- Motosikleti
- Vespa GTS300 Supertech ABS
- Konu Yazar
Öncelikle çalışılacak firma belirlenir
Ben uzun araştırmalardan sonra lenoi ve devtakip ürünlerini beğendim
Son değerlendirmelerden sonra Turkcellin de çözüm ortağı olarak çalıştığı devtakip firmasının standart araç takip paketini satın aldım.
Ürün dahili pili, dahili gps ve gsm antenleri ve küçük boyutuyla öne çıkıyor.
Fiyatlandırma şu şekilde:
Süre sonunda cihazın mülkiyeti bize kalacak, 24 ay X 20 tl
Bu rakama cihaz, kablo, montaj, 24 aylık harita ve üyelik bedeli dahil.
Süre sonunda aylık 8 tl ödenerek üyeliğe devam edilebiliyor.
cihazın içine takacağımız bir de m2m data hattına ihtiyaç var.
En uygun fiyat Turkcellde ve 50 mb bir paketin aylık ücreti 7,5 tl.
Cihazı internet üzerinden mailorder la satın aldıktan sonr beni montaj için bornovada bir yere yönlendirdiler.
Motosiklet biraz karmaşık olduğundan bizzat bazı işlemleri kendim yaptım.
Zaten toplamda 3 adet bağlantı yaptılar.
Enerji, şase ve kontak bağlantıları.Aslında bir röleyle uzaktan araç durdurma işlevi de var ancak ben sorun olmaması için bu bağlantıyı yaptırmadım.
Fırsat olmadığı için montajla ilgili foto yok ancak zaten pek görülecek birşey de yok.Akünün yanında uygun bir yere sabitleyerek montaj tamamlanıyor.
Elektrik ve şase aküden alınırken, kontak bilgisi kontağa giden soketten paralel alınarak yapılıyor.
Kurulum ve üyelikten sonra web üzerinden ve android ios gibi işletim sistemli telefonlarla da izleme yapılabiliyor.
Meslela son sürüşünüzün raporunu harita üzerinde almak mümkün.Gezi raporlamalarında işe yarayabilir.
Ben motosiklet hareket ettiğinde ve ayrıca kontağa müdahal edildiğinde bana sms+e-maille alarm verecek şekilde yapılandırdım.
Böylece benden başka kullanıcısı olmayan motosikletim yerinden oynatıldığı anda bana sms ve e-mail yoluyla alarm verecek.
Artık özellikle gece gelen smslere dikkat etmek ve kontrol etmek lazım
Cihazın boyutları ve şekliyle ilgili fikir olması açısından 2 adet foto ekliyorum.
Ben uzun araştırmalardan sonra lenoi ve devtakip ürünlerini beğendim
Son değerlendirmelerden sonra Turkcellin de çözüm ortağı olarak çalıştığı devtakip firmasının standart araç takip paketini satın aldım.
Ürün dahili pili, dahili gps ve gsm antenleri ve küçük boyutuyla öne çıkıyor.
Fiyatlandırma şu şekilde:
Süre sonunda cihazın mülkiyeti bize kalacak, 24 ay X 20 tl
Bu rakama cihaz, kablo, montaj, 24 aylık harita ve üyelik bedeli dahil.
Süre sonunda aylık 8 tl ödenerek üyeliğe devam edilebiliyor.
cihazın içine takacağımız bir de m2m data hattına ihtiyaç var.
En uygun fiyat Turkcellde ve 50 mb bir paketin aylık ücreti 7,5 tl.
Cihazı internet üzerinden mailorder la satın aldıktan sonr beni montaj için bornovada bir yere yönlendirdiler.
Motosiklet biraz karmaşık olduğundan bizzat bazı işlemleri kendim yaptım.
Zaten toplamda 3 adet bağlantı yaptılar.
Enerji, şase ve kontak bağlantıları.Aslında bir röleyle uzaktan araç durdurma işlevi de var ancak ben sorun olmaması için bu bağlantıyı yaptırmadım.
Fırsat olmadığı için montajla ilgili foto yok ancak zaten pek görülecek birşey de yok.Akünün yanında uygun bir yere sabitleyerek montaj tamamlanıyor.
Elektrik ve şase aküden alınırken, kontak bilgisi kontağa giden soketten paralel alınarak yapılıyor.
Kurulum ve üyelikten sonra web üzerinden ve android ios gibi işletim sistemli telefonlarla da izleme yapılabiliyor.
Meslela son sürüşünüzün raporunu harita üzerinde almak mümkün.Gezi raporlamalarında işe yarayabilir.
Ben motosiklet hareket ettiğinde ve ayrıca kontağa müdahal edildiğinde bana sms+e-maille alarm verecek şekilde yapılandırdım.
Böylece benden başka kullanıcısı olmayan motosikletim yerinden oynatıldığı anda bana sms ve e-mail yoluyla alarm verecek.
Artık özellikle gece gelen smslere dikkat etmek ve kontrol etmek lazım
Cihazın boyutları ve şekliyle ilgili fikir olması açısından 2 adet foto ekliyorum.