Motoran Mtr 100 v2.
İlk motosikletimin olmasının verdiği etkide vardır muhtamelen, teslim aldığım gece 1 - 2 tur attım, sabah ne yaptıysam çalıştıramadım, daha sonra 20 dk sürükleyerek, servisine gittim, servisin dediği karbüratör'ü değişcek parça arızalıymış, neyse değiştirdi düzeldi. bindim geldim eve depoyu fulleyim dedim, bitmek üzereydi göstergede öyleydi, neyse fulledim kontağı açtığımda, baktım gösterge çalışmıyor. daha sonra servis ile görüştüm,getir bakalım dedi, kontrol ettiğinde, göstergenin soketi takılmamış takıtı düzeldi, neyse aradan bir kaç gün geçti bu arada rodajını yapıyorum, bir den giderken stop etti motor ve 5 dakika rahat çalışmadı, bende daha fazla zorlamadım evin yakınlarındaydım sürükleyerek getirdim, direksiyonda boşluk vardı, kendim kontrol ettiğimde orasını burasını gidondaki ana somun sıkılmamış Allah'a emanet gidiyorum. neyse daha sonra sıkıntı çıkartmadı km oldu 2000 gaz açıyorum artık, daha sonra ne göreyim titreşimden motosikletin gidon kiliti düşmüş yolda vidaları gevşeyerek. hatta satarkende öyleydi. neyse takmadım oldu km 3200 civarı bir gün yoldan eve geliyorum pat bi baktım km göstergesi kafasına göre oynuyo bozuldu. ve beni ilallah ettiren şey ise motosiklet abartmıyorum her gün her tarafını kontrolden geçiriyorum çok gevşiyordu loctiteladım halde düşünün. bir kaç olay daha oldu aklıma gelen bunlar en son dayanamayıp sattım. sonra Tvs aldım resmen motosiklet binmiyormuşum dedim öyle bir şey olamaz. sonra bir kaç borç çıktı ev yaptırmıştık borçlar vardı satıp onları ödemek zorunda kaldım, arkadaşta Pulsar 200ns vardı ona bindim ve çok hoşuma gitti şuan para biriktiriyorum çoğu kişi biliyo zaten biraz uzun oldu yazı kusura bakmayın