Orta sıklet çılgınlığı! | Yeni dönem spor motosiklet kapışması

Motosikleti
aprilia rs457
5 aydır aprilia rs457 kullanıyorum şu anda 9000kmde, önümüzdeki birkaç ay içinde rs660 veya cbr650r arasında seçim yapmak zorunda kalacağım çok kararsızım.

Motosikleti
cbf 150
MEsafenin fazlaligindan ziyade hadi sahel bolgesinden bi sekilde kursun yemeden gecti diyelim, kongodan tek parca nasil gececek ben onu merak ediyorum.
@kamyoncumemo rota ne?
Gay olabilirim ama tırnaklarımda uzundur çirkefleşebilirim :)) sanırım eski asker oldugum ve özel kuvvetler mensubu oldugumu es geçtik :)))

Şu an moritanyaya vardım bile

• Beğen
Tepkiler: F54
Gay olabilirim ama tırnaklarımda uzundur çirkefleşebilirim :)) sanırım eski asker oldugum ve özel kuvvetler mensubu oldugumu es geçtik :)))

Şu an moritanyaya vardım bile

vay be kamyoncu.. oyle yerlere gidiyosun ki bizim forumun %90 bu yerlerin varlığından bile haberdar değil.
Fakat goruyorum ki %5 lik bir kısım bölgeye çok hakim dvsdgsgsf

şu videolara bak ya.. sırf gıcıklığına yapıyorsun. adam gibi bir video koymak mı cok mu zor ?
ama neden boyle yaptığını anladım.

büyük motorcusun ama büyük motorcu olduğunu tam olarak göstermek istemiyorsun.insanların kafasında soru işareti oluşssun istiyorsun.
bazı insanlar doğru şeyleri sanki yalan soyluyormuş gibi soylemekten zevk alır..

ben büyük saygı duydum şu an. bu forumun gördüğü en büyük motorcusun.

syglarımla

Motosikleti
cbf 150
Videoları atanıyorum böyle droneun ekranından çekiyorum çünkü pc yok ne yazıkki ağorlıktan ötürü geldiğimd ehepsini film yapıcam o yüzden böyle idare edin bir 6 ay
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Muzo pc yok yanımda, droneun kontrolcüsünden videoları izliyebiliyorum ve oradan telefonla çekip atıyorum. Forum modern olsaydı dolu foto atardım video atardım ama saçma sapan gidip bğr yere yğkle yok ordan link al vs vs

• Beğen
Tepkiler: F54
Motosikleti
K 1600 GTL
büyük motorcusun ama büyük motorcu olduğunu tam olarak göstermek istemiyorsun.insanların kafasında soru işareti oluşssun istiyorsun.
bazı insanlar doğru şeyleri sanki yalan soyluyormuş gibi soylemekten zevk alır..

ben büyük saygı duydum şu an. bu forumun gördüğü en büyük motorcusun.
Aynen öyle nedense söylediği hiçbir şeye inanasım gelmiyor....:rolleyes:

Videoları atanıyorum böyle droneun ekranından çekiyorum çünkü pc yok ne yazıkki ağorlıktan ötürü geldiğimd ehepsini film yapıcam o yüzden böyle idare edin bir 6 ay

Muzo pc yok yanımda, droneun kontrolcüsünden videoları izliyebiliyorum ve oradan telefonla çekip atıyorum. Forum modern olsaydı dolu foto atardım video atardım ama saçma sapan gidip bğr yere yğkle yok ordan link al vs vs
kendine dikkat et.hangi rotayı kullanıyorsun bilmiyorum ama moritanya yı gectikten sonra ilk 300 km de dikkatli olmakta fayda var, o bolgeyi iyi bilirim.

belgesel gibi bişey gelecek herhalde.merakla bekliyoruz.

Aynen öyle nedense söylediği hiçbir şeye inanasım gelmiyor....:rolleyes:
bilerek oyle yapıyor, zevk alıyor adam

yalanla doğruyu karıştırıyor, hayabusası yok mesela.o kesin

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
MEsafenin fazlaligindan ziyade hadi sahel bolgesinden bi sekilde kursun yemeden gecti diyelim, kongodan tek parca nasil gececek ben onu merak ediyorum.
@kamyoncumemo rota ne?
Ondan 2 ay yazdım zaten. Fixer organize etmek gerekir, bir sürü sorun çıkar vs diye. Yoksa rahat yol olsa en fazla 15 günde gidilir. (12.000km)

• Beğen
Tepkiler: Ged
Motosikleti
cbf 150
kendine dikkat et.hangi rotayı kullanıyorsun bilmiyorum ama moritanya yı gectikten sonra ilk 300 km de dikkatli olmakta fayda var, o bolgeyi iyi bilirim.

belgesel gibi bişey gelecek herhalde.merakla bekliyoruz.

bilerek oyle yapıyor, zevk alıyor adam

yalanla doğruyu karıştırıyor, hayabusası yok mesela.o kesin
Hayabusamı asla göremüceksğnix :))) ama var hahaha

Hayabusamı asla göremüceksğnix :))) ama var hahaha

motor kaldırma aparatı yaptın, almak istiyorum iban ad soyad gonder dedim sessss yok.
hayatın yalan kamyoncu.. ama bazen doğru da konsuyosun.cok garip adamsın.

Forumdan biriyle tanışsan ya, cağır garajına iki erkek başbaşaahahdgsgs motorlarını falan ceker fabrikanı da gormus oluruz.
in misin cin misin belli değil.asos trunda android gibi dolaşıyon zaten..

tipe bakar mısınız arkadaslar sizce bu adam normal mi ? (6:35 e ayarladım, gitmiyorsa oraya gidin) cidden cozemiyorum seni.

Motosikleti
K 1600 GTL
motor kaldırma aparatı yaptın, almak istiyorum iban ad soyad gonder dedim sessss yok.
hayatın yalan kamyoncu.. ama bazen doğru da konsuyosun.cok garip adamsın.

Forumdan biriyle tanışsan ya, cağır garajına iki erkek başbaşaahahdgsgs motorlarını falan ceker fabrikanı da gormus oluruz.
in misin cin misin belli değil.asos trunda android gibi dolaşıyon zaten..

tipe bakar mısınız arkadaslar sizce bu adam normal mi ? (6:35 e ayarladım, gitmiyorsa oraya gidin) cidden cozemiyorum seni.
Kamera çantam ağır ve ağırlığı hissediyorum yazmış... Çok etkileyici...

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Kukurikuuuu. Suzuki alırsan olmazsın madara, Honda bu sene fena battı oldu madara.

y6pwdks.jpg

Motosikleti
cbf 150
muzo sanırım afrikada hiç motora binmedin yazın :))) genelde akiam seyehat edilir hahahah fakirler işte hahaha 55 derecede motora binip ölecekler hahahahah

Muzo hiç afrika tweeen varmı kdrajda ahahah

Son düzenleme:
  • Haha
Tepkiler: Ged

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar