Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
4. sayfa BirinciBirinci ... 234

Meshur Shell'e hosgeldiniz...

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #61

    Üyelik
    14 Mart 2016
    Motosikleti
    Honda Activa 100 (2004)
    Bu pazar günü başıma geldi. Opetten benzin aldım kartla ödeyeceğim adama sordum dedim kalsa olur mu yoksa kenara çekeyim mi boşver abi kalsın sıkıntı olmaz dedi. Gittim geldim aldım motorumu çektim. Teyit ettikten sonra sıkıntı yok.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #62
    macremmm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    11 Eylül 2015
    Şehir
    İstanbul / Ümraniye
    Alıntı Gökhan_Aygün adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayatın cilvelerine bak.

    Ben de bugün Beylikdüzü Shell'den benzin aldım. 100 TL çıkardım ve kişi " abi sabah olduğu için bozuk param yok rica etsem içeride kart ile ödeyebilir misin ? " dedi. ( Malum araç scooter olunca depo 20 TL'ye falan doluyor )

    " Tamam " dedim motoru boş bir yere çekmek için davrandım ve " abi sen merak etme ben bakarım motoruna neticede cebimde para olmadığı için markete gitmen senin suçun değil " dedi. Neyse aldım anahtarımı ve 20 TL olan yakıt alımımı karttan çektirdim ve gelirken belki de ilk defa gözlerimle şuna şahit oldum.

    Motorumun arkasına araç yanaşmıştı ve pompacı aynen şunu dedi ; " Abicim biraz bekler misin ? müşterim içeride birazdan gelecek sonra seni alırım ".

    ** Galiba siyah Kia marka arabası olan bir adam da " yahu 2 adım ileri al işte ne olacak acelem var bisiklet gibi alet zaten " dedi.

    Pompacı da ; " abi gözünü seveyim senin aracını ellesem hoşuna gidecek mi ? bekle biraz müşterim gelecek birazdan içeride para ödüyor " dedi.

    Bu olaya canlı şahit olunca tüylerim diken diken oldu tabii.

    Yani demek istediğim iş insanda bitiyor. Normalde Opet ve Bp benzin aldığım istasyonlardır bugün mecburen Shell'e girdim ve personel yaklaşımı çok hoşuma gitti.

    Bu sebeple kişilerin hatalarını markalara yıkmamak, markaların hatalarını da kişilerden çıkarmamak lazım.

    Kimse mükemmel değil, biz de değiliz. Kim bilir her gün arkamızdan ( motorcuların ) neler söyleniyordur.
    zaten kesinlikle bu durumun marka ile alakası olamaz oradaki çalışan ile alakalı bir durum ve sizin gittginizde benzinlikte adamın bu sekilde düşünmüş olmasıda son derece güzel bir davranış valla helal olsun pompacı arkadaş olması gerekeni yapmış yani
    Mustaphalanx bunu beğendi.

  3. #63
    AWESQME - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    04 Aralık 2013
    Şehir
    İzmir - Karşıyaka
    Motosikleti
    2013 Honda CRF 250 L
    Hata sizde motoru pompa başında bırakıp gitmişiniz boşu boşuna pompada yer işgal ediyorsunuz. Adam orada işini yapıyor napıcak sizin keyfinizi mi beklicek? O da bir emir kulu motorunuzu köşeye çekmiş ki diğer müşteriler girebilsin diye. Bence sizin vurdum duymazlığınız haksız olan sizsiniz.
    Mustaphalanx bunu beğendi.

  4. #64
    brooklynnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    30 Haziran 2011
    Şehir
    çanakkale
    Motosikleti
    yeşil fıstık 300
    Hadi lan oradan diyesim var.

  5. #65
    Serk21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    15 Kasım 2008
    Şehir
    KOCAELİ
    Motosikleti
    KTM DUKE 390
    Tuvalet sırasında aracı pompa önünde bırakmak yanlış. Her ne olursa olsun pompa önündeki aracı itmek,kullanmak,sıkıştırmak yada herhangi bir şekilde taciz etmek yanlış.

    Genelde pompa önünde yaşanan bu tür olayların sebebi pompa başında kart ile ödeme yapamıyor olmamız. Bunun nedeni ise istasyon sahiplerinin sizi markete sokup oradan birşeyler almanızı istemesidir.. Evet ne yazık ki bu ülkede yıllardır yazın sıcakta yada kışın karda yağmurda aracımızdan inip kasada sıraya girip kart çektiriyoruz. Bazı istasyonlarda kasaya direk gidiş yok tek yön bariyer ile kapatılmış ve size zorla marketi dolaştırıyorlar...

    Devlet pompa başında pos uygulaması için yanlış hatırlamıyorsam 3100 sayılı kanun çıkardı fakat istasyon sahipleri uzun zamandır buna direnmekte. Her yıl bu yılbaşı uygulamaya başlanacak deniyor ama erteleniyor =) Son duyumlarıma göre 2017 de zorunlu olarak bu sistem başlayacak.

    Maslaktaki Opette var mesela.. Ben sırf markete yürümemek için shell kullandığım halde maslakta Opetten yakıt alıyorum. Onların market işletmesi farklı kişiye ait olduğu için bizleri zorla markete sokmuyorlar =)

    Bu arada geçmişte şu eklenen videodaki olayın aynısı başıma gelmişti, bana fırsat bırakmadan pompacı adama bağırmıştı 'hoop napıyosun sen kendindemisin? geç öbür tarafa ezicen mi adamı manyakmısın'' tarzında bi dünya giydirdi =) ben sakinleştirdim pompacıyı =) Bence bu tip olayları firmalara raporlayın ki işe aldıkları personele eğitim versinler. Bu pazar 636 ile denize gidicem ve şimdiden petrolde devirirler mi, plajda park yerinde üstünden geçerler mi, çizerler mi, çalarlar mı, yakarlar mı soruları beynimi kemiriyor =)

  6. #66
    macremmm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    11 Eylül 2015
    Şehir
    İstanbul / Ümraniye
    zamanında bunu opet e yazmıştım ben sürekli yakıt alırken kart kullanırım demiştim ama sürekli markete gidip odeme yapmak uzun vakit alıyor bunun başka bir çaresi yokmu diye yazmıştım sağolsun geri dönüş yaptılar ve şöyle bişey önerdiler anahtarlık gibi elektronik bişeyleri olduğunu söylediler ve bunu karta tanımlı yapıyolarmış tasıt tanıma gibi düşünün yakıtı aldığınızda pompa basında bu manyetik anahtarlığı okutarak ödemeyi yapabiliyormuşuz ama bu zamana kadar hiç alıpda denemedim kullanan da duymadım açıkcası


    REKLAM ALANI
4. sayfa BirinciBirinci ... 234

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)