Evet gelelim fasulyenin faydalarına. Kursların A sınıfı ehliyet veresi hiç yok malum 35kw üstü güç olayından çünkü masrafa girecekler güçlü bir motor alırlarsa. Adamlar A2 ye yönlendiriyor. Napcaz şimdi?
arkadaşım a sınıfı ehliyet almak istiyorum fakat bursada a sınıfı veren yok. biz 4 kişi falanız? biz bu işi nasıl yaparız bursada aramadığım sürücü kursu kalmadı!!!!!!
Ya ben 12 aralık sınavına girdim, ilk direksiyondan kalma durumum oldu 2 gün evvel gectim acaba ben A sınıfı kapsamına mı alınırım?
2016 ocak 1 oncesi a2 diye anlastiysaniz evet a sinifi alacaksiniz fakat yas durumunuz da etki edebilir 24 yas alti icin sikinti yaratabilir.
Bildiginizi okumayin, okudugunuzu bilin.
Hocam sanırım sizin Bursa da sürücü kursunuz vardı. 13Şubat ta sınava girecek mi a1 ehliyet için başvuran öğrencileriniz?
Merhabalar 2015 aralıgın 10 nunda a2 için ehlıyet kaydı yaptırdım ve bu şubat ayının 13 ünde olan yazılı sınava gırdım geçtigimden eminim ama yaşım 17 ve ehliyeti aldıgımda a1 olarakmı alıcam a2 mi elimde 150 cc motor var onun için a2 almıştım bu durumu ogrendıgımde cok uzuldum ?
Merhaba hala okumaktayım ama rastlayamadım yzf r125 almak istiyorum a1 le bu oluyormuşda ben 18 Kasım 2000 doğumluyum a1 alabilir miyim ? Mesela 19 kasım başvursam
Geçen hafta A2 almak için dosyamı emniyete verdim. Mevcut kullandığım E sınıfı ehliyetimi de teslim ettim. Emniyetin bana vermiş olduğu Geçici Sürücü belgesinde ki kullanabileceğim araç Sınıflar şöyle. A A1 A2 B B1 C C1 D D1 F M .
A1 ehliyet icin kursa yazildim sinava kursun mondialin 150 lik motoruyla girdim. Egitime gittigimde hocaya ozellikle sordum bu motor 150 lik biz a1 ehliyet alacagiz sinavda sorun olurmu diye ehliyette cc ye degil kw bakiliyor dedi . Sinava o 150 lik motorla girdim ve gectim su anda a1 ehliyetim var . Ama tabikide isimi riske atmayayim diye 125 lik motor aldim hem baslangic icin daha iyi oldu.
ben de haftasonu sınava girdim. bugün geçtiğimi öğrendim. yaşım kurtardığı için a sınıfı aldım, istanbul'dayım. yarım saate yakın parkurda sürüş yaptırıldı, çok kısa süreliğine de eskortlarlla birlikte, 6-7 motorla trafiğe çıkıldı. Daha önce honda'dan eğitim almıştım, onun dışında da 3 saat civarında kursun 500'lük Honda motorunu sürmüştüm sınavın olacağı parkurda. sınava da aynı motorla girdim.
ehliyet için 1090 lira gibi bir ücret ödedim ama bunun 90 lirası taksit masrafı olarak bankaya gitti.
ayrıca 80 tl sınav harcı ödedim, 250 tl civarı da emniyete ödeyeceğim.
emniyette işlemler için şehir içinde en erken randevuyu 7 nisana bulabildim.
Arkadaşlar yakın zamanda eski b-a2 ehliyetini yeni ehliyete çeviren oldu mu? B-A olarak mı geçiyor dönüştürüldüğü zaman? Açıkçası ben yeni ehliyeti (5 sene vakit var) ehliyet işlemleri emniyetten nüfus müdürlüklerine devrolduğu zaman almayı planlyorum. Sanıyorum yakın zamanda bununla ilgili bir yasal çalışma olacak.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)