Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
25. sayfa BirinciBirinci ... 152324252627 ... SonuncuSonuncu

Mal motorcular buraya :)

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #481
    Sam@ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    08 Ocak 2014
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    97' Virago 250 / artık yok
    Yeni almıştım motosikleti, 90 km'nin üzerine çıkmıyordu. Herhalde karbüratör de pislik var açıp bir temizleyeyim dedim. Baktım youtubetan videolara hiç zor gelmedi.Bu arada 1 hafta öncesinde yağ değiştirmeye üşendim, tamirciye götürdüm. 1 hafta sonra da karbüratörü açmaya niyetleniyorum,işe bak..

    Neyse söktüm depoyu, tamam dedim bu hortum bunun, bu bunun gibisinden işaretleMEdim.
    Biraz pas tozu vardı karbüratörün içinde onları temizledim, ana jet falan var ona iğne falan soktum, hava tuttum.
    Sonra topladım her şeyi, depoyu taktım, açtım benzin musluğunu bir baktım karbüratörden benzin akıyor.
    Ulan dedim düzgün sıkamadım mı acaba, tekrar söktüm tekrar taktım falan yok,aynı.Bu işleri de çalıştığım fabrikanın bahçesinde yapıyorum.
    Makine ustası geldi, 5 dk sonra fabrikanın elektrikçisi, onlar da söktü taktı, yine karbüratörden benzin akıyor.
    Usta kalktı bakında sağa sola, dedi sen bu hortumların yerinin doğru olduğuna emin misin dedi. Dedim evet tabi ki. Ama öyle değilmiş,ters bağlamışım, bütün pistonlar sekmanlar benzin dolmuş.
    Sonra sök dedi bujileri, söktüm.
    Tak dedi vitese ittir, ittirdim.
    Bujilerin oradan 1-2 mt ileriye benzin fırlattı ittirdikçe.
    Hemen takmadık bujileri, hava alsın uçsun dedik benzin.
    Neyse topladık, çalıştırdık. Bir kaç gün motosiklet çok ağır gitti, gaz verdikçe birisi arkadan çekiyor gibiydi. Zamanla o ağırlık gitti ama karbüratörü temizlemem bir poka yaramadığı gibi boşu boşuna saatlerce uğraştım, uğraştırdım.
    O günden sonra zincir temizleme ve yağlama konusuna verdim bütün yeteneğimi

    Sorunu da Maslak oto saniyede hallettik.
    dundanbiri, MustafaErdur ve daia bunu beğendiler.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #482
    oznkrçm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    16 Eylül 2011
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    RAMZEY 100-YBR 250-CBR 250-CBF 600-VFR 800
    Bundan 1 ay kadar önce evin önüne düşük hızda U dönüşü yapmaya çalışırken yere yapışmam, o esnada aynayı kırmam, devrilen motoru tek başıma kaldıramamam, mal mal etrafa bakıp birilerinden yardım dilenmem.

    Bir kaç gün sonra yine benzer bir şekilde düşüp yine aynayı kırmam. Bu sefer eşim de arkamdaydı. Neyse ki bu sefer etraf kalabalıktı da yardımla düzelttik motoru. (Hakimiyet eğitimi şart bana.)

    (Mallık da burada; bir kaç gün içinde aynı şekilde iki kez yeri öpmek.)

    Neyse şimdilik bir daha devrilmedik.

  3. #483
    kursaa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    08 Mart 2015
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    R125-Mt-09-CBR650R
    bundan 5 sene önce ilk motoruma alıstıgım zamanlarda 70 ile giderken acaba ön fren sıksam ne olur acaba diyerekten ön frene abanmam ve sonrasını hatırlayamamam büyük bir mallık olmuştu benim icin en son gözlerimi actıgımda elime yüzüme su döküyorlardı..
    dejavoo ve Mamba09 bunu beğendiler.

  4. #484

    Üyelik
    07 Nisan 2013
    Şehir
    Kırklareli Babaeski
    Motosikleti
    Mh Drift 125>Rx3i Evo Abs
    Elektrikçide çalışıyorum birinin evine tesisat çekmeye gittik buat borusu tıkanmış saat 6 civarı dükkana gidip klavuz alayım diye koşa koşa motora bindim çalıştırdım gidon dönceğim yere bakıyor 1 e takıp gazı açayım dedim tam gidonu düzelticektim baktım dönmüyor olduğum yere düştüm hiç bişey olmamış gibi kalktım kimse varmı baktım sonra kilidi açtım gittim :D
    dundanbiri bunu beğendi.

  5. #485
    wolrath - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    24 Haziran 2011
    Şehir
    istanbul / maltepe
    Motosikleti
    pani / 3colore
    Alıntı Mertcan39 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Elektrikçide çalışıyorum birinin evine tesisat çekmeye gittik buat borusu tıkanmış saat 6 civarı dükkana gidip klavuz alayım diye koşa koşa motora bindim çalıştırdım gidon dönceğim yere bakıyor 1 e takıp gazı açayım dedim tam gidonu düzelticektim baktım dönmüyor olduğum yere düştüm hiç bişey olmamış gibi kalktım kimse varmı baktım sonra kilidi açtım gittim :D
    ow. itiraf. alırım bi dal.

    benzeri 600rrda oldu bana ama ben calıstırmadan garajdan cıkacaktım. kilit hayvani olunca gerı gerı gıderken takıldı camurluga ve sag tarafını kırdı.
    kadıkoyde sarı telefon kablosu satanlarla t.şak gecelı 1 gun olmustu henüz. dedım bunu gıdona takmak ne mallıktır. kırık camurlukla gıttım kadıkoye ve o sarı kabloyu aldım :D (farklı dukkandan)
    dundanbiri bunu beğendi.

  6. #486
    biyeybaraküs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    29 Nisan 2014
    Şehir
    İZMİR
    Motosikleti
    2017 HONDA CBR 1000 RR SP
    disk kilidini unutunca ön çamurluğunda hayatını belledik , üstelik evden çıkarırken motor bile çalışmıyordu
    oggomoggo bunu beğendi.

  7. #487

    Üyelik
    14 Nisan 2016
    Şehir
    Üsküdar
    Motosikleti
    CBF 150
    Benim de başıma hem mallık diyebileceğim hem de aptal cesareti diyebileceğim bir olay geldi geçenlerde. Yakın bir aile dostumuzdan cbf 150 alıp kullanmaya başlayalı yaklaşık 3 hafta oldu. Birinci haftanın sonunda ilk defa köprüden geçmeye niyetlendim ve çıktım yola. Tam köprünün üzerinden geçip beşiktaş ayrımına gelmeden baktım ki gaz kolundan tepki alamıyorum. Benzinin bittiğini anlamam çok zaman almadı ve hemen sağa yanaşıp yavaşlayarak durdum. Benzinin az olduğunun farkındaydım ama idare eder diye düşünmüştüm açıkçası. Yedek depoya da güveniyorum nispeten ama yedek depo da dolu mu değil mi bilmiyorum 😄 Neyseki yedek depoya alıp devam ettim mertere kadar, aldım benzinimi. Benzer olayı bir kere de Şile yolu otobanında yaşadım, umarım akıllanırım bu gidişle 😄😄

  8. #488
    MANKU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    28 Ekim 2014
    Şehir
    KONYA
    Motosikleti
    Aprilia & YAMAHA
    Motoru sokağa park ettim. Sonra tekrar motora bineceğim zaman evde anahtarı bulamadım, evi boşaltıp yeniden yerleştirdim ama yok. 3 gün anahtar aradım yok, sonra motoru ittirerek biryerlere alayım sokakta kalmasın dedim gittim bi baktım anahtar üstünde
    dundanbiri, daia ve karadenizz bunu beğendiler.

  9. #489

    Üyelik
    03 Haziran 2016
    Şehir
    antalya
    Motosikleti
    mondial mt 125
    Dün markete gittim, sonra çıkışta eve yayan geldim,tüm gece öyle geçti,sabah kalktım motor çalındı diye baya üzüldüm, tarım saat debelenip durdum,o sıra marketin oraya geldim, içerden redbull aldım,motora bindim, yılda giderken aklıma tğm yaşadıklarım gegeldi.noluyo la dedim. Evet motoru marketin,önünden alırken de, markete motorla geldiğimi düşünüp, sabah yaşadıklarımı direk unutmuşum
    Mertcan39, dundanbiri, oggomoggo ve 1 diğerleri bunu beğendiler..

  10. #490
    RunemagicK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    21 Kasım 2008
    Şehir
    Çekmeköy
    Motosikleti
    Mondial 150 ZAT, Burgman 400 ve SYM Maxsym 400
    Motorla işe gidicem yine. Sabah çıkardım motoru kapalı garajdan, açık kısma koydum. Eşim de arabayla işe gideceği için ve araba da ters şekilde durduğu için manevra yapıp düzelticektim. Arabaya bindim, geri vitese taktım, gaza bastım, bir ses, arkaya döndüm hemen, benim motor yere düşüyor. Kendi motorunu düşüren var mıdır acaba
    maktama, oggomoggo, blackman2004 ve 1 diğerleri bunu beğendiler..

  11. #491
    wind16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    07 Haziran 2016
    Motosikleti
    XMAX 250 ABS
    Motoru yeni almışım. Park ettiğim yer biraz yüksek olduğu için rampa yaptırmıştım. Motoru arkadaşım park etmişti. İndirirken de üzerine bin, çalıştır öyle indir demişti. Bense bisiklet indirir gibi yandan tutup indirmeye kalkıştım. 200 kiloluk motor rampardan kayınca sağa yattı. Tüm gücümle tutmaya çalışıyorum ama ne mümkün. Dakika bir gol bir oldu.
    oggomoggo ve Emron bunu beğendiler.

  12. #492
    koraycbr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    28 Nisan 2014
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    600rr
    Evim Üsküdar,işyerim Ortaköyde ve gece çalışıyordum. Sabaha karşı saat 5 gibi eve gelip,motoru park ettim. Eve geçip uyudum. 16:00da işyerinde olmam gerekiyor ve 15:45te evden cıkıyorm normalde. İşe gitmek üzere Kask,eldiven,mont,bot hepsini giyip anahtarı aramaya başladım ama bulamadım,geç kalmanın da gerginliğiyle deliye döndüm. Yedek anahtarı arıyorum o da yok! Saat 16:00 Ekipmanları çıkardım akbili alıp çıktım bir de ne göreyim, koca 600F in anahtarı üzerinde duruyor. Hemen eve girip ekipmanları tekrar aldım. Motorun brandasını koltuğun altına koyacakken yedek anahtarın da koltuk kilidinde takılı olduğunu görmek en büyük şokumdu 16:30da işteydim ama kovulsam da umrumda olmazdı motor çalınmadığı için
    tinerci, maktama ve dundanbiri bunu beğendiler.

  13. #493

    Üyelik
    20 Ağustos 2015
    Şehir
    izmir
    Motosikleti
    Yamaha YZF R6
    Ben r6 yi ilk aldığım gün altimdan kaçırıyordum aldım motoru okula gittim herkes bakıyor bi kız gördüm oda beni gördü motorun üzerinde bir saniye kadar belki biraz daha fazla göz göze kesiştik ardından dur bakalım ben senin içini titreteyim diyerek iç sesimin ve testosteronumun bana hükmetmesi ile biraz ara gaz çektim iste ne olduysa o ara gaz esnasinda oldu kizin o güzel bakışları uzerimde yoğunlaşırken ben kizin yanından geçtim ve devir rolantiye düşmemişti motorun 2. Viteste olması o an tüm rezilligimi o et bas etmeye yetti şayet 1. Viteste olsam tekere gelecekti devir düşmeden debriyajı bıraktığımda neredeyse motorun üzerinden düşüyordum sol elim ile gidonu tutamadım sağ el ve dizler ile kendimi dengeledim aynadan baktığımda kizin bu olayı görmediğini fark ettim ve derin bir oh çektim.
    Mertcan39, oggomoggo ve Emron bunu beğendiler.

  14. #494

    Üyelik
    04 Mayıs 2016
    Şu Fatih'te çocuğu yumruklayan motorcu burada ipi göğüsler kanımca. Adamın görüntüleri var. Çocuğun ağzını kırıyor. Lakin adamın anlattığına bakarsan kameraların görmediği yerde baba şefkati göstermiş. Böbreğini vermediği kalmış.

  15. #495
    sey_47 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    04 Mart 2007
    Şehir
    Ege
    Motosikleti
    BWS 100
    Alıntı mkayan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Benim de başıma hem mallık diyebileceğim hem de aptal cesareti diyebileceğim bir olay geldi geçenlerde. Yakın bir aile dostumuzdan cbf 150 alıp kullanmaya başlayalı yaklaşık 3 hafta oldu. Birinci haftanın sonunda ilk defa köprüden geçmeye niyetlendim ve çıktım yola. Tam köprünün üzerinden geçip beşiktaş ayrımına gelmeden baktım ki gaz kolundan tepki alamıyorum. Benzinin bittiğini anlamam çok zaman almadı ve hemen sağa yanaşıp yavaşlayarak durdum. Benzinin az olduğunun farkındaydım ama idare eder diye düşünmüştüm açıkçası. Yedek depoya da güveniyorum nispeten ama yedek depo da dolu mu değil mi bilmiyorum 😄 Neyseki yedek depoya alıp devam ettim mertere kadar, aldım benzinimi. Benzer olayı bir kere de Şile yolu otobanında yaşadım, umarım akıllanırım bu gidişle 😄😄
    Hocam aklinda olsun yedek rezerve depolar ayri bir depo degil. Basit olarak aciklamam gerekirse once yedek dolar sonra normal depo dolar.
    Tabi ayri bir depo yok reelde, borular ile bu isi cpzuyorlar. Foto var bulursam atayim dur.
    Direk foto bulamadim, su linklerden bakabilirsin umarim.
    https://encrypted-tbn1.gstatic.com/i...JUPHenAyR4tmiw

    http://guvenlisurus.blogspot.com.tr/...l-alr.html?m=1

    Linkte yapadim mobildeyim
    GezeGeze bunu beğendi.

  16. #496
    TamGazDevam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    07 Temmuz 2015
    Şehir
    Mersin / Adana
    Motosikleti
    YBR 125 08' / HONDA CIVIC VTEC 1.6 04'
    ulan allah kahretmesin kikir kikir güldüm ya

  17. #497
    MustafaErdur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    07 Şubat 2015
    Şehir
    Uşak
    Motosikleti
    CBR 250R
    Bir gün çocuklar elektriklide ışık bekliyor ben gelirken de bana bakıyorlar bende hoşlarına gidiyor diye biraz sesli ve hızlı gireyim dedim ışığa tabi kaptırdık bir girdik ışıklara aradan girdik bi baktım yayalar motoru çevirip ön firene dokunmamla beraber kendimi yerde bulmuştum. 13 yaşındaki dostlarım ise benim yerdeki halime bakıp gülüp devam ettiler buda böyle bi anımdır :D Edit: şimdi yapmam tabi bunlar hep tecrübe bu tür iyilik gördüğün salaklıkları yapmamak gerekiyor

  18. #498
    HEROCAN35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    22 Nisan 2012
    Şehir
    izmir
    Motosikleti
    Yamaha Xenter
    Tamam açılın artık itiraf etmenin vakti geldi zannımca

    bundan 15 gün önce eve dogru giderken yolda peder beye rastladım motorsikletin ara boşluğunda full takım çantasıyla dolu ,pederin yanında durdum

    amanın oda ne ayakkabının topuğu yan sehpanın demirine takıldı ve malum motosikle birlikte sol tarafa doğru düştüm sol ayna ve fren maneti kırıldı

    scooter olduğu için bacaklarım ara boşlukta olduğu için bi sakatlık olmadı neyseki

  19. #499
    ENFARKLISI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    14 Haziran 2008
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    Hyosung GT250r sattı, yeni bakıyor..
    Yıl 2008 hyo gt250r ile bir kaç gezdikten sonra gaza gelip arkadaşın 750 lik Suzuki motorunu iki tur bineyim deyip aldım. İlk sokaktan sağa dondüm daha gideli 100 metre olmadı hafif gaz açayım dedim ama o da ne ufacık dokunmayla alet aldı başını ivmelendi gitti. Tam yavaşlamaya çalışırken hız kasisindende geçip zıplayınca düşmemek için gidonu sıktırdım, sıkınca daha da gaz açmış oldum, motor altımdan çıkıp gidiyordu, o hızda ışıksız kavşağıda ışık hızında geçtim, herşey bir kaç saniyede oldu, sonra ne olduysa bacaklarımı yanlara açtım frene uzanıp bastım...baktım hayattayım düşmememişim, usulca sahibine motoru goturdum çaktırmadım olayı tabi..

    Arkadaş sordu nasıl 250 lik le fark çok mu diye, cevabım "gaz tepkisi sanki daha iyi gibi" oldu. Kimseye de bu olaydan hiç bahsetmedim 8 yıl geçti
    bindiregandi ve oggomoggo bunu beğendiler.

  20. #500

    Üyelik
    27 Haziran 2016
    Zincirimi temizlemek için benzin çektim motor hortumundan, geriye takarken yere akmasın diye vanayı kapattım hortumu taktım işlemler bitti, o arada biraz benzin depolamış motor eve kadar sorunsuz gittim.

    Sabah kalktım yine biraz depolamış benzini, çıktım yola böyle 3-5 km gittim yokuş çıktım çevreyoluna bağlandım düzlük bir yere geldim gaz yememeye başladı. Vana zerre aklıma gelmiyor, açtım depo full, çalıştırıyorum çalışmıyor.

    Durdum sinirden motoru parçalayacam işe geç kaldım, bariyerleri yumruklayıp tekmeliyorum, çalıştırdım ve çalıştı gittim belli bir süre yine stop etti bekliyorum benzin dolduruyo, gidiyorum 60 km hızı geçince çok çabuk bitiyo. Anladım ki beni motorun az yakma hız aralığı 60-70km/h.

    Şirkete geldim (pazar günündeyiz sanıyorum) pazar günü servisim kapalı diye aramamıştım, otoparka geldim telefondan saate baktım cumart. yazıyor allah karıştırdım galiba, hemen aradım servisi açtılar sordum, evladım sen dün zincir temizlerken vanayı kapatmış olmayasın dedi.

    Bir rahatlama geldi bana bir sevinç geldi :D eve basa basa döndüm iş çıkışı, bağırıyorum iç evladım iç yarasın sana gelişte içemediklerinide iç :D

    2.

    İşe geldim otoparka koydum motoru, sol tarafımda bmw jip var birazda yanaşık koydum sağya araba girsin diye, motorun her zaman solundan biner solundan inerim, bu sefer sağ tarafından indim ayaklığı açmıştım ama sağdan inerken motordan güç aldım motor dikleşince ayaklık yavaştan içeri doğuru yamuluyor sonra motoru bırakıyorum, kendimi sağ tarafa zor attım ayağımı sağlam basamamıştım motoruda sert bırakınca çat diye ayaklık kapanıyor motor yere düşüyor, çizik bile gelmiyor ama gösterge taşa geliyor ve 300 tl Haşırttı bilekbord.

    3.

    Motoru yeni aldım mahalleye geldim yeğenimi bindirdim bakıyor böyle, ama sürmüyoruz. Elektrik tuşuna basmış.

    Motor stop etti çalıştırıyorum yok, benzini bitti sandım baktım şakır şakır full depo, ayaklığı açtım olmuyo vurduruyorum olmuyor.

    Depoya bir yumrum içine yamuldu. Sonra aparmandan bir eleman indi tanımam etmem, tuşu açtı bak bu kilit dedi akşam diye balkondan bağırmadım keşke bağırsaydım depoyu içine yamulttun iyimi oldu şimdi dedi Bir bastım çat çalıştı sonra sinirden bida vuracaktım :D

    3.

    Bebekteyim arkadaşla gidiyorum, sahil yolunu biliyonuz çift yön git gel, ortada ince çizgi var sağ gidiş tıkalı dönüş boş gibi ileride otobüsler bir birine girmişler gidiş geliş tıkanmış. Çizgiden gidiyoruz arkadaşta önde, eleman aynaya bakmadan sola kırıyor arkadaş bacağımda hissettim arabanın sıcaklığını dedi skype'dayız o zaman. Bende arkadan kornayı yardırıyorum, sonra devam ediyorum tam geçerken benim önümede kırınca çıldırdım 80 le gidiyorduk yanlışım yoksa aynasına vurayım dışar doğuru açılsın dedim, 80 le giderken öyle olmuyormuş o dokununca ayna otobüsün üstüne fırladı :D

    Ben bir topuk yaptım ehliyetimde yoktu, full ekipmanız robokop gibi insek ben pert ederim tek başıma ama ehliyet yok, bastım gaza yapıştırdım gidiyoruz, arkadaşa bağırıyorum hem yanımdan hem skype'dan olum adamın aynasını kökünden götürdüm kaç kaç diye, renault fluence araçtı.

    Arkadaş yav he he diyo, atraksiyon yarattığımı sanıyor ben bastım uzuyorum o tin tin geliyor. Sonra birazda o bastı neyse ileride trafik başladı yavaştan tam trafiğin arasına giricez, arkadan bir araba geliyor bir aynası var bir aynası yok, sellektörler kornalar zigzag çizerek :D

    Biz bir topuk arkadaş o zaman inandı, nasıl kaçıyoruz ama o korkudan kaç kere yeri öpecektik aralardan giderken, arabaya bak ya bizden daha seri giriyor aralara :D

    Ordan iyi yırttık plakalar açıktı bişi olmadı.

    4. Arkadaşla gidiyoruz bu islambey yokuşunu bitirince eyüp sultana doğuru gidiş yolunda solda mado falan var ışıklar var, ramazandayız döner aldık iftar yapıcaz arkadaş sağdan gidiyo tın tın, adam bir kırdı önüne arkadaşım bir bağırdı aynana bak diye adam neden bakıcam ki oradan araba geçemez diyor, arkadaşım bağırıyor lan adam geçer insan geçer bisiklet geçer hayvan geçer bakacaksın olum diyor, adam sen ne diyorsun diyor, arkadaşım bakacaksın lan dedi bir koydu ayna kırıldı ama yere düşmedi sonra arkadaş topuk, sağ üstten benzincinin ordan yapıştırdı.

    Bende arkadaydım arabada bastı kovalıyor bunu tabi biraz araları açılmıştı, sonra ben arabayı solladım arkadaşa yetiştim göbek gibi bir yere geldik diyorum ki olum o adam artık asla bulamaz bizi, arkamda 1 tane araba var onunda önü siyah kaportasını boyatmış galiba, aynasıda duruyor ama yamuk kırılmış kopmamış.

    Arkadaşta rahatladı, sağ çektim hafiften tık tın giderken birden bire arkada ki eleman bir gaza bastı arkadaş bir kaçtı ben şoka girdim, arkadan aradan gitti arkadaşım, adamda ordan gireyim derken sol şeritten doblo ile kafa kafaya kaldılar 1cm kaldı vurmalarına frenlediler.

    Beni adam tanımıyor görmemiş beraber olduğumuzu zaten skypden konuştuğumuz için yan yana durmuyoruz uzaktayız hep bir birimze :D

    Sonra adam bunu kovalamak için yola çıktı arkadaş kayboldu tabi yolda arıyor, ben geldim solladım önüne geçtim yavaşladım sonra beni geçicek diye hızlanıyor bende bir hızlanıyorum tekrar aynı şeridine dönüyor 30dk trolledim arkadaşa zaman kazandırdım.

    Arkadaş dayısının sanayiye kaçmış adam oraya gitmemiş gitse ölüsü çıkardı :D

    Orda arkadaşa rahat ol dediğim için adam ezecekti arkadaşımı valla :D

    5. Bundan 1-1.5 yıl öncesinden 1 ile 5 bin km tecrubem var, arkadaş mt 07 sini verdi, 1 ci vitesde yanlışlıkla tekere getirdim ama arka frene usulca dokundum allahtan gidon düzdü hide side falan olmadım, sakince alt mahalleden döndüm geldim abi allah için al şunu benden lan dedim.

    Ben 1 ci vitesde kendi motorumla gazı dibine kadar açsam hı yapıyor, bununla yarım açtım fırladı makina altımdan zaten gaz boşluğu yok ondan biraz sert abandım.

    Böyle baya manyaklıklarım vardır ama çoğu aklıma gelmiyor.

    Bir kızla tanıştım arkadaşımın arkadaşı, whatsapp grubumuza eklemişler, arkadaşım dedi işte şu şu konuşmalarından etkilenmiş diye bende özelden yazdım 1-2 gün sonra kızla konuştuk işte biz neyiz falan dedi oha dedim bu ne acele daha bir birimizi görmedik canlı dedim işte herşey ortada falan :D

    Neyse peki dedim ilk buluşmamız geldi bu sarıldı öpüyor falan yok sanki biz yıllardır sevgiliyiz falan peki dedim ağırlığımı koruyorum ama ( birazdan sıçıcam )

    Kızla bindik motora kemerburgaz yolundayız kızı arkama alırken sen bana güven bişi olmaz benden iyi motorcu mezarda :ASdA:

    Kemerburgaz yolunda 2 cimi 3 cümü orman yolu var işte bilmiyorum tam oraları arkadaş götürdüm ama virajlar köpek gibi keskin (bizim külüstürler için)

    Viraj küçük diye içten aldım bir baktım 50 katı daha büyüdü o viraj ayaklıklar sürttü lastiğin sınırı bitti artık götü kaydı dışarı doğuru motoru kaldırdım frenleme yaptım tam ucunda duruyordu ama olmadı fırladı motor çamura girdi ben fırladım motordan kaydım komple 5 6 metre çamurlu çimlerde, sonra 5 saniye geçmedi üstüme araba düştü baktım o kızmış 60 kilo falan ama yukardan düşünce ağır geliyor :D

    Onuda havada yakalama çabaları falan filan, dedim aşkım iyimisin? ya her tarafım çamur bune yhaa dedi, dedim ama motor iyi değilll aS:D

    Ondan 1-2 hafta sonra ayrılmak zorunda kaldım bazı sebeplerden dolayı ve arkadaş ortamında lakabım ( fena kız düşüren ) diye geçer. Olayı bilmeyenlerin yanında söylendiğinde havamdan geçilmez olayıda anlattırmam herkese :D

    Çok mallıklarım vardı yanlışlarım vardı böyle böyle bazı şeyleri öğreniyoruz işte bakalım aklıma geldikçe yazarım.
    pea ve johnsonWS bunu beğendiler.


    REKLAM ALANI
25. sayfa BirinciBirinci ... 152324252627 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)