Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
11. sayfa BirinciBirinci ... 9101112 SonuncuSonuncu

TURKCELL TAM BURADA hakkında herşey burda olsun

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #201

    Üyelik
    22 Ekim 2014
    Alıntı igorkem adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    :D evet arkadaşım müşteri hizmetleri bu konuda çok cahiller. orda yazan dışında hiçbir bilgileri yok.
    şimdi cihazı aldıktan sonra o tür mail ve mesajlar gelecek. fakat giriş felan yapamayacaksın. cihaz gelene kadar. cihaz geldikten sonra uygulamaya giriş yapabilirsin. fakat bilgin olsun: gelen sim kartı önce bir telefona tak. pin kodunu kapat. yani açılışta pin istemesin. ondan snra cihaza tak. yoksa çalışmaz. neyse o gelen hatta hiçbir şekilde internet paketi felan yüklemene gerek yok. o sim kart ile ilgili hiçbir işlem yapmana bile gerek yok.
    Ben cihazı bugün aldım. Fakat güvenli bölge ayarı 500 metreden başlıyor. Birde kitapçıkta "Hareket Başlangıç Uyarısı" yazıyor fakat uygulamada yok. Sizde de aynı mı?


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #202

    Üyelik
    28 Kasım 2014
    Şehir
    Eskişehir
    Motosikleti
    Honda Cbr250R
    yok ben 200 mt. ayarlıyabiliyorum. fakat hareket başlangıç uyarısına hiç dikkat etmemiştim? öyle mi yazıyodu :D

  3. #203

    Üyelik
    22 Ekim 2014
    Alıntı igorkem adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yok ben 200 mt. ayarlıyabiliyorum. fakat hareket başlangıç uyarısına hiç dikkat etmemiştim? öyle mi yazıyodu :D


  4. #204

    Üyelik
    28 Kasım 2014
    Şehir
    Eskişehir
    Motosikleti
    Honda Cbr250R
    o zaman kardeşim şöyle. iphone uygulaması ile android uygulaması farklı demekki.
    çünkü bende 200mt. var. hareketli olayıda güncelleme ile gelecektir kesin.

  5. #205

    Üyelik
    22 Ekim 2014
    Alıntı igorkem adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    o zaman kardeşim şöyle. iphone uygulaması ile android uygulaması farklı demekki.
    çünkü bende 200mt. var. hareketli olayıda güncelleme ile gelecektir kesin.
    Androidcilere yine ayrım var

  6. #206

    Üyelik
    28 Kasım 2014
    Şehir
    Eskişehir
    Motosikleti
    Honda Cbr250R
    İphone uygulaması güncellenmiş.

    Bilginize

  7. #207

    Üyelik
    22 Ekim 2014
    Alıntı igorkem adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İphone uygulaması güncellenmiş.

    Bilginize
    Android için gelişme yok.Genel olarak memnunum fakat resimdeki mavi noktanın ne olduğunu çözemedim. Birde cihazın nerede olduğunu görmek için programı kapatıp açmak mı gerekiyor? Uzun süre hareketsiz kalınca cihaz bekleme moduna geçiyor çünkü.

  8. #208
    biyeybaraküs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    29 Nisan 2014
    Şehir
    İZMİR
    Motosikleti
    2017 HONDA CBR 1000 RR SP
    bu gün tesadüf şu http://ufuk-aractakip.com.tr/expert-kurulum.php# firmadan arkadaşlarla denk geldim bir yerde biraz konuştuk abi turkcell in şu hizmeti var ama bodrumda vs yerlerde göstermiyor 270 tl cihaz aylık 16.5 tl ücreti (pazarlık payı ve 1 kaç yıl alınırsa indirimde var ) bize ödeyeceksin dediler operatörle uğraşmayacaksın hazır programı var cepten takip edebiliyorsun öyle şebeke olmayan yerde ,kapalı otopark ta falan çekmemezlik yapmaz aracın bulunduğu yeride hassasiyetide çok iyi dediler dedi gel bir çayımızı iç yapalım montajı bir ay dene beğenmezsen ürünü hemen geri alalım para nıda iade ederiz dediler bir ara gidip konuşacağım

    menüde alarm varmı onu tam çözemedim yalnız araç haraket edince

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 23:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:01 ----------

    bu gün tesadüf şu http://ufuk-aractakip.com.tr/expert-kurulum.php# firmadan arkadaşlarla denk geldim bir yerde biraz konuştuk abi turkcell in şu hizmeti var ama bodrumda vs yerlerde göstermiyor dedim bu başlıkta duyduğum bazı sorunlardan bahsettim onlarda kendi ürünlerinin 270 tl cihaz aylık 16.5 tl ücreti (pazarlık payı ve 1 kaç yıl alınırsa indirimde var ) bize ödeyeceksin dediler operatörle uğraşmayacaksın hazır programı var cepten takip edebiliyorsun öyle şebeke olmayan yerde ,kapalı otopark ta falan çekmemezlik yapmaz aracın bulunduğu yeride hassasiyetide çok iyi dediler dedi gel bir çayımızı iç yapalım montajı bir ay dene beğenmezsen ürünü hemen geri alalım para nıda iade ederiz dediler bir ara gidip konuşacağım ayrıntılı olarak

    menüde alarm varmı onu tam çözemedim yalnız araç haraket edince
    polemos bunu beğendi.
    www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den

  9. #209
    ataykaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    14 Nisan 2015
    şarjı 3 günde bitiyor.

  10. #210

    Üyelik
    21 Haziran 2011
    Selam Arkadaşlar

    bir kaç gündür gerek yurtiçi gerek yurtdışı sitelerde gps cihazlarını araştırıyorum. yurtdışında ki fiyatları 30$ civarı, en rahat kullanım için uygun olanı cihaza sms atıyorsunuz size cevap olarak konum atıyor.Böylece aylık hiç bir yere bağlı kalmak zorunda kalmıyorsunuz.sms paketi alarak bu işi çözüyorsunuz, aynı zamanda kendi uygulamaları ile google maps üzerinden alık takipte sağlıyor bazıları...
    genelde baktığında 30$ lık cihazla 100$ cihazın içinde kullanılan gps chip aynı.

    Benim tavsiyem bir iphone alıp (ekranı kırık vs ucuz yollu) bu ihtiyacınızı bunla karşılamanızdır. nedenine gelince glonass diye bir olay var.gps ile dahada kesin sonuçlar alabiliyorsunuz. iphone un gps i çok iyi çekiyor demelerinin sebebide budur.
    http://www.chip.com.tr/haber/gps-sisteminin-alternatifi-var-glonass_51874.html

    bu destek samsung,htc vs telefonlardada var araştırmak gerek...

  11. #211

    Üyelik
    22 Mart 2006
    Bu cihazı 1000mah bir powerbanke bağlasak şarjı kaç gün gider arkadaşlar. Ya da bunuaküden şarj edebilecek mekanizma nasıl yapılabilir

  12. #212

    Üyelik
    22 Mart 2006
    Ben almaktan vazgectim arkadaşlar

    Eksisozlukte bir yorum;

    motosikletini seven, sinirlerini seven, yaşam dolu insanların kesinlikle uzak durması gereken müthiş sorunlu ve alınmaması gereken servis, becerebilirsem taahhüt içeren kontratımı iptal edeceğim.

    bugün durup dururken günlerce uğraşarak aktive ettiğim bu güzide servisimiz durmuş ve beni bir süredir özlemiş olduğum callcenter/tim trafiğine tekrar sokarak ciddi anlamda delirtmiştir. şu anda sinirden kendimi sxxxyor, motosikletimi kesiyorum...o derece uber hizmet!
    68charger bunu beğendi.

  13. #213
    B-king - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    22 Şubat 2004
    Şehir
    Kadıköy-İSTANBUL
    Motosikleti
    Yamaha YZF-R25
    "Turkcell Tam Burada" kullanan arkadaşlar, cihazdan memnun musunuz?

  14. #214

    Üyelik
    12 Nisan 2014
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    CBR 250R
    Alıntı cacique adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Selam,

    ayarlariniz nasil? Ben de aldim ancak henuz motosikletim parktan cikmadigi icin taktirtmadim, guncellemeyi kac dk ya ayarladiniz? Bir de programi ne zaman acsam o zaman guncellemis oluyor kendini. Demek istedigim motosiklette dursa ve ben programi acmasam konum guncellemesi yapmayacakmis gibi geliyor.

    Akuye kendiniz mi bagladiniz yoksa Anes'e mi gittiniz? Benim kitin icinden baglanti aparati gibi birsey cikmadi. Bir de akuye bagladiginizda pil biterse akuden sarj edecek, ancak motor 2 ay yatacak gibiyse ne olacagina dair bilginiz varmi?

    Tsk.
    Bende de var bu cihazdan aküye bağlı. Güncelleme süresini 1dk yaptım 1 hafta sonra akü bitti. Ancak akü geçen cihaz bağlı değilken de bitti. Marş rölesi değişti benim motorun ancak sağlıklı bilgi verebilecek arkadaş var ise sevinirim akünün boşalması cihazdan mı yoksa benim motorun marş rölesinden mi şimdi kararsız kaldım. Aküye bağlı olupta aküsü biteniniz var mı?
    Dipnot korunaklı alarmlı garajda dururken aküden çıkarıyorum ya da güncelleme süresini 120dk yapıyorum zaten artık yeni güncelleme ile marş bastığınız anda (aynı anda ki çok iyi olmuş) mesaj geliyor hemen telefona anlık.
    No matter how bad your day is

    Your bike will always make you feel better.

  15. #215

    Üyelik
    19 Aralık 2015
    Motosikleti
    BMW F650GS
    Servisi gecen hafta satin aldim. Aktive etmem tam bir gunumu aldi ve butun gunu Turkcell ile telefonda gecirdim neredeyse. Calisanlarin servisten veya prosedurden haberleri neredeyse yok. Hepsi de yardimci olmak icin cok ugrastilar. Aktive oldugunda ise ilk once telefonumu takip etmeye basladi servis. Bunu da duzelttiler. Fakat sorunlar burada bitmedi. Cihaz devamli pili %100 sarj seviyesinde gosteriyor. Arada %65'e dusuyor keyfine gore. Programi kullanirken Trackimo gps cihazinda fecii sapmalar oluyor. 300-400 metre kadar. 500mt'lik guvenli bolge olusturdugunuzu dusunurseniz sacma bir durum. Son 4-5 gundur turkcell ile devamli iletisimdeyim. En son 300-400 metre sapma normaldir cevabini aldim. Guvenlik icin kullanilan bir cihazin bu kadar sapma yapmasi kabul edilebilir bir durum degil. Ustune kullanilan programda telefonum hep dogru yerde gozukurken sadece bu is icin kullanilan bir cihazin sapma yapmasi cok komik bir durum. Bir sekilde cihazi iade etmeyi dusunuyorum. Turkcell'e servisin adini "Tam Burada" yerine "Oralarda Bir Yerde" seklinde degistirmelerini onerdim. Bu servis dogru duzgun calisana kadar uzak durmanizi oneririm.
    68charger ve BESTAPO bunu beğendiler.

  16. #216

    Üyelik
    06 Eylül 2015
    Şehir
    Maltepe/İST
    aletin çok ufak olduğu söyleniyor
    multicopterlerde kullandığımız gps anteni sanıyorum bu cihazın toplamından daha büyük
    bu "kocaman" antenler bile ciddi sapmalar yapabiliyor bazen
    mesela en az 5 tane uydu görmeyince multi ile gps destekli uçamıyorsun, oradan hesaplayın


  17. #217

    Üyelik
    12 Nisan 2014
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    CBR 250R
    Alıntı qezgin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bende de var bu cihazdan aküye bağlı. Güncelleme süresini 1dk yaptım 1 hafta sonra akü bitti. Ancak akü geçen cihaz bağlı değilken de bitti. Marş rölesi değişti benim motorun ancak sağlıklı bilgi verebilecek arkadaş var ise sevinirim akünün boşalması cihazdan mı yoksa benim motorun marş rölesinden mi şimdi kararsız kaldım. Aküye bağlı olupta aküsü biteniniz var mı?
    Dipnot korunaklı alarmlı garajda dururken aküden çıkarıyorum ya da güncelleme süresini 120dk yapıyorum zaten artık yeni güncelleme ile marş bastığınız anda (aynı anda ki çok iyi olmuş) mesaj geliyor hemen telefona anlık.
    Konuyu tekrar hortlatıyorum herkesin dikkatini çekmek için.Öncelikle aküyü 2 günde canına okuyor bu alet. O yüzden artık açık alanda bırakacağım zamanlar cafede,arkadaşlara giderken cihazı evde şarj edip öyle çıkıyorum. Anes motorda 40tl civarı aküden besleme montajı yapıyorlar ama aküyü öldürüyor benden demesi.Şimdilerde telefon pili şarj eden cihazlara bakıyorum yanına ondan alırsam birkaç gün idare eder diğer türlü şarjı çok çabuk bitiyor.
    No matter how bad your day is

    Your bike will always make you feel better.

  18. #218
    berkay3212 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    18 Haziran 2012
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    CBR 600 RR 2015
    Sadece turkcell faturalı hattı olanlarmı alabiliyor? Ben internetten başvuramıyorum.

  19. #219

    Üyelik
    27 Ağustos 2015
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    KTM Duke 200 abs
    ben de bu cihazı yeni kullanmaya başladım. hatta bunun için turkcell e geçtim. başka operatör abonesi turkcell den bunu alamıyor. istanbul daysanız kesinlikle bu cihazı istiklal de odakule deki turkcell genel merkezinden alın. 1. katta çok ilgili sempatik elemanları var. kargo bekledim, montajını yapamadım müşteri hizmetleriyle uğraştım derdi yok. ha şunu da ekleyeyim. ben bu cihaz için turkcelle geçtim ya, ordaki personel bana cihazı ayda 20 liraya alamayacağımı, en az 3-6 ay arası turkcell abonelerinin bunu alabileceği söyledi ilk başta. cihaz 100 tl, hat 60, ayda 14,90 tl ye alabileceğimi söylediler, uyuz oldum. sonra hesap yaptım zaten 2 yıllık kontrat yapınca da bu halinden sadece 40 lira ucuza geldiğini görünce olsun ver dedim. kredi notuma bişeyime baktılar. dediler ki aylık 20 ye alabiliyorsun. kredi problemin yokmuş. neyse bu kısmı önemli değil ama 2 yıllık konrattan gözü korkanlar hattı, aleti ayrı alıp kullanabilirler. bi fikir.

    alet hakkında söyleyeceklerim. öncelikle sürekli motoruma bakan biriydim, park edince. bunu alınca kısmen daha rahatım. uygulamadan girip yerine bakınca rahatlıyor insan. ayrıca hareket sensörü de var. baya hassas bana sorarsanız. en rahatlatıcı kısmı o. onun dışında güvenli bölge, konum sıkıntılı açıkcası. iphone için 500 metrelik güvenli bölge oluşturabiliyorsun. motor istanbulun göbeğinde, beyoğlu, fatih, zeytinburnu sokaklarında bile konumu 200 metre saptırıyor ara ara. sürekli gps bağlantısı çok zayıf diyor. ulan istanbul da böyleyse başka şehirdekiler dikkat etsin.

    bir de konum üzerine yine; konum geçmişi uygulaması da gayet güzel. yaptığın rotayı, yolu görebiliyorsun da benim konum geçmişimde afrika kıtası açıklarında nijerya gidip geldiğim yazıyor. nasıl bir hatadır anlamadım. yani uydu yörüngeden çıktı deseler bi ihtimal tatmin olurum. mantıklı açıklamasını bulamadım. bir de bu aleti aküye bağlamadan, ara ara çıkarıp şarj edecekseniz aleti koyacak güzel bir yer bulmak gerekiyor.

    sonuç; genel olarak tavsiye ederim. turkcell in geliştireceğine inandığım için açıkcası bunu söylüyorum. yoksa genel merkez önünde aleti kafalarına kafalarına atmaya gideriz.

  20. #220
    127 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    16 Ekim 2015
    Buna alternatif yok mu arkadaşlar?


    REKLAM ALANI
11. sayfa BirinciBirinci ... 9101112 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)