Motosiklet ustası indexi

Merhaba millet,

Güvenilir usta bulmak kolay iş değil, özellikle bu camiaya yeni girenler için. Bu işi kolaylaştırmak için motosiklet ustalarını bir indexte toplamak için site var. Kar amaçlı olmayan sadece sosyal bir site. Önerebileceğiniz ustalar varsa yazarsanız ekleyelim. Adı soyadı, telefonu, adresi ve anlatan birkaç cümle olsa yeter.

motosikletustasi.com

Herkese iyi sürüşler

İyi bir fikir. O sitede "Uzak durulması, asla gidilmemesi gereken ustalar" ile ilgili bölüm de var mı? Girip, bir bakalım

Demin bıraz bakındım siteye ama sadece 2 usta verilmiş. Kim vermiş niye vermiş belli değil belkide adam kendi reklamını vermek için birine yazdırmış kafasına göre hiç bi bilgi yok şuanlık o sitede, bana göre henüz güvenilebilirliği yok.

Site daha yeni (2 günlük), herhangi bir gelir amacı falan yok, o yüzden reklam amacı da yok. Önerilerle dolacak içeriği. Ayrıca "Uzak durulması gereken ustalar" fikri de çok mantıklı, böyle bir köşe ekleyebilirz.

Moto ES Avcılar Kıvanç Usta,

4 silindir ustası ve her türlü motordan anlayan birisidir daha ben kimseyi geri çevirdiğini görmedim vede en iyi yanı işçiliği çok temizdir. Biraz eli yavaştır ama çok temiz iş çıkarmak kolay olmasa gerek. 7/24 Yol Hizmeti de vardır.

Adres : Mustafa Kemal Paşa Mh. Lale Sk. No : 115-A Avcılar/İstanbul

TEL : 0 531 254 73 90

Oraya eklenmiş 2 ustanında siteyle herhangi bir ticari alışverişi yok bu arada. Birisi benim şahsi tavsiyemdir ve bizzat motorumu emanet ettiğim ustadır (Sadullah Usta), diğeri de bir arkadaşımızın tavsiyesidir, o da aktif olarak motorunu o ustaya emanet ediyor. Temelde bir tavsiye sitesi bu.

Yılmaz Usta - İhya Motor - Pendik

Kendisi Güngör Motor'un eski ustası. Motorumun eski sahibinin tavsiyesiyle gittim.
Sorun yaşarsanız mesuliyet kabul etmem ama motoruma yaptığı tüm işlemlerden memnun kaldım, ki bu konularda titizimdir.
Örneğin gidon bilyalarını değiştirtirken bilyanın yatağını boğaza çaktıktan sonra düzgün mü diye kumpasla ince ince ölçmüştü çevresinden.
İşçilik fiyatları uygundur. Haketmediği parayı istemez, makul miktarlar talep eder.
Yönetimi kötüdür, çoğunlukla yoğunluktan dolayı, oyalanmayı sevmiyorsanız telefon edip gidin.

533 320 30 83 - Serpinti Sokak, Pendik Sanayi

motorsiklet ustası adam akıllı parmakla sayılır ancak.

ben hiç gitmedim ama gidenlerden çok iyi geridönüşleri olan

Motosenkron var
http://www.bmwmotosikletservisi.com/
Uğur Usta ve Oğlu Bekir Usta
0531 781 03 69 -- 0216 469 28 04
genelde endurolara bakarlar

Teknisyen Otomobil Ve Motosiklet Bakım Ve Onarım Servisi

Yetkili: Levent Fazlıoğullarından (Barkın Bayoğlu ve AEA ekibinin gittiği usta)

Adres: Maslak Mah,44 Sok,Atatürk Oto Sanayi Sitesi 1. Kısım Sitesi, No:81 Şişli İstanbul

Telefon: 0212 346 25 45 , 0535 639 55 55

Bu arada yanlış anlaşılmasın ama ustasıburada.com diye bir site var. Oraya da çok insan bakıyor. Ama orada genel olarak bütün işler için usta aratıyorsunuz. Sizinki daha spesifik bir dala odaklanmış olacak.

Son düzenleme:
İzmir'de yaşayanlar için tavsiye edebileceğim;

Pıtır Motor - Özgür Usta var.

Kendi motorumu yaklaşık 3 yıldır kendisine götürüyorum.

Dükkanı Çiğli Ata Sanayide. Telefon : 0536 950 21 93

MOTOPARK MOTORLU TAŞITLAR
Cengiz ÇOLAK (Hyosung için özellikle de GV250 için tek doğru adres)
DENIZKÖŞKLER MAH. MUHTAR KAZIM AKGÜL CAD . KULAÇ SOK. NO:2/1 AVCILAR/İSTANBUL
02126947435

MOTOSER
Salih Tozan sk. No:5-7 Gayrettepe/Şişli İstanbul
Erdal ve Doğan Usta
TEL: 0212-356 70 12
www.motoser.com

Oldukça eski ve tecrübeli iki usta.

Teşekkürler, tümünü ekledim. Usta önerirken öne çıkan bir özelliği varsa bahsederseniz onu da yazalım. Ayrıca hangi motorlar konusunda uzmansa onu yazmak ta okuyuculara faydalı olabilir.

Madem Konusu Açılmışken Bende Paylaşayım İstedim,

Kimin İşine Yarar Bilemem Ama,

Benzin İle Çalışan En Az 1 Silindirden Oluşan Ve Sırası İle 2..3..4 Silindir diye Uzayıp Giden MOTOSİKLET'lerin,

Tamir İşlerinden AZDA OLSA ANLARIM Ve Müdahale Edecek Alet Ve Edavat'lara Sahibim,,,

Şu Sıralar DAHA GENİŞ MOTO GARAJ Aramaktayım,

En Kısa Sürede Kaldığımız Yerden Devam Edeceğiz İnşaAllaH...

Moto GaraJ,
535 939 20 86

İstanbul/GaziOsman Paşa...

Kendisi genelde civar semtteki küçük hacimli scooterlar, commuterlar ile meşgul oluyor, gerçi ben sıfır H2r alsam ilk bakıma yine yanına giderim orası ayrı :)

Çok reklamını yapıyorum bu adamın vallahi akrabası değilim, komisyon da almıyorum :)

Umarım daha büyük ve merkezi bir yerde işyeri bulur da hakettiği imaja bir an önce kavuşur dükkanı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar