- Konu Yazar
Başlığı görünce şaşıracaksınız belki ama gerçektende bana göre yok.Çoğumuz orta halli hatta geliri kısıtlı insanlarız bu bir gerçek.Buna rağmen çoğumuz malesef motorsiklet hastasıyız.Olmasak burda işimiz ne
Bir süre önce 100 lük cup motorumu satışa çıkarayım dedim.Biraz daha büyük cc li motor büyük dediysek 150 - 250 cc arası bişey.yamaha tvs honda mondial bak Allah bak.Abi hangi motora baksam ikinci hafta zam geliyo.Ya bana değil bi arkadaşa alcaz dediysekte inandıramadık
Yemedi kimse yani.Ama incelerken dikkatimi bişey çekti.Hangi markaya baksam Türkiye de dünyada satılan emsalleri arasında en bet en çirkin en yüzüne bakılmaz modeller bizim ülkede aga.Bi tek tvs tip bakımından kurtarıyo ama onunda yurtdışındaki sitelerine girin 150 lik apachinin yüzüne bakmazsınız.150-160-180-200 cc adamlar yağdırıyo mubarek.örneğin yamaha 125 lik.bu zatı muhterem tvs çıktı çıkalı habire makyaj üstüne makyaj ama olmuyo tabi.En sonunda bu adamları biri uyarmalı dedim salladım maili.Yahu agalar biriniz Allah rızası için bi racing gidonu takın yaww.Tınlayacaklarmı bilmem.Onlarada dedim yahu 2010 yılından beri yamaha fazer GW 250 diye bi modeliniz var bilmem haberiniz varmı.Türkiyede satışı yasakmı acaba diye onuda ekledim.Bide iki günde bir ybrnin fiyatını arttıracağınıza bi güzelleştirin şu aleti dedim.Ama fazer gw 250 yide görmeniz lazım aga.Neyse sonra hondaya sardım.125 liğine baktım Allahım o ybrden daha bet.Yahu para veriyor bu insanlar size.Bana gücünü zırtını pırtını övme aga tipte yap.sonra150 liliğine baktım biraz ısınır gibi oldum pat onada zam.Haydeee.yaw kaç senedir aynı kasa değilmi bu alet.he olduda zam geldi.onunda yurtdışı sitesine girecektim sonra daha fazla niye moralimi bozayım dedim.Ama bu olanlara tepkisiz kalmakta istemedim.Beni ister haklı bulursunuz ister bulmazsınız ama sizden ricam artık ülkemizdede 150 - 250 cc arası adam gibi motor sadece güç sağlamlık değil güzellikte olsun istiyorsanız bunu her fırsatta dile getirmenizdir.bunu ülkemizde bir eksiklik olarak görüyorum.çin mallarına bir bakın.adamlar ne albeni yapıyor.Sen zaten motoru yapmışın albenisinide yap yahu.bi çinli kadar olamıyonmu.iki bakalit fazla koyucaksın usta,haksızmıyım.Dünyada gerçekten 150 - 250 cc kaliteli ve makyajlı motorlar var ama ne hikmetse Türkiyede yok.20 - 30 bin ver diyor ozaman alırsın.Yahu 20-30 olsa ben sana o tasarımın kıralını yaparım.Türkiye de artık yaz gelince motor fiyatları artar geleneği yerine bak biz modelimizi dahada geliştirdik felsefesi gelse bizde elimizde bu var ister al ister alma dayatmasından kurtulsak.Amiiiin.Hepinize iyigeceler...