Bursa'da deri mont terzisi. Acayip ucuz..

Bursa'da deri mont terzisi. Acayip ucuz..170 YTL ye full deri mont dikti.Deri dahil

Arkadaşlar,
Bursa, Altıparmak, Karadağ pasajının alt katında bir deri terzisi ile tanıştım. Adı Münür, adam harika modeller de montlar dikiyor. Resmini versen bile aynısını dikiyor( ben bir yelek resmi verdim, almaya gittiğimde şaşırdım.. aynısıydı).Model üzerinde istediğiniz oynamayı yapabiliyorsunuz, mesela astarın altına çeşitlı korumalar koydurtmak gibi.
En önemlisi de, 1. sınıf işçilik ama fiyat acayip hesaplı. Uzun full deri ve korumalı montu: 170 YTL ye dikti. Benzer modellerin mağaza satış fiyatları 450-600 YTL arası. Gerisini varın siz düşünün. İlgilenenler için telefonu : 0 224 2240491

Son düzenleme:
Evet arkadaşım..
Onun için yazdım ya bende.. Millet faydalansın diye... Püsküllü, full deri , bir sürü cebi olan bir yeleği 65 YTL'ye dikti, pazarlık bile yapmadım. İstersen gözünün önünde dikiyor..

Hah, söylemeyi unuttum.. Adam da kredi kartı post makinası yok beyler. Yani nakit ödeme yapmanız gerekiyor... Gerçi bu fiyatlara bedava gibi ya neyse..
Sekankiyak : Dana derisi tabii..

metin67' Alıntı:
Hah, söylemeyi unuttum.. Adam da kreti kartı post makinası yok beyler. Yani nakit ödeme yapmanız gerekiyor... Gerçi bu fiyatlara bedava gibi ya neyse..
Sekankiyak : Dana derisi tabii..
Teşekkürler abi..
ciddi ciddi düşünülecek bi olay..buradan irtibata geçsek kargo ile halledebilir miyiz acaba..biz oraya gelip gitsek yol masrafından dolayı bir esprisi kalmaz olayın..

Adam ile bayağı ahbap olduk, bir konuşun, bizim yapabileceğimiz birşey varsa halledelim. Münur usta kimden duydunuz diye sorarsa : sana 2 mont, 2 de püsküllü yelek diktiren motorcular derseniz , tanır sanırım. Hatta birinin arkasına da Bursa Choppers Clup'un armasını diktirmiştik sonradan

metin 67 çok sağol ben istanbul kapalıçarşıda dana derisi montu ki koruması yok 285 ytl fiatla aldım .hemen münir ustayı aradım görüşüyoruz . ödemeli kargo ile dikip gönderecek, ben parasını havale edeceğim.

Münür usta

ışık ercan' Alıntı:
metin 67 çok sağol ben istanbul kapalıçarşıda dana derisi montu ki koruması yok 285 ytl fiatla aldım .hemen münir ustayı aradım görüşüyoruz . ödemeli kargo ile dikip gönderecek, ben parasını havale edeceğim.

Işık kardeş,
Münür usta şimdi aradı, bence sen ona nasıl bir mont istediğinin resmini yolla ( pek internetten çakmaz o), ona göre yapsın.. Baktın ki anlamıyor, benim maile atarsın, ben ulastırırım....

walla ne diyim iyi ucuzda eve falan yollayabilirmi kargoyla yoksa oraya nasıl gidecez uzak:pr:

Arkadaşlar,
Bu adam eve de, işe de yollar. Ama adamın internetle işi yok, bunu unutmayın, Nasıl bir model istiyorsanız; ya resmini yollayacaksınız, yada gelip bakacaksınız. Bu arada benim yaptırdıklarım düz siyah renklerdi, belki renklilerde farklı fiyatı olabilir.. En sonunda Münür ustanın pazarlamasını yapacağım o olacak yahu :) ..... Arada kaldık valla :mrgreen:

Bu ne ucuzluk hocam,
Daha 1 ay önce normal bir deri montu 250 milyona aldım ya :pr:

Dostum madem böyle bir topic açtın. Chooperler için mont modellerini de gösterir bir yer var mı? Yardımcı olursan sevinirim?

Kask, Mont, korumalar.. marka model?

Chopper montu

infrared' Alıntı:
Dostum madem böyle bir topic açtın. Chooperler için mont modellerini de gösterir bir yer var mı? Yardımcı olursan sevinirim?

Kask, Mont, korumalar.. marka model?
Hocam,
Zaten bu topici de bu tarz montların piyasada bulunmasının zor olduğundan açtım. Racing montları filan çok ama chopperlar için bizlerin biraz yaratıcı olması lazım...

arkadaslar önümüzdeki kıia bir dahaki yaz icin hazirlik olsun die münür ustaya bende bir mont yaptırmak istiyorum.eğer fiyatlar bölese.ilk baştan gidip usta ile bir konuşayım sora da model seçip resimlerini götüreyim yada ilk modeli seçeyim print doğru ustanın yanına.bursada yaşadığım için mutluyum...

Metin bey nerelerdesiniz msn de bile yoksunuz.:queen:
İnşallah malum yaşlılık rahatsızlıkları yoktur.:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar