Zaten sana ya da bi başkasına alma deme lüksümüz yok.almama gibi bir seçeneğin tabiki var.ben şu an o seçeneği kullanmıyorum.Dediğim gibi firma 1 motor satamadı.bugün bir yarın bilinçli insanlar dayatma yaptığı zaman bu sayı çoğalıcağına inanıyorum.Benim amacım yurtdışında olan güzelim modellerin Türkiyede de satılması.bunun içinde elimden gelen herşeyi yapıcam.usanmadan firmalara derdimi anlatıcam.İnternet dünyasındayız ve bu sayede internet olan heryere ulaşabiliyoruz.Forum sitesinde sizinle paylaşıcam.Suzuki bi adım atmış bu konuda mesela.gw 250 inazuma yakında piyasada.yaklaşık 9850 tl satış fiyatı.kanuni st 250 (çakma hyosunga) 11000 vereceğine bu çok çok iyi bence.bir firma bu güzelim motor tarzı bişey getirip piyasayada makul fiyat sundumu öbürleri zaten tutuşucak.ybr125 tvs çıktı çıkalı kaçkere makyaj üstüne makyaj yapmakta.ilk ybr ye bakın bide şimdikine.demekki oluyomuş dimi güzel bir görünüm yapılabiliyormuş.bana göre genede tam olmamış ama sonuçta bi kuyruk acısı yaşattı yamahaya.
doğru diyosun hacım. Bunların bilinmesi lazım. Mesela tvs nin bile ne kadar güzel abs li falan modelleri var. Ama Türkiye de yok. keşke olsa 180 cc abs modeller vs.