Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
3. sayfa BirinciBirinci 123

polis duran motosiklete ...

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #41
    imza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    11 Ekim 2009
    Şehir
    galaksi dışı
    Motosikleti
    2011 ybr 125 & 2014 ybr 125
    park halinde duran araca da ceza yazılabilir. araca diyorum bakın, sürücüye değil. mesela kask cezası yazılamaz.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #42
    samet10 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    14 Haziran 2010
    Şehir
    İstanbul / Çekmeköy
    Motosikleti
    Xmax 400
    trafikte görmedi ise ceza yazamaz. sonuçta sen belki aylardır motorun garajında ve kullanmıyorsun

    muayene değil ki bu. bu şekilde araç olmaz desin

  3. #43
    tr_select - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    26 Mart 2006
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    uǝq ɯıɯɐpɐ sɹǝt
    Alıntı shooter1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sana her hangi bir lafım yok ama çok abartıyorsun arada
    İnsanları tanımadan yorum yapmak çok kolay. Nereden biliyorsun abarttığımı ? Bak bakalım yorumlarıma, bilmediğim bir şey hakkında yorum yazmışmıyım bu zamana kadar...
    İnsanları tanımadan haklarında bir şeyler söylemek çok kolay. Unutmaki ikimizinde bilgi ve tecrübesi çok farklı boyutlarda.
    Yurt dışındayım, mesajdan ulaşın.

  4. #44
    Sadık1453 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    09 Mayıs 2007
    Şehir
    İstanbul
    Tamamen tarafsız olarak düşünüyorum ve polis akrabam yok.

    Hiç plakamı kapatma gereği duymadım, bundan sonrada zannetmiyorum.

    Diğer tarafından bir polisin yada kolluk kuvveti diyelim, motorlu taşıtlara ceza kesilebilmesi için hareket halinde olmaları şart değildir. Olması gereken kurallar aykırı bir durum söz konusu ise bunu duran araç için de yapabilirler yasalar böyle söyler.

    Gelelim polisin tavrına anladığım kadarıyla çok ta kötü konuşmamış ve gayet kibarmış, ancak plakanın kapalı olması onun aklına muhtemelen "bu adam plakasını saklıyorsa mutlaka vardır bir şeyler diye bir düşünce takılmıştır" Bir insan neden plakasını saklar ki? Yazının ilk satırlarında yazdığın şikayet üzerine ceza kesilmesi de şehir efsanesi ben hiç görmedim duymadım bu şekilde motorlara ceza kesildiğini örneği varsa biri buraya resmini eklesin. Diyelim şikayet ediyor mahalle sakinleri... bilmem kaç desibel ses gücüne sahip motorlarla ara sokaklarda ne işiniz var? Siz bunları hız tutkunuz için almadınız mı? Neden ara sokaklarda dolaşıyorsunuz? Plakası olmayan motorla benim için suçlu adayı sürücülerdir.... Kapkaç mı yapacak? Motorumu çaldı? Birinden mi kaçıyor bilemem?

    ALLAH korusun motorun çalındı diyelim, plakan da kapalı kısa bir zaman aralığından bahsediyorum, biriside gördü motoru çalınırken polisi aradı, ne diyecek kırmızı beyaz bir motor? Plakan açık olsa ve bildirilse belkide yolda polis tespit edip durduracak, hiç bir hırsız plaka sökmeye uğraşacak kadar vakit harcamaz, mutlaka sonrasında kırar atar yada söker. Bu nedenle veya diğer sebeplerle böyle plaka katlamak, üzerine zincir asmak gibi acayip işleri bırakın, herkes adam gibi motor kullansın şikayet unsuru değil örnek motorcu olsun. Mahalledeki manitalara hava atıcam diye böğürtürsek motorları kaskı kafamız yerine kolumuza takarsak daha çooooookkkkkkkkkkk ceza yer kötü gözle görünürüz.

    Bu arada söylediklerimi lütfen kişisel alma, buradaki yazım genel içindir.

    "KAZASIZ SÜRÜŞLER"
    ayhan.s bunu beğendi.

  5. #45
    Pekbipicadam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    31 Temmuz 2013
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Honda CB 600 Hornet ( Geçmiş : Piaggio X9 250 ,)
    Çok kurallara uyan bir adam değilim ve istabulda hergün motor kullanıyorum, motorumda arka çantada var devil performans egsozuda var şu anada kadar 5-6 defa çevrildim ve sadece yaz ayları içinde bu sayı, polisleri severmiyim tartışılır ama onlarında insan olduğunu unutmamak gerekir, gün içinde bintane saçma sapan insanla uğraşıyorlar ve siz ne kadar iyi niyetli olursanız bence onlarda buna göre davranıyorlar(istisnalar olabilir kabul ediyorum) şuana kadar hiç ceza yemedim evraklarımı kontrol edip geri verdiler, motorum dururkende gelip sorsalar ne ayaksınız demem veririm evraklarımı elimden geldiği kadar kibar olurum, haksız ceza yedimede inanıyorsam 15 gün içinde mahkemeye başvurum, sonuç olarak bu ülkede yaşıyoruz ve unutmamak gereken şey bugün şikayet ettiğiniz kanun yarın bir şekilde sizin yanınızda da olabilir.


    REKLAM ALANI
3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)