arkadaşlar kışlık eldivenler çok kalın ve kalıp gibi.. korumalı ince eli rahat ettiren eldiven tavsiyesi olan varmı? yoksa yazlık mı alayım..
arkadaşlar kışlık eldivenler çok kalın ve kalıp gibi.. korumalı ince eli rahat ettiren eldiven tavsiyesi olan varmı? yoksa yazlık mı alayım..
Bunun çaresi yok gibi, ben de nefret ediyorum his kaybı yaşatan eldivenlerden ve kasım ayının sonuna kadar yazlık eldiven kullandım ama bir yerden sonra alışırsınız.
Richa NASA derim çok rahat ve korumalı..
ben hala yazlık kullanıyorum, şimdilik idare ediyorum ama özellikle şubat ayında donacak ellerim. kuryelerin kullandığı kılıflardan almayı düşünüyorum
http://www.motosikletaksesuarlari.com/Difi-Mercury-Kislik-Deri-Eldiven_13762.html
Bi bak istersen korumali ama kalinmidir sana gore bilemicem bende kislik eldiven aldim yeni his kaybi yaratcak ve korumasiz kalin eldivenler vardi genelde o magazada istegime gore sadece difinin bir eldivenini vardi aldim cok arastirmadim bende biraz daha ince ama korumasi vardi 45 dakikaya kadar su gecirmiyor denildi yazliktan iyi oldu ama dakika tutmadim difinin eldivenlerine bak istersen
Gerçekten kışlık eldivenler de hic his yok en güzeli elcik ısıtma ve elcik koruma takip yazlıklarla devam etmek veya kuryelerin kullandığı kılıçlardan takmak herhalde ikinci seçenek daha ekonomik olacaktır..
Ben iki eldivenler geziyirum çok usumedikce kışlık olanı kullanmiyirum ama otobana cikavaksam ne buren takmak zorunda kalıyor insan yoksa ellerimi hissetmiyorum
:D
Deri eldiven
Normal bir eldiven üzerine deri eldiven
Oda olmazsa cross motorlarda çok sık gördüğümüz elcik önüne kalkan gibi bir aparat ( adını bilmiyorum ama anladınız siz)
Yoksa kurye abilerimin motora taktıkları zırıltıdan takıcaksınız ama bana sorardan motorun görüntüsünü çok kötü etkiliyor
selam bu eldiven var bende tavsiye etmem.kalın üşütmüyor fakat alışana kadar baya bir his kaybı yapıyor.en kötü tarafı da sapçıklarıda koruma pedleri var.bunlarda bilek de çok kalın duruyor.yani eldivenin konçlarını montun kollarından içeriye sokamazsınız.böyle olunca da yağmur başlayınca montun kollarından süzülen yağmur suyu kendiliğinden eldivenin içine doluyor. yok ben yağmurda binmiyorum derseniz parasını sonuna kadar hak eder. gore-tex olanlara bakın . artıları, nispeten inceler his kaybı yok rüzgar ve yağmur kesinlikle geçirmez. eksileri, aşırı soğukta biraz üşütüyor ve çok pahallı. tavsiye edebileceğim en hesaplısı bu: http://www.motoplus.com.tr/urun/1162...X-GLOVES-BLACK
xtrafit diye aratırsan incelerini bulabilirsin. ama bir o kadar da pahalılar.
Gecen hafta 4riders deri eldiven aldim gayet yeterli geldi hatta terlettigi bile oldu
İş için motosiklet kullanmiyorsan, kullanma kisin.
Bu sogukta motosikletemi binilir allah akil fikir versin.
sana da akıl vermiş zaten binmeyerek
motora binmek akıl ile alakalı değil zevk ile alakalı ve motor kullanmanın mevsimi olmaz ekipmanın tam olur her mevsim binilir.
valla ben elcik ısıtma ve yazlık eldivene devam ediyorum. çok iyi oluyor en azından eller üşümüyor üşümeyince bende üşümüyorum sıcakcık ellerim bide yazlık eldiven ile ohhh senelerdir böyle binerim. Önceki motorumda 1100 gs idi onda da vardı. elcik ısıtma çin malı 70-80 tl civarına var takın misss aklınızda olsun
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)