkmaz ise. Çok uzun yazdım kusura bakmayın " ( 1 sene önce ne kadar da nazikmiş, sanırım 24 yaşından sonra ergenliğe girmiş bu çocuk, bu sıralar bayağı gergin " vizyon " abidesi )


    Burada da bu videoya destek verenler şunu demiş oluyor o halde " benim tanıdığım bir kadını isteyen istediği gibi takip etsin, laf atsın, şımarıklık yapsın zaten o gereken cevabı verir "

    Toplum bu şekilde yozlaşıyor ki biz burada insanların tanışmak istemesini mi eleştiriyoruz ?

    En başta söylediğim gibi " matematik yanılmaz " peki bu videoyu destekleyenler mi daha fazla ? yoksa desteklemeyenler mi ?

    Şimdi dağılabilirsiniz.
    beko12345 size gerekli teşhisi koyduğum için daha fazla muhattap olmam gereksiz bu yüzden önceden de dediğim gibi istediğiniz kadar çırpınabilirsiniz.

    Bu arada ben de Selanik göçmeniyim. "kadınların çalışmasını türkiyeye getiren kişileriz. Kadın haklarını senden öğrenecek değilim." Bu cümlede ne demek istediğinizi anlayamadım lakin bu ülkede kadınlara özgürlüklerini getiren siz Bulgar göçmenler(!) değil Mustafa Kemal ATATÜRK'tür bunu aklınıza sokmanızı tavsiye ederim.

    Eveeet gelelim en sevdiğim kıymetlime. Biliyorum siz de beni çok seviyorsunuz yoksa bu kadar obsesif olmanızın başka bir açıklaması olamaz ne de olsa insan sevdiğiyle uğraşırmış.

    Sayın Gökhan_Aygün Bey. Siz de farketmişsinizdir ki konuşmalarım en başından beri belli bir seviyenin üzerindedir ve size asla "sen" diye hitap etmedim. Bana ergen derken kendi seviyenizi tüm yazılarınızda belli etmeniz çok hoşuma gidiyor. Hatta öyle ki size cevap yazmaktan kendimi alıkoyamıyorum, bu benim için bir hobi haline dönüştü.

    Babacığım ile, 15'imden 18'ime kadar araba sürmemin neresi, nerenize battı orasını anlayamadım. Bir de babamın bitanesi olmamın konuyla alakasını da kuramadım. Evet babamın bitanesiyimdir güzel varsayım, severiz birbirimizi, hem de çok. Kusura bakmayın sığlığınız yüzünden bazen size anlam veremiyorum.

    Sosyal tespit yapabilme kapasitemi tespit etmeniz güzel. Siz de okuduğunuzu anlama kapasitesine yarım yamalak sahipsiniz. Bu da benim tespitimdir. Ne bileyim tespit etmek için tespit ettim, hani ben de tespit edebiliyorum size göstermek için. Ne çok tespit dedim yahu.

    Yanınızda çalışmamı çok isterdiniz bunu biliyorum ama avucunuzu yalarsınız. Benim kendi vergi levham mevcut ve kendi mesleğimi yapmaktayım. Yaşadığım ülkeyi değiştirmek planlarım arasında bir gün bunu gerçekleştireceğim, bu ülkedeki planlarım henüz bitmiş değil.

    Önceki cümlemden de anlayabileceğiniz (!) gibi kendi paramı kazanmaktayım. Velev ki kazanmıyor olsam, bu beni ciddiye almamanız için bir bahane olurdu ki kendinizle çelişiyorsunuz. Daha önceki yazılarınızda insan kayırmanızın mümkün olmadığından bahsetmiştiniz.

    Şimdi nazik olmadığımı mı söylüyorsunuz? Asla seviyemi bozmadan size ısrarla cevap vermemin lütuf olduğunu farkında olmamanız enteresan. Size gayet nazik efendi cevaplar veriyorum sadece üslubum biraz sinir bozucu olabilir. Ben sizin bana "sen" diye hitap etmenize saygı duyuyorsam sizin de buna saygı duymanızı isterdim. Vizyon ve adap meselesi.

    Son olarak, dem vurduğunuz "yaş" önemlidir bittabi, lakin "yaşanmışlık" vardır ki yıllara bedel. Yani demek istiyorum ki, kişinin tecrübesi yaş ile ölçülemez. Ama bu başlık altındaki yorumlarımız okunarak kimin ne kadar yaşanmışlığı vardır gayet anlaşılabilir. Hep dediğim ve diyeceğim gibi, tamamen vizyon meselesi.

