Son kısımda yazdığına göre fabrika çıkışı alarm hassasiyeti 3. kademedeymiş. Bunu ayarlamak için yine kitapçıktaki aynı sayfada bulunan kumanda çiziminin üstündeki "C" tuşuna led lambalar aralıksız yanıp, bip sesi çıkana 5 saniye boyunca basılı tutuyorsun. O ses çıkıp da ışıklar yanınca ayarlamaya hazır demek oluyor.
Ayarlarken hassasiyeti artırmak için "A" tuşuna, düşürmek için "B" tuşuna basıyorsun. Unutma, fabrika ayarı 3. kademede. Her yükselttiğin veya düşürdüğün kademede; kaçıncı kademedeysen o kadar bip sesi çıkarıyormuş. 4'teysen mesela 4 defa bip sesi çıkıyormuş. İstediğin ayara getirdikten sonra "C" tuşuna basıp hassasiyet ayarlarından çıkıyorsun. 10 saniye boyunca hiçbir işlem yapmazsan da ayarlardan kendisi otomatik olarak çıkıyormuş.
Bu arada en hassas ayar benim kanımca 1'de. Kullanmadığım için bilmiyorum tabii. Tahmin yürüttüm sadece. Onu kontrol etmek için de hassasiyet ayarını yaptıktan sonra motoru bir sarsın bakalım. Ne kadarlık sarsıntılarda öteceğini ayarlamış olursunuz bu şekilde. Şahsen ben 2. kademeye alırdım ki kedi medi çıktığında ötmesin zırt pırt diye.