Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 1234 ... SonuncuSonuncu

Adamın burnunu kırdım.. simdi çok üzülüyorum..

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #21
    Tequ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    18 Kasım 2006
    Şehir
    İzmir
    Motosikleti
    4x4
    Alıntı islambey adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    CHaTaN rumuzlu arkadaşım bu nasıl bir ifadedir '' Dileğim siz ve sizin gibilerin neslinin tez zamanda tükenip bu memleketin daha yaşanır bir hale gelmesidir'. Arkadaş zaten bu konuyu burda deşifre etmekle ne kadar pişman olduğunu ve yaptığnın kabul edilebilir bir davranış olmadığını dile getirmektedir.Kendisinin yanlışlığını en başta güzel ifade etmen ne kadar güzelse sonunda yaptığın bu beddua o kadar kötü olmuş ALLAH dahi en günahkar kuluna dahi tevbe kapısını kapatmazken birinin yokm olmasını istemek bizim haddimize olmasa gerek
    Biraz uc bir yorum olsa da haksız degil arkadas. Konu sahibi arkadas da kendi tabiri ile "hayvanlık" yaptıgının farkında. 4-5 sene once orta seritten en sol seride sert bir sekilde gecerek cukurdan kacmak isteyen bir amca bana yandan carpıp refuje cıkmama neden oldu.Gozumu actıgımda bildigin orta refujde cimlerde ilerliyordum.Kendime gelip direksiyonu tekrar kırdım ve yola geri indim. bu seferde ben gidip amcaya carptım ve arabadan destek alarak beraber durduk. Bayram gunuydu ve adam gercekten pisman binbir ozurle yanıma geldi. Ayagım bilek tarafından biraz yarılmıs sekilde kanamam da vardı. Motora baktım hic birsey yok.Arabaya baktım sol taraf ezik gocuk harita gibi. Simdi ben bu adama allah ne verdiyse girsem haklı mı olacaktım ? Adamı sakinlestirdim hastaneye goturme teklifini kibarca reddettim ve yoluma devam ettim. Gerek yok abi trafik magandalıgına. Yine bunlar ufak tefek seyler. Millet trafik yuzunden kavga edip birbirini olduruyor. Bu ölumlu kavgaların baslangıcı da böyle degil mi ? Sen cikarsın ozur diledigi halde adamın burnunu kırarsın, adam belindeki silahı cıkarır kafana 2 tane sıkıverir.
    al buyur.
    Panashira bunu beğendi.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #22
    shruikan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    27 Nisan 2015
    Motosikleti
    turuncu
    Hala neyin savunmasını yapıyorsun ki?

    Vicdanın rahat değilse git polise ifade ver, git kargo şirketi ile iletişime geç; adamlık bunu gerektirir!

    Yoksa ye b.ku ye b.ku sonra gel burda günah çıkar arkadaşın da dediği gibi; gerçi olmuyo öyle bi şey ya neyse..

    Hadi git polise? Ne bekliyorsun?
    halilom bunu beğendi.

  3. #23
    Panashira - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    08 Mayıs 2015
    Şehir
    Beşiktaş-Koca Mustafa Paşa
    Motosikleti
    Kawasaki Z800
    Alıntı shruikan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hala neyin savunmasını yapıyorsun ki?

    Vicdanın rahat değilse git polise ifade ver, git kargo şirketi ile iletişime geç; adamlık bunu gerektirir!

    Yoksa ye b.ku ye b.ku sonra gel burda günah çıkar arkadaşın da dediği gibi; gerçi olmuyo öyle bi şey ya neyse..

    Hadi git polise? Ne bekliyorsun?
    kargo şirketini aradım.. plaka ya da şubeyi bildiremezseniz ulaşamayız diyorlar.. dedim ne yapmam lazım yapacak bir şey yok dediler..

  4. #24
    seta34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    05 Eylül 2014
    Şehir
    İzmir
    Motosikleti
    CBR 250R - 2014
    Benim anlamadigim sanki siz trafikte hic yasamamissiniz gibi adama yukleniyorsunuz. Hadi diyelim araba carpti motora ondan sonra gelip ozur dilese nolacak? Sizi sıkıstıran adamlara kufur etmiyormussunuz gibi arkadasa yuklenmek ne? Size carpsin onunuze kirsin sizde dusun motordan adam gelsin ozur dilesin sizde 'canin sagolsun babacim ne onemi var' mi diyeceksiniz? Arkadasin ruhsal sorunlarini biliyor musunuz? Belki birseye sinirlenmisti ondan oncede 1-2 kisi ayni hareketi yapmisti belki? Psikolojik tedavi aliyor olabilir? Arkadas rahatsizligini dile getirmis vicdaninin rahat olmadigini bizimle paylasmis iyice ustune gidiyorsunuz.
    Yinede burun kirmak biraz abarti bu olaya gore adam gibi sert bir dille uyarmak en iyisi olurdu.
    Panashira bunu beğendi.

  5. #25

    Üyelik
    08 Nisan 2012
    Ben Üzüldüm Okurken,Elimden Geldiğince Adamı Bulmaya Çalışıp Helallik İsterdim.
    Panashira bunu beğendi.

  6. #26
    telike - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    05 Ağustos 2012
    Şehir
    İzmir/Bornova
    Motosikleti
    KTM 450 EXC-F
    Bu zamana kadar durup da özür dilemeyene rastlamadım. Kelime yapcak adam klavye delikanlısı gibi oluyor genelde kaçıyor. Biri mahçup şekilde özür dileyince de vicdandan vuramıyorum ama ağzıma geleni söylüyorum. Bigün biri sollamamı yediremedi kaviakta sıkıştırdı nabuyon diyince yürü git lan dedi ne diyon lan bilmem neresine bilmem ne yaptığım dedim. İner gibi yaptı şaaaak açtım ayaklığı in lan aşşağı dedim kaskın vizörünü kapattım. Geri bindi yürü git küfretme diye bağırdı. İner misin lütfen aşağı şekil koyuyosun madem in aşşağıda göster şeklini güzel kardeşim diye uyardım kibarca. Yeşil yandı gittim. Bu adam dövülür. Özür dilerim kusura bakma aman kardeşim aman abi özür dilerim diyenler var abi dövsen dövülmez.
    Panashira ve halilom bunu beğendiler.
    Toprağı hatmeden asfalta hükmeder
    Twitter/instagram @ywitcan
    Yiğit Can

  7. #27
    BAIIHAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    08 Eylül 2008
    Şehir
    İst
    Motosikleti
    CB1000R
    Alıntı CHaTaN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bizim oralarda bir laf vardır aman dileyene kılıç kalkmaz diyen bir neslin torunlarıyız. Ama maalesef sen bu sözü hiç duymamışsın sanırım ki senden özür dileyen bir insana bu şekilde davranmışsın. Adam muhtemelen aile babası evine ekmek götüren bir adam. Muhtemelen çalışamayacak belki işi ile ilgili problemler olacak vs. vs.
    Cinnet geçirecek kadar delikanlıydınız ve özür dileyen birinin burnunu da kırabildiniz madem neden hemen motora atlayıp kaçtınız?
    Sanırım emniyet şeridinden gitmenin kural ihlali olduğunu ve burda giderek asıl kendinizin suçlu olduğunu unutup birde cinnet geçiriyorsunuz. eğer emniyet şeridindeyken önünüze araç çıkmasını hazmedemeyecekseniz girmeyin o şeride.
    Bence insanlığınızdan utanın. Umarım birgün sizin geçirdiğiniz cinnet gibi birgünde size biri geçirir de aklınız başınıza gelir.

    Dileğim siz ve sizin gibilerin neslinin tez zamanda tükenip bu memleketin daha yaşanır bir hale gelmesidir.
    altına imzamı atarım. 100 arabaya 1 motosiklet bile düşmez, ama sinir bozan motosiklet sayısı ile araba sayısı artık denk. Motosiklet kullandığımdan arabanın sağ aynasını da sık kullanıyorum. Motosikletlere dikkat edeceğim diye ayrıca strese giriyorum. Buna kimse mecbur değil. Kurallar var ve bunlara riayet etmek zorundayız. Son zamanlarda ifşa videolarında bile 1. saniyeden sonuna kadar kural ihlali. son 10 saniyede başka biri ihlal yapınca olay çıkıyor.

    Trafik kuralları büyük çoğunlukla 2 taraftan biri hata yapsa dahi kazaya mahal vermeyecek şekilde düzenlenmiştir. Yolda bir hız limiti varsa, bu sağdan araba çıkabileceği içindir. Trafik ışıklarından önce hız limiti 30kms ise, yayanın biri kırmızıda atlasa bile durabilin diyedir. Fren mesafesine uyan bile yok. Haklı olanın oyunu kazandığı değil herkesin yaşadığı bir ortamdır trafik. İnsanlar bunu ne zaman anlayacak?

    şiddet kullananlar haklı olsa yine bir nebze anlaşılabilir. her hata yapan, şiddet kullanıyor. tecavüzcü de mağdur, hırsız da mağdur, katil de mağdur bu ülkede. videosu internete düşse oluşacak kamuoyunu hayal edebilen var mı? Sosyal medyada neler olacak? ne yorumlar ypaılacak? nasıl iş anlamak mümkün değil. Burun ve kulaktan alınan darbe, ölümcüldür. Beyine kadar boştur bu alan.

    Bu kadar normal bir olay ise bu iş, kamyon altından kazınırken de hakkınızı helal edersiniz sol şeritte üzerinizden geçen hafriyat kamyonunun şoförüne.

  8. #28
    EminBey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    13 Mayıs 2013
    Motosikleti
    Tvs Apache 2013
    Umarım kamera kaydı falan vardır plakanı almışlardır senin gibiler yüzünden bizim adımız çıkıyor bizim toplumun %60ında var bu alttan alan tarafın üstüne çıkma sendromu tam bi ilkellik.

  9. #29
    Panashira - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    08 Mayıs 2015
    Şehir
    Beşiktaş-Koca Mustafa Paşa
    Motosikleti
    Kawasaki Z800
    Alıntı EminBey adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Umarım kamera kaydı falan vardır plakanı almışlardır senin gibiler yüzünden bizim adımız çıkıyor bizim toplumun %60ında var bu alttan alan tarafın üstüne çıkma sendromu tam bi ilkellik.
    hayatımda ilk defa denilecek kadar az kavga ettim o da buna denk geldi bende burda bir daha olmaması için çözüm ararken yaptığınız yoruma bak ya.. ne kadar egoist insanlarsınız sizler.. sizin gibiler dediğinin arasında sende varsın bende kardeşim..

  10. #30
    SizofrenMacaPapazi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    13 Haziran 2007
    Şehir
    istanbul/Beylikdüzü
    Motosikleti
    bmw 1974 R60 , AS 200 GY
    Alıntı Panashira adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kesinlikle öyle ben gerçekten üzülüyorum bu yaptığım davranıştan ama sanki diğer arkadaşlar melek gibi davranıyor ben bunu atlamak için yazıyorum yani tecrübeli arkadaşlar bilgi versin ki bir daha yapmayalım diye adam bana beddua ediyor kaza yaparsın diye bu kadar şerefsizlik olur mu?
    insan bazen konrolünü kaybeder hata yapar , geçmiş olsun , hatayı geride bırak hatanla yaşama milletin yazdıklarını da çok dikkate alma
    Panashira, tozluklu ve MetinK. bunu beğendiler.
    Faruk YAVUZ

  11. #31
    55AHMET - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    17 Haziran 2015
    Şehir
    kocaeli
    Motosikleti
    eskisi hyosung gt250r yenisi mondial zat 150
    Sakin olmakta fayda vardı ama geçmiş tabi olay hem emniyet şeridi motorsikletli suruculerinindir diye 2918 sayılı kanunda ve devam eden kanun yönetmenlik hicbiryerde yazmiyor belki adamında acil bir durumu vardı neyse yapmasa iyiymis ama olmuş bir arkadaş demiş ya bizde aman diye kılıç kalkmaz.
    Panashira bunu beğendi.

  12. #32
    fisherKing - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    26 Ağustos 2014
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Bajaj Boxer 150 BM
    Ben arkadaşın yaptığını kesinlikle tasvip etmiyorum ama pişmanlık konusundaki samimiyetine de inanıyorum.
    Samimiyetine inandığım için de bu konuyu buraya taşıyıp itiraf etme cesaretini de takdir ediyorum ayrıca.
    Sonuçta hata yapmak insana mahsus.
    Gün geliyor, insan daha önce ayıpladığı kınadığı şeyleri bile yapabiliyor.
    Ben hata yapmam hep doğruyu yaparım diye iddia edebilecek var mı aranızda ?
    Keşke hepimiz yaptıklarımızı, hatalarımızı böyle sorgulayabilsek.
    Önemli olan doğruyu yanlışı sorgulayacak bilince ve değer yargılarına sahip olmak ve yapılabiliyorsa hataları telafi etmeye çalışmak.
    Panashira ve SizofrenMacaPapazi bunu beğendiler.

  13. #33
    EminBey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    13 Mayıs 2013
    Motosikleti
    Tvs Apache 2013
    Alıntı Panashira adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hayatımda ilk defa denilecek kadar az kavga ettim o da buna denk geldi bende burda bir daha olmaması için çözüm ararken yaptığınız yoruma bak ya.. ne kadar egoist insanlarsınız sizler.. sizin gibiler dediğinin arasında sende varsın bende kardeşim..
    Evine ekmek götürmeye çalışan bi babanın, abinin, kocanın burnunu kır üstelik adam hatasının farkında ve özür diliyor sonra gel burda pişmanım de bizde sana hak vermedik diye bişey olmaz kardeş demedik diye egoist olalım o adamın burnunu kırdığın ruh halinden farklı bi halde değilsin umarım yakalanır cezalandırılırsın üstelik bu durumda bile kendini savunabiliyorsun egoistin ağasıda paşasıda sensin.

  14. #34
    Panashira - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    08 Mayıs 2015
    Şehir
    Beşiktaş-Koca Mustafa Paşa
    Motosikleti
    Kawasaki Z800
    Alıntı EminBey adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Evine ekmek götürmeye çalışan bi babanın, abinin, kocanın burnunu kır üstelik adam hatasının farkında ve özür diliyor sonra gel burda pişmanım de bizde sana hak vermedik diye bişey olmaz kardeş demedik diye egoist olalım o adamın burnunu kırdığın ruh halinden farklı bi halde değilsin umarım yakalanır cezalandırılırsın üstelik bu durumda bile kendini savunabiliyorsun egoistin ağasıda paşasıda sensin.
    bizde evimize ekmek götürüyoruz.. adresim boğaziçi üniversitesi kardeşim ben kimseden kaçmıyorum.. ne ise gereken buyrulur.. ben burada senin gibi veletleri avutmak için değil tecrübeli arkadaşlardan tekrar böyle bir olay ile karşılaşmamak için ne yapmak gerekir onu öğrenmeye açtım konuyu... ben de hatamın farkındayım ama senin gibi gerzekler beddua edecek kadar aciz..

  15. #35

    Üyelik
    20 Eylül 2013
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    CBR250R Repsol/SATILDI
    O adamı bulup şikayetçi olmasını sağlamak lazım. Babanın malımı emniyet şeridi? Adam inmiş özür dilemiş insan gibi, insan gibi tepki gösteremedin mi?

    Ondan sonra trafikte saygı bekle. O adam sence nasıl bakıyordur şimdi motosikletçilere?

    Edit: Bu arada egoist demişsin ya, kendine gel efendi kendine. Sen suçlusun, haklısın demedik diye egoist mi olduk. Canında bir şey var mı? Yok, Malında bir şey var mı? Yok. Adam insan gibi inip özür diledi mi? Diledi. Baban mı yaptırdı emniyet şeridini? O emniyet şeridine girince suçlu, senin ne işin var orda? Motosiklet şeridi mi orası? Sıkışınca kullanıyorsun da yasal olarak bu suç, sadece polisler ses çıkartmıyor farkındamısın. Senin ne kadar sıkışınca kullanma hakkın var ise, o adamın da o kadar hakkı var oraya girmeye. Egoistmişiz de, kendisi kavgayı sevmemiş te bilmem ne. Kavgayı, şiddeti sevmeyen, bunları çözüm olarak görmeyen, psikolojisi düzgün, sağlıklı hiçbir birey anlattığın pozisyonda can yakmaz.

  16. #36
    MotorKafa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    22 Mayıs 2010
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    CBF 1000 FA
    Bence sallıyor
    Levent ve The-Rock bunu beğendiler.

  17. #37
    ayzek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    11 Mart 2015
    Şehir
    İstanbul ( Avrupa ) Motosikleti: MONDİAL MG 150 SÜPERBOY X - HERO HUNK
    Motosikleti
    YUKİ FORZA 170 - MONDİAL 100 SÜPERBOY + 100 HYENA
    3-4 ay kadar önce eşimle birlikte seyir halindeyken arabanın bir tanesi sollama yasağı olmasına rağmen beni solladı ama karsıdan okadar hızlı araba geldıkı benı geçsın dıye yavasladım kaldırıma sıfır gittim ona rağremen üstüme kırdı az daha düşüyorduk ve bunu yaparken ne sınyal ne korna hiç birşey yok ayna kontrolu çok şık olarak yaptığım için ucuz kurtulduk aynaya bakmayan biri olsa kesın kaza yapardı neyse ilerde trafik şişince kestım önünü indim napıyosun lan sen fasılları sana bir zararımmı dokundu konuşma bak işine dedi tam adama girişicem arkada eşi ufak kız çocuğu benim hanımda allahından bulsun bırak şu hayvanı dedi dua et dedim arkadakilere bazen insanın nevri dönebiliyor motora ilk başladığım zamanda oto,boka kızardım simdi adam daha önume kırmadan kıracağını kestiriyorum ona göre önlem alıyorum ve artık çoğu şeye sinirlenmiyorum tek hazmedemediğim araç kullanırken ellerındekı telefon deli ediyor adamı ya telefonu kullan,yada arabayı bu kadar basit ama hatasının farkında olup senden özür dileyen birisine muhtemel korumalı eldivende vardır yumruk atmak nedir arkadaşım bu memlekette lan dedi diye adam öldüren insanlar var adam seni çekse vursa sen mezara adam mapusa ki adam iyi niyetinden inmiş bile ne adamlar var motora vuruyor arkasına bile bakmadan gazlayıp gidiyor benden sana tavsiye sinirliyken araç kullanma motor kesinlikle kullanma vicdanlı adammıssın içine oturmuş ara firmayı adamdan özür dile affettir kendini
    Panashira, halilom ve crxforever bunu beğendiler.

  18. #38

    Üyelik
    09 Haziran 2015
    Öncelikle her iki taraf içinde çok üzüldüm... Ama sizi de az çok anlayabiliyorum... Yoğun iş hayatı içerisinde aklımızda binbir düşünce ile stress dolu bireyler haline geldik...
    Tepkinizin boyutu yanlış olmasına rağmen tepkiniz de bir nebze olsada haklısınız .. Ne de olsa sizin hayatınızı tehlikeye atmış ...
    Ama yine de o duyguyu bilirim ... Bir insan arabadan inip özür dilediği zaman siz kendinizi %100 haklı gördünüz... Ve o yüzden böyle birşey yaptınız ... O da size emniyet şeridi senin şeridin mi deseydi eminim psikolojiniz daha farklı olurdu... Durur düşünürdününüz acaba o neden emniyet şeridine girdi diye...
    İki taraf içinde geçmiş olsun ..
    Kazasız günler dilerim herkese ...
    Panashira bunu beğendi.

  19. #39
    ulassal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    23 Aralık 2005
    Allah bizi , sizin gibi insanlardan korusun. delikanlilik kavga etmek degildir.

  20. #40
    hakikiteker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    25 Eylül 2014
    Şehir
    İzmir-Çiğli
    Motosikleti
    Corsa 1.3 CDTI :(
    Bana geçen gün arkadan çarptı bir zevzek, yakın takip ettiği için aynada izlemedeydim. Önlemli olduğum için sadece çarpma ile öne gidip durdum. Adam özür diledi, dedim bu kadar çarpmayla hasar olmaz "hadi ...... yoluna" deyip devam ettim. İleride işkillendim ve motorda bir şey var mı diye baktım. Sonra aklıma geldi, ben bu adamı bekleyeyim de yakalarsam konuşayım dedim. Bir süre takip ettim, ışıklarda yakalarım dedim ama baktım adam aynaya bakarak fellik fellik kaçıyor bıraktım. Sabırlı olmak lazım, ne kadar haklı da olsak karşıdaki şuursuzu da evladım diye seven bir anne var :D
    Panashira bunu beğendi.


    REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 1234 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)