    Kalın sağlıcakla, vesselam.
    HUN ve Nathan bunu beğendiler.

  6. #106

    Üyelik
    10 Ocak 2016
    Şehir
    Adana
    Tecimen sürekli vizyondan, edepten ve insanların görücü usulü değil bu şekilde de tanışabileceğinden bahsedip durmuşsun eyvallah.
    Sana soracağım sorunun cevabını bu konuyu haklı çıkaracak şekilde açıklarsan konu daha fazla uzamaz ama bu konuyu haklı çıkaramazsan yazdığın herşeyin kendini yormaktan öteye gitmemiş olduğunu herkese gösterirsin.
    Sorum şu bir şekilde tanıştığın, numarasını aldığın, iletişim kurduğun ve sohbet etmeye başladığın insanı aşağılar şekilde aşamaları videoya kaydedip paylaşmak ve tavladım diye göğsünün kabarması doğru mu?
    Ki senin için bu doğru bişeyse sevgililerini tavlamanı, evlilik hayatını naklen burada paylaş ki "tavlamış olmanı" izleyelim.
    arbak bunu beğendi.

  7. #107
    Gökhan_Aygün - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    10 Ekim 2014
    Şehir
    Büyükçekmece / İstanbul
    Motosikleti
    VFR 800X (RC60/2013)
    Alıntı EmreKocyigit adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tecimen sürekli vizyondan, edepten ve insanların görücü usulü değil bu şekilde de tanışabileceğinden bahsedip durmuşsun eyvallah.
    Sana soracağım sorunun cevabını bu konuyu haklı çıkaracak şekilde açıklarsan konu daha fazla uzamaz ama bu konuyu haklı çıkaramazsan yazdığın herşeyin kendini yormaktan öteye gitmemiş olduğunu herkese gösterirsin.
    Sorum şu bir şekilde tanıştığın, numarasını aldığın, iletişim kurduğun ve sohbet etmeye başladığın insanı aşağılar şekilde aşamaları videoya kaydedip paylaşmak ve tavladım diye göğsünün kabarması doğru mu?
    Ki senin için bu doğru bişeyse sevgililerini tavlamanı, evlilik hayatını naklen burada paylaş ki "tavlamış olmanı" izleyelim.
    EmreKocyigit kardeşim mesajlarına yer yer denk geldim seviyeli bir arkadaşa benziyorsun gözünü seveyim bu gibi çocuklara cevap verme ! Çocuk ( adam değil ) anasına babasına sırtını dayayıp . büyütmekten sadece çene konusunda geliştirmiş kendini. Sana 1 sene önce kendini tanıttığı bir yazıyı yazıyorum, kendine yakıştıracaksan bu çocuğa laf yetiştirmeye devam et !

    " Merhaba arkadaşlar. 24 yaşındayım ve 15 yaşımdan beri 4 tekerli araç kullanmaktayım ( Tabii 18'ime kadar yazlıkta trafiğe kapalı alanda sırf tecrübe kazanmak amalı babam ile kullandım yanlış anlaşılma olmasın " ( Babasının bitanesi kıyamam )

    " Bugüne kadar motora hep soğuk bakıyordum nedeni ise malum Türkiye'deki insanların motosiklet sürücülerine karşı vurdumduymazlığı " ( Sosyal tespit yapıyor çocuk )

    " Türkiye değil de Avrupanın herhangi bir ülkesinde veya ABD'nin herhangi bir eyaletinde yaşıyor olsaydım. " ( Gel yanımda işe başla 5 ay sonra yaşarsın )

    " 20-25 gün önce babama da çekinerek motosiklet istediğimi ve bunun Duke 200 olduğunu ilettim ve beklemediğim bir şekilde neden olmasın cevabını aldım " ( Kendi paranı kazandıktan sonra, hayatı gerçekten yaşadıktan sonra senin sivilceli sözlerini ciddiye alabiliriz. )

    " Hayatımda ilk kez motosiklet kullanacağım için acayip heyecan var tabii ki. Yaz sonuna doğru bende bir Duke 200 sahibi olacağım bir aksilik çıkmaz ise. Çok uzun yazdım kusura bakmayın " ( 1 sene önce ne kadar da nazikmiş, sanırım 24 yaşından sonra ergenliğe girmiş bu çocuk, bu sıralar bayağı gergin " vizyon " abidesi )


    Burada da bu videoya destek verenler şunu demiş oluyor o halde " benim tanıdığım bir kadını isteyen istediği gibi takip etsin, laf atsın, şımarıklık yapsın zaten o gereken cevabı verir "

    Toplum bu şekilde yozlaşıyor ki biz burada insanların tanışmak istemesini mi eleştiriyoruz ?

    En başta söylediğim gibi " matematik yanılmaz " peki bu videoyu destekleyenler mi daha fazla ? yoksa desteklemeyenler mi ?

    Şimdi dağılabilirsiniz.
    EmreKocyigit bunu beğendi.

  8. #108

    Üyelik
    14 Haziran 2015
    Şehir
    İstanbul
    Alıntı EmreKocyigit adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tecimen sürekli vizyondan, edepten ve insanların görücü usulü değil bu şekilde de tanışabileceğinden bahsedip durmuşsun eyvallah.
    Sana soracağım sorunun cevabını bu konuyu haklı çıkaracak şekilde açıklarsan konu daha fazla uzamaz ama bu konuyu haklı çıkaramazsan yazdığın herşeyin kendini yormaktan öteye gitmemiş olduğunu herkese gösterirsin.
    Sorum şu bir şekilde tanıştığın, numarasını aldığın, iletişim kurduğun ve sohbet etmeye başladığın insanı aşağılar şekilde aşamaları videoya kaydedip paylaşmak ve tavladım diye göğsünün kabarması doğru mu?
    Ki senin için bu doğru bişeyse sevgililerini tavlamanı, evlilik hayatını naklen burada paylaş ki "tavlamış olmanı" izleyelim.
    Sırasıyla cevap veriyorum.

    Sürekli vizyondan bahsediyorum evet, vizyonun ne kadar önemli bir şey olduğunu bu forumda daha da pekiştirdim. Edepten yalnız bir kere bahsettim o da bir önceki yazımda yani sürekli değil. Görücü usülünden de yanlış hatırlamıyorsam bir kere bahsettim belki iki de olabilir ama yüksek ihtimal bir kere. Kaldı ki kimin nasıl tanıştığı beni ilgilendirmez sizlerin aksine. Görücü usülünden bahsederken "Herkes sizin gibi görücü usülü evlenmek zorunda değil." hede hödösü yapmıştım.

    Hayatımda hiç daha önce motosikletim olmadı, olsaydı eğer -olunca da diyebilirim aslında- bu tarz şeyler illaki yaşayacağım. Belki "Ooo, şu geçen kızları takip edip numaralarını alayım." şeklinde değil ama ışıklarda veya başka şekillerde motosiklet üzerindeyken sohbet edeceğim kızlar tabii ki olacaktır, bence olmazsa sorun var demektir(sorun derken eşcinsellerin yanlış anlamasını istemem herkesin kendi seçimidir ve kimseyi ilgilendirmez, kendi adıma konuştum). Belki de yanımdan geçen bir kız da hoşuma gidecek belki ben de peşinen gidip şansımı deneyeceğim bunu kimse bilemez. Ama ters cevabı ve olumlu cevabı ayırt edebilecek seviyedeyim ve olumsuz yanıtta tek kelime daha etmeden önüme döner tekrar yüz yüze dahi gelmem(daha önce yaşamadığım şey değil sonuçta herkes reddedilir ve reddedilecektir, hiçbirimiz Johnny Depp değiliz). Arkadaşın yaptığı giriş cümlesi çokça tartışıldı, lakin işe yaramış, bu her zaman işe yarayacağı anlamına gelmez hatta çoğu kez başarısızlıkla sonuçlanır, ama her yiğidin yoğurt yeyişi farklıdır derler ben buna bağlıyorum tarz meselesi. Ben olsam öyle bir giriş yapmazdım, hiç tarzım değil. Videoda bence hiçbir aşağılama yoktur, kız tavlanmaz, sadece kız tavladığımızı sanarız. Yani erkeğin elinde olan bir durum değil tamamen kızın elinde olan bir durumdur. Ortada aşağılanan bir şahıs yoktur, yüzler ve plaka blurludur. Yani kişinin sadece bir kadın olduğu bilinmekte(bir arkadaş kaş yapayım derken göz çıkarmasından bahsetmiyorum bile bu büyük terbiyesizliktir, hepinizin burada savunduğu şeyi bu arkadaş hiçe sayıp yayınlamıştır, kendi ayıbıdır).

    Evet ben de bir motovlogger olsaydım bu konu hakkında buna benzer bir video yapardım aynı şekilde blurlu plaka ve yüzle.

    Evliliğin bana göre olduğunu düşünmüyorum şahsen bu yüzden yayınlayacağım bir evliliğim asla olmayacaktır. Ama bir gün motovlogger olmaya karar verirsem bu tarz bir şey senin için yayınlayabilirim.

    Bu akşam aranızda olamayacağım için özür diliyorum yarın kaldığım yerden devam ederim.

  9. #109
    beko12345 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    17 Haziran 2012
    Şehir
    Bursa / Nilüfer
    Motosikleti
    Suzuki Dl 650 V-Strom K8 , Kuba blackcat
    Alıntı Tecimen adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    beko12345 size gerekli teşhisi koyduğum için daha fazla muhattap olmam gereksiz bu yüzden önceden de dediğim gibi istediğiniz kadar çırpınabilirsiniz.

    Bu arada ben de Selanik göçmeniyim. "kadınların çalışmasını türkiyeye getiren kişileriz. Kadın haklarını senden öğrenecek değilim." Bu cümlede ne demek istediğinizi anlayamadım lakin bu ülkede kadınlara özgürlüklerini getiren siz Bulgar göçmenler(!) değil Mustafa Kemal ATATÜRK'tür bunu aklınıza sokmanızı tavsiye ederim.
    .
    Birincisi beni Atatürk düşmanıymışım gibi lanse etmeye hakkın yok.

    Olurda Bursaya yolun düşerse buyur gel evimdeki boy boy Atatürk posterlerini , dolabımda ,duvarımda hatta bisikletimin üzerinde dahi görürsün.

    Şöyle anlatayım, bulgaristandan Türkiyeye gelmeden önce Türkiye kadınların çalışması gibi bir anlayış yoktu. Kadın evine bakar anlayışı vardı.

    Fakat bulgaristanda tüm kadınlar çalışıyordu. Ve Türkiyeye geri geldiğimizdede türkiyede kadınların çalışması durumuna katkımız büyük.

    Sana son bir uyarı. Kız arkadaşım ile olan ilişkime veyahut benim kişiliğim ve görüşüm hakkında bilmeden 1 kez daha yorum veya tespit yapma. İş çirkinleşir ve ciddi boyuta gelir.

    Eğer varsa benim ilişkim veya benim ile bir derdin bana telefon numaranı yolla oradan halledelim burdan çocuk gibi uzatmanın anlamı yok.
    Mecnun bir bilseydi motosiklet sevgisini , severmiydi hiç Leyla zillisini ?

  10. #110

    Üyelik
    10 Ocak 2016
    Şehir
    Adana
    Alıntı beko12345 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Birincisi beni Atatürk düşmanıymışım gibi lanse etmeye hakkın yok.

    Olurda Bursaya yolun düşerse buyur gel evimdeki boy boy Atatürk posterlerini , dolabımda ,duvarımda hatta bisikletimin üzerinde dahi görürsün.

    Şöyle anlatayım, bulgaristandan Türkiyeye gelmeden önce Türkiye kadınların çalışması gibi bir anlayış yoktu. Kadın evine bakar anlayışı vardı.

    Fakat bulgaristanda tüm kadınlar çalışıyordu. Ve Türkiyeye geri geldiğimizdede türkiyede kadınların çalışması durumuna katkımız büyük.

    Sana son bir uyarı. Kız arkadaşım ile olan ilişkime veyahut benim kişiliğim ve görüşüm hakkında bilmeden 1 kez daha yorum veya tespit yapma. İş çirkinleşir ve ciddi boyuta gelir.

    Eğer varsa benim ilişkim veya benim ile bir derdin bana telefon numaranı yolla oradan halledelim burdan çocuk gibi uzatmanın anlamı yok.
    Boşver abi anlamıyor... Teşhis koyup yargılıyor sonra burası forum herkese saygı diyor :D Güzel canını sıkmana, kendini üzdüğüne değmez böyle kendini bilmez bordo klavyeliler için
    beko12345 bunu beğendi.

  11. #111
    cerkezbiker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    05 Temmuz 2016
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    Pulsar
    Ula, biraz yavaş olun. Kız tavlamadan, Atatürk düşmanlığına ne ara geçtiniz?
    İçeceğin suda köpek öldürme. Çerkez Atasözü.

  12. #112

    Üyelik
    09 Aralık 2005
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    sym gts 250-mt 25
    Arkadaşlar bence uzatmanın hiç bir anlamı yok. Herkes kendi görüşünü belirtti konu kapandı diyelim.kimi arkadaş kınamış( haklıdır) kimi arkadaş olabilir neden olmasın demiş ( haklıdır). Ama her iki tarafın ortak olduğu nokta bu gibi durumların internet üzerinden ifşa edilmesi.Yani hepimizin örf adet gelenekleri o kadar sıkı olmayabilir( olabilirde).Bence konuyu telefon numarası alması ya da kızlarla değişik usluplarla iletişim kurulmasından çok.İnternette ifşa edilmesi sinir bozucu. Belkide videoyu çeken arkadaşlar da sonunu düşünmeden yaptı sonra pişman oldular belkide olmadılar sitede yazdıklarımıza bakıp kıkır kıkır gülüyolar bilemeyiz.Bildğimiz tek şey paylaşılması hoş olmamış.Diyelim ve konuyu üstüne az daha koyup ybr alınırmı sizce konusuyla bağlayalım.

  13. #113
    GP500-1st - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    16 Şubat 2008
    asılma ile taciz kelimesini birbirine karıştırıyoruz.

    bide motorlu arkadaşların kadınlara yaklaşımı, kullandığı cümle baya basitken, kadınların halide, anlayışıda bir o kadar basit.

  14. #114

    Üyelik
    12 Ağustos 2014
    Video ya göre (eğer bir kurgu yoksa) " alan razi veren razi " durumu var. Neden bu kadar gürültü çıkardıniz anlamak mümkün değil.

  15. #115
    beko12345 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    17 Haziran 2012
    Şehir
    Bursa / Nilüfer
    Motosikleti
    Suzuki Dl 650 V-Strom K8 , Kuba blackcat
    Alıntı zapalka adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Video ya göre (eğer bir kurgu yoksa) " alan razi veren razi " durumu var. Neden bu kadar gürültü çıkardıniz anlamak mümkün değil.
    Gürültümüzün sebebi; annemizin veya kız arkadaşımızın yol boyunca böyle birileri tarafından takip edilmemesini istememiz.

    Diyeceksinizki annenizin/kız arkadaşınızın dili var .

    Ever fakat bir erkek tarafından takip edilmek onlara yeterince korku veriyor günümüz şartlarında. Bu korkuyu yaşamalarını istemiyorum/istemiyoruz.


    İşin özü bu açıkçası. Güzelce konuşmak varken konunun bukadar seviyesiz hale gelmesine katkım olduysa herkesten özür diliyorum.
    Mamba09 ve Sokollu bunu beğendiler.
    Mecnun bir bilseydi motosiklet sevgisini , severmiydi hiç Leyla zillisini ?

  16. #116
    Mamba09 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    13 Eylül 2013
    Şehir
    Kusadasi
    Motosikleti
    Ducati Scrambler & Suzuki Vanvan
    Alıntı zapalka adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Video ya göre (eğer bir kurgu yoksa) " alan razi veren razi " durumu var. Neden bu kadar gürültü çıkardıniz anlamak mümkün değil.
    Hocam kimse "kadından telefonu istedi yazıklar olsun" demiyor burda. Kadın vermek istedi, sıkıntı yok. Laf ettiğimiz durum, bu herifin gelip kadına "sen ne kadar güzel araba kullanıyosun öyle" demesi.

    Bu arkadaşın muhtemelen ne gerçekten sevdiği bi kız arkadaşı nede genç yaşta annesi veya ablası kardeşi var.

    Eğer olsaydı bu boku yemeyeceğini bilirdi. Kız arkadaşım araba yada motosiklet kullanırken yanına bir herifin gelip "ne güzel kullanıyorsun sen" demesinden dolayı kavga çıkarırım. "sana mı kaldı lan nasıl sürdüğü?" Burda kadına asılmaktan çok taciz olur.

    Eğer ki şöyle deseydi veya benim bi yakınıma diyecek gerçekten sıkıntı çıkarmam. "Merhaba, tanışabilir miyiz?"
    Bak bu soru tertemiz. Niyetin belli, arkadaş olmak, hoşlanmak.

    Eğer kadın isterse "tabii" der. Benim kız arkadaşım "hayır iyi günler" der örneğin.

    Bu redden sonra motorlu hafiften uzaklaşır veya öyle yapması gerekir. Zaten bayan tamam derse muhabbet devam eder. Bu hayvan direk gelip "ne güzel kullanıyon sen" sırf kadın iyi bir cevap verdiği içinde "hadi gidek numara alak" lafa bak lafa.

    ayısın ulan sen ayısın. senin gibi tipler yüzünden var ya kız kardeşimi, kız arkadaşımı gün içinde defalarca arıyorum, endişelenip. gelmiş bide burda yaptığı ayılığı savunuyo. ulan arkada çocuk var, bu lafı edecek olsan bile çocuğu görüp hadi devam edeyim dersin.

    altına almış parasıyla r6, ama motorun kültürünü alamamış. bak böyle adamların altına ufak cc motor verin, şerefsizim sürmezler. amaç hava atmak. konu başlığına baksana "kız tavlama" ulan ne pislik bi laf lan bu? bari "kız arkadaş edinme" falan yaz. tavlamak. seninle aynı oksijeni soluyoruz ya, o oksijeni acaba napıyorsun sen içine çektikten sonra ben anlamıyorum
    EmreKocyigit bunu beğendi.

  17. #117

    Üyelik
    03 Eylül 2015
    Şehir
    Kuşadası
    Motosikleti
    Kawasaki EL-250 ,Mondial Z-ONE 150
    Karşı taraftan herhangi bir sinyal almadan ağzını açan adam laf atıyordur bu kadar basit. Bu kızların bu adamlara tencere kapak olması adamların yaptığı saygısızlığı değiştirmez.100de 99 böyle olsa 100de 1deki kadına bu şekilde yaklaşmaya hakkın yok , hele habersiz video kaydı yapıp internete koymaya hiç hiç yok kim oluyorsunuz siz?

    Şu olsaydı ; atıyorum ışıklarda bakışılmış sonraki ışıklarda konuşulmuş , ona kimsenin diyecek lafı olmaz. Hatta daha da ütopiği kameraya alıyorum bunları paylaşayım mı internette diye sorabilseler üstüne onayda almış olsalar yine hiç kimsenin lafı olamaz. O zaman deriz ki alan memnun veren memnune. Şu başlığı nasıl savunabildiniz anlayamadım. Üstelik kültürlü olduğunuzu vurgulamaya çalışarak. Komik değilsiniz ,ilginç deilsiniz , kültürlü hiç değilsiniz dilediğiniz kadar savunabilirsiniz.

  18. #118
    telike - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    05 Ağustos 2012
    Şehir
    İzmir/Bornova
    Motosikleti
    KTM 450 EXC-F
    Kardeşim siz salak mısınız? Durum ben cevap vereyim hı hı

  19. #119
    KUVVETMİRA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    16 Temmuz 2008
    Şehir
    ankara
    Motosikleti
    xt 600
    polemink ustaları korumaların silah çektiği konudan buraya kaydı,
    gündem bir anda değişti
    videonun zamanlaması manidar.
    tesadüf mü?
    izleniyonuz gençler, ayık olun!
    Sam@ ve Tecimen bunu beğendiler.

  20. #120

    Üyelik
    29 Temmuz 2014
    Motosikleti
    Yamaha Yzf R6
    Bütün mesajları okudum edilmeyen laf söylenmeyen söz kalmamış ama kimse bilmiyorki başta o kızın göz kırpıp güldügünü onun üzerine döndügümüzü ve samimi rahatsızlık vermeden içimizden geldigi gibi davrandıgımızı ,

    Ben ankarada yaşıyorum diksiyonum sokak agzı ve yüzünden epey bozulmuş bunun farkındayım ama bu aşagılama gerektirmez yargı gerektirmez. bu kadar mükemmelseniz siz mükemmel kalın ben böyleyim arkadaşım.

    Yorumlarınız için iyi yada kötü yinede sağolun bir kurgu yok üstüne bayanların bundan haberide var sorduk tabiki mozaikliyeğimizi söyliyerek bazı arkadaşlar gerçekten çok dar pencereden bakıyorşar ama onada saygım var. İyi forumlar


    REKLAM ALANI
6. sayfa BirinciBirinci ... 45678 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler