Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 12

Pisikletten anlayanlar tavsiye

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #21
    white_king - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    11 Kasım 2013
    Şehir
    balıkesir/çanakkale
    Motosikleti
    ybr 125
    http://www.motosiklet.net/forum/moto...enim-icin.html

    dostum dört ay önce bunu almıştım gayette memnunum tavsiye ederim..sorun varsada memnuniyetle cevaplarım


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #22
    logan07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    07 Nisan 2014
    Alıntı 40yapar adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Genelde hep ayni tereddutleri yasariz ya, bu sefer tutmadi
    Açıkçası ekipman işi bittikten sonra pek kafa yoracak birşey kalmadı.

  3. #23
    MD.Murat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    23 Temmuz 2013
    Şehir
    İzmir / Sakarya
    Motosikleti
    yok
    Az daha koy ybr al
    Saka bir tarafa her konuyu arastirabilecegin forumlar var , googlea bisiklet ve forum yazarsan direk gelir.( reklam olmasin diye tarif ettim yanlis anlama )

  4. #24
    logan07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    07 Nisan 2014
    Bu forumdaki insanları seviyorum. Onların önerileri daha sıcak geliyor. Değilse alti üstü bir bisiklet çok da arastiralacak birşeyi yok.

  5. #25

    Üyelik
    04 Temmuz 2014
    ben de yeni kısıtlı bütçeyle bir bisiklet aldım. ben tavsiye üzerine aldım şehir bisikletini ve çok da memnun kaldım. bisikletin ilk defa yormadığını fark ettim. şimdi dışarı çıkınca bütün şehri turlayıp eve öyle geliyorum. eğer yaşadığınız şehirde yokuş mokuş yoksa size de dağ bisikletinden ziyade şehir bisikletini tavsiye ederim.
    bende salcano üsküp modeli var. benim bisiklet çelik kadro. bana soracak olursanız kadro kısmına çok takılmayın. alüminyum denilen bisikletlerin bir kısmı çelik kadrolarla neredeyse aynı ağırlığa sahip. satıcıların alüminyum dediklerine pek bakmayın malzemesi alüminyum alaşımıdır ancak kaçta kaçı alüminyumdur. hafiflik sağlamadıktan sonra alüminyum olsa ne olur olmasa ne olur. fren sistemine takıntılı değilseniz varsın v fren olsun. diğer frenler nasıldır tam olarak bilmiyorum mekanik disk frenin çok sorun çıkardığını söylüyorlar ancak v fren de gayet iyi iş görüyor. benim bisiklette ön amortisör yok. bütçeniz el veriyorsa mümkün mertebe amortisörü olsun çünkü ince lastikler yoldaki darbeyi taşı, tozu, çiziği, çatlağı hep gidonda hissettiriyor. çamurluk fazlalık gibi görünebilir ancak yolda su mu varken ciddi iş görüyor. alacağınız bisiklette bir de sepetiniz olursa küçük çaplı market-pazar işlerini bile görürsünüz. son olarak da vites sistemleri arasında ne tür fark vardır çok iyi bilmiyorum. kaliteli olanların çok daha kararlı çalışacağı aşikar. benim vites sistemi elcikten çevirmeli. özellikle ayna koldaki vites geçişlerini pek beğenmedim. arka dişliyi değiştirirken az bir şey çevirirken çıt çıt değişiyor ancak ön dişlinin değişmesi için daha çok çevirmek gerekli o işe pek alışamadım. zaten alırken de istemiyordum ama bütçemin de daha fazla da yukarısına çıkmak istemedim. siz alırken mümkün mertebe parmakla iterek vites değiştirilenlerden (cehaletimi mazur görün) alın. eğer bisikletten çok fazla beklentiniz yoksa sizi memnun edecektir. ben bu bisikleti almadan önce bianchi retro ile carraro grande 702 de gözüm kalmıştı. onlarda da ön amortisör yok ama görünüşleri bayağı heybetli ve albenisi de fazla bayide az kalsın carraroyu alacaktım da son anda vazgeçtim.

  6. #26
    berkekolik1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    09 Eylül 2014
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Harley
    Ktm 680R dagda colde bayirda ucurur adami

  7. #27
    MkD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    22 Ekim 2009
    Motosikleti
    92 301 98 vstar
    http://www.salcano.com/bisiklet.php?cesit=3&sira=36

    Birkaç sene önce kullanmıştım. Çok üst seviye bir bisiklet değil ama frenleri hidrolikli.

  8. #28
    A.Volkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    01 Ağustos 2014
    Motosikleti
    2016 HONDA CBF 150
    Benim motosikletim yok!Hala ev ile iş arası müsait havalarda bisiklet kullanıyorum.Sana önereceğim markalar arasında kendini kanıtlamış ömür boyu kadro garantisi olan markalar var TREK SCOTT gibi yada CANNONDALE GİANT MERİDA'ya bakabilirsin.
    Ben kendim 2011 model 1.2 TREK yol(yarış) bisikleti kullanıyorum.Kadro alüminyum maşa karbon.Alüminyum kadro ile çelik kadro arasında ağırlık farkı görmezden gelinemez!Mesela ben bu motor fuarında özellikle trek marka bisikletleri inceledim.Adamlar full karbon kadro yapmışlar serçe parmağın ile kaldırıyorsun.Tabi fiyatıda ona göre.Sana tavsiyem disk fren alma tamiri zordur çok sıkıntı çıkarır!Eğer dağ bayır gezmeyeceksen dağ bisikleti alma!Amortisör ciddi ağırlık yapar ve yorar.Ancak amortisör olayını kafaya taktıysan kilitlenebiir maşalı amortisörlüler var onlara bak.
    Naçizane tavsiyem HİBRİT Model bisikletlere bak tam sana göre hem şehir için hem ufak engebeli yollar için hatta sahibinden de çok uygun ikinci eller var incele Son olarak iç bacak boyuna göre uygun ölçülerde olan bisikletlere bak yani apış arasından topuğa kadar olan mesafe yoksa tam duruşlarda üst boruya sert temaslarda canın çok yanar
    Euzü billahi mine'ş-Şeytani'r-racîm Bismillahirrahmanirrahim


    REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)