Erikli diye çıkılıp Enez'de son bulan olaysız motosiklet gezisi

Motosikleti
Bajaj Pulsar F250
Cuma günü bakkala diye çıkıp kendimi Pehlivanköy yoluna sokmamla Erikli' ye gitme isteği doğdu önceden bir kere gitmiştim o yüzden navigasyonu açmaya üşendim nasıl olsa bulurum dedim ama bulamadım Erikli yerine kendimi Enez' de buldum olsun hiç pişman olmadım Erikli' den daha güzel ve temiz bir ilçe. Gidiş geliş kaybolmalarla 400km civarı bir yolculuk oldu dönüşte geceye kaldım in cin olmayan köy yollarında sürmek de eğlence ve adrenalini arttırdı. Ek olarak Enez' in içi hariç yollar güzeldi.

Motosikleti
SYM Wolf SB 250 NI RKS Freccia 150
bence de asıl böyle gezmek daha eğlenceli. ama ben yerinde olsam Erikliye ulaşana kadar tekrar tekrar yol yaparım :D Eriklinin denizi son zamanlarda gördüğüm en güzel denizlerden birisiydi.

Motosikleti
Bajaj Pulsar F250
bence de asıl böyle gezmek daha eğlenceli. ama ben yerinde olsam Erikliye ulaşana kadar tekrar tekrar yol yaparım :D Eriklinin denizi son zamanlarda gördüğüm en güzel denizlerden birisiydi.
Geçen sene gittim deniz güzel de sahil karavancılar tarafından baya bir kirletilmişti yeterli çöp konteyneri yoktu tuvaletlerin durumu çok kötü kullanılamayacak haldeydi

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Çok güzel gezi olmuş tek kişilik çadır alıp ben de haftasonlarını değerlendirmeyi düşünüyorum
Decathlon'dan Fresh&Black serisinden al mutlaka. Başka çadır alırsan sabah 5de güneş doğduğu gibi içi cayır cayır yanar kamp işindne nefret edersin sonra kamp kötü diye söylenirsin.
Fresh&black serisinden iki kişilik çadır al ki botlar ve ekipmanları da içeri alabil, sonra sabah kalkarsın bir köpek botlarını götürmüş olur ararsın. :)

https://www.decathlon.com.tr/p/2-ki...100/_/R-p-313100?mc=8576112&c=GRİ_BEYAZ_YEŞİL
Bu çadırın 3 kişiliğinden var bizde, motorla yunanistana gittik hanımla bu çadırı yanımıza alıp, 2 kişiliği daha rahat taşınır, arka çanta demirine bağlamıştım. Evde 3 tane çadır varken motorla taşımaya ayrıca almayayım diye 2 kişilik çadır almadım.
Bir de mat dürüp de arkaya bağlayınca çok yer kaplıyor, mat almak yerine şişme yatak al.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Çadır işini 2-3 kez denedim bana çok sefalet işi geliyor şehrin/ilçenin en ucuz otelinde kalmayı tercih ederim.
kamp işinde ekipman önemli. Bir d ekamp şiini ayrıca sevmek lazım, sırf konaklamış olmak için uğraşılacak şey değil.
Biz yazları deniz tatili için Yunanistana geçiyoruz, Dedeağaç'da 50 dolara otel bulmak da mümkün ama kampingde çadırda kalıyoruz ailecek çocuklar daha çok eğleniyor, kamping de günlük 45 euroyu bulabiliyor.

Motosikleti
Triumph Trident 660
Decathlon'dan Fresh&Black serisinden al mutlaka. Başka çadır alırsan sabah 5de güneş doğduğu gibi içi cayır cayır yanar kamp işindne nefret edersin sonra kamp kötü diye söylenirsin.
Fresh&black serisinden iki kişilik çadır al ki botlar ve ekipmanları da içeri alabil, sonra sabah kalkarsın bir köpek botlarını götürmüş olur ararsın. :)

https://www.decathlon.com.tr/p/2-kisilik-kamp-cadiri-fresh-and-black-mh100/_/R-p-313100?mc=8576112&c=GRİ_BEYAZ_YEŞİL
Bu çadırın 3 kişiliğinden var bizde, motorla yunanistana gittik hanımla bu çadırı yanımıza alıp, 2 kişiliği daha rahat taşınır, arka çanta demirine bağlamıştım. Evde 3 tane çadır varken motorla taşımaya ayrıca almayayım diye 2 kişilik çadır almadım.
Bir de mat dürüp de arkaya bağlayınca çok yer kaplıyor, mat almak yerine şişme yatak al.

kamp işinde ekipman önemli. Bir d ekamp şiini ayrıca sevmek lazım, sırf konaklamış olmak için uğraşılacak şey değil.
Biz yazları deniz tatili için Yunanistana geçiyoruz, Dedeağaç'da 50 dolara otel bulmak da mümkün ama kampingde çadırda kalıyoruz ailecek çocuklar daha çok eğleniyor, kamping de günlük 45 euroyu bulabiliyor.
Abi teşekkür ederim.
Sadece kalmak amaçlı otel daha mantıklı o zaman hem tridentte yer ayarlamak zor iş

Motosikleti
Abi teşekkür ederim.
Sadece kalmak amaçlı otel daha mantıklı o zaman hem tridentte yer ayarlamak zor iş
Evet, sadece kalmak amaçlıysa otel daha mantıklı. Kamp işi motorla kamp yerine varıp çadırı kurup ateşi de yakıp başında oturup bir bira açınca keyifli oluyor. Ama amşç kamp değilse zor gelir.

• Beğen
Tepkiler: Ged

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660

https://www.decathlon.com.tr/p/2-kisilik-kamp-cadiri-fresh-and-black-mh100/_/R-p-313100?mc=8576112&c=GRİ_BEYAZ_YEŞİL

Cok sicak havada zaten butun cadirlar eziyet olur.
Bu arada sisme yatak iyi hos ama patlarsa napacak😬 o yuzden trekingde ve dagcilikta sisme meretler onerilmez. Ama tabi kamp alanlarinda yapilacak kamplarda sisme yatak da alinir, mini buzdolabi da🙂

Benim öyle kamp yapmam için sevgilim olacak kamp yapalım diye uylayacak öyle yapacam yoksa cıkss 😃
O kadar kamp yaptim, sadece 3 5 tanesinde esim vardi, hic sevgili ile kamp yapmadim, ihtiyac da duymadim😂
Ps: belki kamp alaninda bulursun bi tane😈

Motosikleti
Cok sicak havada zaten butun cadirlar eziyet olur.
Bu arada sisme yatak iyi hos ama patlarsa napacak😬 o yuzden trekingde ve dagcilikta sisme meretler onerilmez. Ama tabi kamp alanlarinda yapilacak kamplarda sisme yatak da alinir, mini buzdolabi da🙂

Zaten ailecek arabayla gidince kamp alanlarına gidiyoruz, o zaman taşımak kolay oluyor, mini buzdolabi bile var hatta onu çalıştıracak powerstation ve güneş paneli de aldım.
şişme yataklar mesela detachlonda iki model var, az ucuz olanı bir kaç yıldan sora patlıyor, yamıyorum, evde şişirip bırakıyorum 3-5 gün sağlam görünüyor, kampta kendi kendine iniyor, az pahalı olan modeli 2 yıldır henüz patlamadı, önceden aldıklarımız hep bu şekilde değişti. Çadırı kurarken altında batacak bir şey var mı diye önce bir mıntıka temizliği faydalı oluyor.

Ben 1 yaşımdan beri kamp yapıyorum, 1 yaşındayken annem babam kampa götürmüşler ilk defa. gençken de tatil demek otostopla olimpos ya da kelebkler vadisine gidip çadırı kurup bir kaç hafta orada takılmaktı, güzel ortamlardı o zamanlar turistik olmamıştı oralar.

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
Biz
Zaten ailecek arabayla gidince kamp alanlarına gidiyoruz, o zaman taşımak kolay oluyor, mini buzdolabi bile var hatta onu çalıştıracak powerstation ve güneş paneli de aldım.
şişme yataklar mesela detachlonda iki model var, az ucuz olanı bir kaç yıldan sora patlıyor, yamıyorum, evde şişirip bırakıyorum 3-5 gün sağlam görünüyor, kampta kendi kendine iniyor, az pahalı olan modeli 2 yıldır henüz patlamadı, önceden aldıklarımız hep bu şekilde değişti. Çadırı kurarken altında batacak bir şey var mı diye önce bir mıntıka temizliği faydalı oluyor.

Ben 1 yaşımdan beri kamp yapıyorum, 1 yaşındayken annem babam kampa götürmüşler ilk defa. gençken de tatil demek otostopla olimpos ya da kelebkler vadisine gidip çadırı kurup bir kaç hafta orada takılmaktı, güzel ortamlardı o zamanlar turistik olmamıştı oralar.
Bizim aldigimiz yatak patladi ama sanki siboptan kaciriyordu. O yuzden attim.
Simdi bi git olymposa😂 iskarpin, siyah kumas pantolob, beyaz gomlek giyip piyasaya gelen tipler bile vardi😂

Motosikleti
Biz

Bizim aldigimiz yatak patladi ama sanki siboptan kaciriyordu. O yuzden attim.
Bizdeki patlayanlar da kat yerlerinden delinmişti. patlamayanlar daha sağlam malzemeden, aralarında da nerdeyse fiyat farkı yok gibiydi aslında.
bunlar patlıyor: https://www.decathlon.com.tr/p/tek-...70-cm-air-basic/_/R-p-310045?mc=8561144&c=BEJ
bunların bir de air confort diye bir modeli var onlar 4 yıl oldu hala patlamadı.

Simdi bi git olymposa😂 iskarpin, siyah kumas pantolob, beyaz gomlek giyip piyasaya gelen tipler bile vardi😂

90'lı yıllarda olimpos ve kelebekler vadisi sırt çantası ile gezen turistlerin mekanıydı. Olimposta tesis olarak bir tek Kadirin yeri vardı, bir de Çıralı tarafında 3-5 yer vardı ama o tarafa pek gitmezdik asıl eğlence olimpos tarafındaydı.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
...
90'lı yıllarda olimpos ve kelebekler vadisi sırt çantası ile gezen turistlerin mekanıydı. Olimposta tesis olarak bir tek Kadirin yeri vardı, bir de Çıralı tarafında 3-5 yer vardı ama o tarafa pek gitmezdik asıl eğlence olimpos tarafındaydı.
Ben Çıralı'ya tam yeni yeni hype olmaya başladığı 2005-2006 civarı gitmiştim ilk. O zamanlar halen köylük bir yerdi. Olympos'ta da toplasan 3-4 tane yemek yenecek oturacak yer vardı ancak. Hatta vadinin tepelere yakın tarafında bir mekân vardı, milleti oraya kamyonet arkasında götürüyorlardı falan. :D

Şimdi gitsem tanıyamam herhalde, çok değişmiştir...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar