Alıntı DKN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
hocam sende mondial kullanıyosun ?
ne yapabilrim?emekliyim.Bütçe meselesi.motorun orijini zongshen zs 150.Fiyat performans karşılaştırmasında ayda 500 tl ödemenin altında alabileceğim en iyi motor mondial z-one olarak değerlendirdim. zongshen bu motorda cbf 150 motor bloğu kullanmış.cbf 150 de aynı fabikada yapılıyormuş.Konforlu ve ekonomik bir alet. 480 taksitle aldım . henüz taksitleri bitmedi.Motosikletle her yere gidiyorum.Yakıt olarakta bütçeme uygun.Şehir içinde ve dışında yeteli performansı veriyor.Birde şehir içi kullanımı ve uzun yolda giderken çok rahat ediyorum. Yormuyor,sarsıntı yok. alabileceğim en iyisi diye düşündüm.

---------- Mesajlar birleştirildi - 06:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 06:34 ----------

Alıntı bozok_54 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
Allah Japonların elinde bırakmasın. Az biraz çıkarların çatışsın hiç adını duymadığın ülkeler bile senin gözünü oyar.
Bahsettiğin savaş sanırım birinci dünya savaşı, çünkü ikinci dünya savaşına kağıt üstünde girdik. Ayrıca sen o savaşa şu an beğenmediğin almanlar banko kazanır diye girdin.
Bir diğer husus Japon Türk un yuzu suyu hürmetine destek vermedi, parayı verdin duduğu çaldın. O açıdan bakarsan almanların da en az japonlar kadar bu memlekete faydası vardır.
Hiç bu açıdan düşünememiştin değil mi!
bahsettiğim savaş tabiiki 2. dünya savaşı idi.zira 50 milyon insan HİTLER VE AMERİKANIN ATTIĞI ATOM BOMBASI sayesinde o savaşta öldü.ikincisi japonların orta doğuyla bir hesabı yok.Onlar amerikanın pasifikteki hegomonyasına son vermek için savaşa başladılar.o nedenle japonların orta asya da herhangi bir emperyal tavırlarıda yok. Ama almanlar terakki cemiyetinin kuruluşundan hatta çok daha eskilerden osmanlı ve anadolu üzerinde sürekli entrikaları,ajanları,yaptırımları,zararları olmuştur.ben eski kafalı olabilirim. sen alman malı almaya devam edebilirsin.Sıkıntı yok..