30'undan Sonra Cross Hevesi ve Sandıktan Çıkan STR 250 ler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Anadolu daki Cross cu MT üyelerinin gezilerine imrenek bakıp iç geçirirken "ulan hem dağı bayırı ormanı seven adamsın hem motoru, al bir cross vur kendini doğaya" deyip, bu işin yanlız olmayacağını düşünürken İstanbul Cross Grubu diye bir başlık açıp yoldaş aramıştım.

Erhan'ı (skullhunter) kafaladıktan sonra ozrace (öner) de yeni cross almak istediğini söyleyip bize katıldı.

Onumu alalım bunu mu alalım derken geçen sene piyasaya giren ve dikkat çeken str 250 de karar kıldık. Farklı bir tipi oluşu, gözümüzün alıştığı standart çin malı cross tipinden uzak, daha yeni daha modern görünüşü kararımızı elbette etkiledi :) Heleki 2012 modellerinde ters amortisör olacak olması daha da cezbetti.

Velhasıl kelam sıra geldi gidip motorları almaya, beklemeyelim acele edelim derken motorları istanbul deposundan sandıkta teslim almaya karar verdik.

Burası Kuba Motor'un Gebze Org. deki Deposu

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

7.jpg

8.jpg

Bunlarda motorları benim dükkana getirme anımız, iki tanesi benim motorun garajına sığdı ama üçüncüsü ayak altında kaldı.

Tesadüfkü oda öner in motormuş. Demek ki ilk önce önerin motorunu toplayacağım :)

91.jpg

92.jpg

39.jpg

94.jpg

Saat 16:30 gibi motorları koyduk dükkana poşetlerini bile açmaya üşeniyorum, eskiden olsa şimdiye bi tanesini toplamıştım :mrgreen:

Yaşlandım sanırım :p

Yarında dükkanda yokum şubede işlerim var, sanırım en erken pazartesi birinci motoru toplarım.

Resimlerini çeker paylaşırım. :king:

Moderatör tarafında düzenlendi:
hayırlı olsun allah kaza bela göstermesin... fiyat hakkında bilgi alabilirmiyiz...

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Fiyat mı? Ne parası?

Para mara vermedik :p

bilsek bizde sipariş verirdik... ne güzel beleş.....

direk fabrikadan mı sipariş ettiniz.. ne kadar bir karınız oldu..

Moderatör tarafında düzenlendi:
Demek sonunda str 250 de karar kıldınız, güzel motor.
Güle güle hoplayın zıplayın, doğanın tadını çıkarın :mrgreen:

ne yakıyor bu str cidden çok merak ediyorum :) ayrıntılı bir incelemelerinizide merakla bekliyoruz. Hayırlı uğurlu olsun yeni motosikletleriniz :)

Not: cidden şu fiyat konusunu bende merak ettim :)

elimdeki motor 100lük bisiklet niyetine duracak ben 2.motor olarak kros düşünüyorum...rt125 hayalimdi ama bu motorda çok hoşuma gidiyor...
inş.bana nasip olur diyelim...hayırlı uğurlu olsun...allah kaza bela vermesin...fiyatta bir avantaj olmuştur artık...

Arkadas niye babaannenizin sandigindan cikmis havasi yaratiyonuzki :) kac paraya mal oldu bizde bilek

Kocaeli İl Temsilcisi
yauuu hgiç olmazsa bir tane resim olsa fena olmazdı içim yanıp dururu crosstan yana :) doğacıyız ya :cherry: dur gogıl amcaya sorayım :)

Super Moderator
Şimdiden güle güle kullanın o zaman, gelince 2 hoplar zıplarım ben de şimdiden söyleyeyim. :p

hadi hepimize hayırlı uğurlu olsun.Allah kaza bela göstermesin.
ben bile yeni görüyorum motorumu.şimdi daha çok heyecanlandım :flower:

Hayırlı uğurlu olsun.. Bol çamurlu günler dilerim.. MT'deki STR250 başlığımızı da takip etmenizi naçizane öneririm, ilerleyen km ve bakımlarıyla ilgili her türlü bilgiyi paylaşmaya çalışıyoruz..

Motosikleti
Mondial Virago 50i
Hadi hayırlı uğurlu, kazasız belasız bol çamurlu sürmek nasip olsun!

Olcay asıl 30 dan sonra başlıyor dağ, bayır ve enduro sevgisi! :cat:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar