30'undan Sonra Cross Hevesi ve Sandıktan Çıkan STR 250 ler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
teşekkürler arkadaşlar.şu motorlar bi toplansın başlıyacağız hoplayıp zıplamaya :)

Hayırlı uğurlu olsun.. Bol çamurlu günler dilerim.. MT'deki STR250 başlığımızı da takip etmenizi naçizane öneririm, ilerleyen km ve bakımlarıyla ilgili her türlü bilgiyi paylaşmaya çalışıyoruz..
zaten takip ediyordum başlığı,artık daha sık uğrayacağım başlığa:cat:

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Öner'in motoru dışarı çıkarttık ;

t1.jpg

t2.jpg

Ve Erhan'la beraber topladık, acemiliğimize geldi biraz uzun sürdü.
Diğer motorlar daha kısa sürede toplanacak inşallah.

t3.jpg

t4.jpg

t5.jpg

t6.jpg

t7.jpg

t8.jpg

t9.jpg

Hayırlı olsun,

Bunlar şimdi 2.parti yani öncekilerden biraz farklı olduğu söylenen modeller mi??

Hayırlı olsun. Hiç çinli gibi durmuyor... Çelmeyin aklımıı :pl:

ben depoya takıldım..muhakkak yeterlidir ama iki katlı olsa daha efektif olmaz mı...araya bi ara kat atılablir çelik falan...motor da güzelmiş...

owww motoru kesss:queen:
bu şirin şey benimmi şimdi.abicim elinize kolunuza sağlık.yarın geliyorum almaya açık dükkan dimi?gelirkende boş gelmiyecem :thumleft:

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:36 ----------

evet dostum yeni kasa bunlar:cat:

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:38 ----------

Hayırlı olsun. Hiç çinli gibi durmuyor... Çelmeyin aklımıı 🇵🇱
teşekürler dostum.bak moderatör ve adminler alıyor sanada yakışır bitane 🐱

Moderatör tarafında düzenlendi:
Hala fiyat konusunda bir gelişme yok sevgili seyirciler. Herkes anlaşmış kimse açık vermiyor:cherry:

Gaziantep İl Temsilcisi
Düşüp bir yerlerinizi kırmayın sonra bu saatten sonra......ne bileyim :cherry::cherry::queen::queen:

Hala fiyat konusunda bir gelişme yok sevgili seyirciler. Herkes anlaşmış kimse açık vermiyor:cherry:

Beklediğimizden de ucuza aldıkları kesin :mrgreen: Bir kaç şey farkettim :)

---------- Post added at 16:40 ---------- Previous post was at 16:36 ----------

Gerçekten güzel motor, hayırlı olsun tekrar.
Şunun süüpermoto versiyonunu da getirseler çok iyi olacak :cat:

Zaten apacheyi satıcam, bu da hoşuma gitti, tek mevzu... Ne kadara aldınız bakıııyııımm söylemicem kimseye söz:cherry:

adam forumda yönetici..gitmiş depodan paketiyle almış...reklam karşılığı beleş almış olabilir beyler dağılın...:)

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Bir motoru supermotoya cevirmeyi planlıyoruz, jant için önerisi olan var mı? Nereden bulabiliriz.
110/70-17 / 140/70-17 yeterli olur mu?

Mersin İl Temsilcisi
başkanım, fiyat verseniz de sizin önderliğinizde "motosiklet.net" üyelerine toplu indirim vs katkılı kampanyalardan fayda sağlamaya konsantre olsak?

yoksam millet farklı şeyler düşünecek, hyosung davasına dönecek bu iş...

benden söylemesi :D

adam forumda yönetici..gitmiş depodan paketiyle almış...reklam karşılığı beleş almış olabilir beyler dağılın...:)
Bal tutan parmağını yalar beyler, sizin forumunuz olsa böyle bi imkan olsa sanki siz yapmazsınız :cherry: sevindim doğrusu kuba reklamlarının forum yöneticilerini sevindirdiğine :)

Bence de 140 tan genişi 15.5hp fazla olur gibime geliyor,
Yalnız fikir çok iyi neden derseniz, hem kros lastikleriniz hemde asvalt lastikleriniz olacak bu çok iyi kafanıza göre takar binersiniz :thumleft:

arkadaşlar kusura bakmayında;zamanında burda bas bas bağırıldı,başlık açıldı almak isteyen varmı diye kimse yanaşmadı,alındıktan sonra herkes gaza geldi sanırım...

Bir motoru supermotoya cevirmeyi planlıyoruz, jant için önerisi olan var mı? Nereden bulabiliriz.
110/70-17 / 140/70-17 yeterli olur mu?

benimde aklımda bu vardı açıkçası Erhan.bulursak onuda birlikte alalım :cherry:

Son düzenleme:
Bence de 140 tan genişi 15.5hp fazla olur gibime geliyor,
Yalnız fikir çok iyi neden derseniz, hem kros lastikleriniz hemde asvalt lastikleriniz olacak bu çok iyi kafanıza göre takar binersiniz :thumleft:

125cc 10hp olanında 130/70 teker var, bu bir fikir verebilir, 140 150 takılabilir yani :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar