Lastik önerisi

Motosikleti
Srk 125 R
Merhaba arkadaşlar,
Motorum için lastik değiştirmeyi düşünüyorum. Mevcut ebatlar:

Ön: 110/80-17
Arka: 130/70-17

Bütçem maksimum 8.000-9.000 TL civarında.

Motoru hem yazın hem de kışın kullanıyorum. Bu yüzden kuru zeminde iyi tutunan, yağmurda da güven veren, uzun ömürlü ve fiyat/performans açısından başarılı lastik önerilerine açığım.

Bu ebatlarda kullandığınız ve memnun kaldığınız marka/model varsa paylaşırsanız sevinirim. Özellikle şehir içi ve ara sıra uzun yol kullanımına uygun tavsiyeler arıyorum.

Şimdiden teşekkürler. Motor srk 125 r

Merhaba arkadaşlar,
Motorum için lastik değiştirmeyi düşünüyorum. Mevcut ebatlar:

Ön: 110/80-17
Arka: 130/70-17

Bütçem maksimum 8.000-9.000 TL civarında.

Motoru hem yazın hem de kışın kullanıyorum. Bu yüzden kuru zeminde iyi tutunan, yağmurda da güven veren, uzun ömürlü ve fiyat/performans açısından başarılı lastik önerilerine açığım.

Bu ebatlarda kullandığınız ve memnun kaldığınız marka/model varsa paylaşırsanız sevinirim. Özellikle şehir içi ve ara sıra uzun yol kullanımına uygun tavsiyeler arıyorum.

Şimdiden teşekkürler. Motor srk 125 r
Mitas Sport Force'larda indirim vardı en son onlara bakmanı öneririm

Motosikleti
SYM Wolf SB 250 NI RKS Freccia 150
Bu yüzden kuru zeminde iyi tutunan, yağmurda da güven veren, uzun ömürlü ve fiyat/performans açısından başarılı lastik önerilerine açığım.

böyle bir lastik varsa, ben de talibim valla :D

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
böyle bir lastik varsa, ben de talibim valla :D
valla 10 dk güldüm şuna ya biz de fukarayız da bizim beklentilerimiz ona göre oluyor cehaletten heralde kuruda tutuşu sağlamakla ıslakta sağlamanın zıt olduğunu lastiğin iyi tutunmasının ne demek olduğunu bilmediğinden uzun ömürlü olmasını da beklemesi bi de komik paralara beklemesi acemilikten hep acemilikten

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar