125 kt emme subabı kesti .
-
düz yolda giderken birden bire motor stop etti marş sıyırır gibi ses gelmeye başladı durdum marşla çalıştrmayı denedim ve hep aynı ses yorumlarınızı bekliyorum , neden kesmiş olabilir yaptırdığm usta net bi bilgi vermedi subap bükülmüştü ve pitonu bi kaç kere daha vursa delecekti pistonda epey bi iz bırakmıstı .
Reklamlar
-
Emin olmamakla beraber; üretim hatası olabilir, tavsiye edilen (yağ, çalışma koşulları vs.) kullanım koşullarını ihmalden olabilir, bunun dışında -olmaz ama- motorun içine yabancı madde girdiyse olabilir. Dediğim gibi bir hakimiyetim yok konuyla ilgili, sadece tahminlerim bunlar.
-
Benim motorunda gaz teli koptu karbüratörün içinden. Kopan telin kurşunuda makinenin içine gitti ne oldu acaba orda.
-
bişey kırmadı mı gitti de çalışıyo mu halen belki hava filtresine gitmiştir bi bak
:ÇD
-
MAVROCU adlı üyeden alıntı
bişey kırmadı mı gitti de çalışıyo mu halen belki hava filtresine gitmiştir bi bak
:ÇD
Sökmediğim yer kalmadı karbüratörün heryerini dağattım yok. Zaten makina anında çekmiştir onu içine.Valla birşey kırmadı, hissetmedimde.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)