Altay tankıyla biraz zor çıkarsın o rakımlara. Artı zaten atomize olur yolda. Hepsini geçtim 5600km yol gidiceni sanmıyorum biryerleri şişmeden.
MEsafenin fazlaligindan ziyade hadi sahel bolgesinden bi sekilde kursun yemeden gecti diyelim, kongodan tek parca nasil gececek ben onu merak ediyorum.Fas'tan Botswana'ya çok yol var yalnız. Git git bitmez. 2 ay boş vakit var herhalde?![]()
Gay olabilirim ama tırnaklarımda uzundur çirkefleşebilirimMEsafenin fazlaligindan ziyade hadi sahel bolgesinden bi sekilde kursun yemeden gecti diyelim, kongodan tek parca nasil gececek ben onu merak ediyorum.
@kamyoncumemo rota ne?
Olabilir ama adamlar biraz kalabalik, bi de hepsinde keles varGay olabilirim ama tırnaklarımda uzundur çirkefleşebilirim) sanırım eski asker oldugum ve özel kuvvetler mensubu oldugumu es geçtik
))
Şu an moritanyaya vardım bile
1 gay bir ülkeye bedeldirOlabilir ama adamlar biraz kalabalik, bi de hepsinde keles var![]()
Gay olabilirim ama tırnaklarımda uzundur çirkefleşebilirim) sanırım eski asker oldugum ve özel kuvvetler mensubu oldugumu es geçtik
))
Şu an moritanyaya vardım bile
Aynen öyle nedense söylediği hiçbir şeye inanasım gelmiyor....büyük motorcusun ama büyük motorcu olduğunu tam olarak göstermek istemiyorsun.insanların kafasında soru işareti oluşssun istiyorsun.
bazı insanlar doğru şeyleri sanki yalan soyluyormuş gibi soylemekten zevk alır..
ben büyük saygı duydum şu an. bu forumun gördüğü en büyük motorcusun.
kendine dikkat et.hangi rotayı kullanıyorsun bilmiyorum ama moritanya yı gectikten sonra ilk 300 km de dikkatli olmakta fayda var, o bolgeyi iyi bilirim.Videoları atanıyorum böyle droneun ekranından çekiyorum çünkü pc yok ne yazıkki ağorlıktan ötürü geldiğimd ehepsini film yapıcam o yüzden böyle idare edin bir 6 ay
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Muzo pc yok yanımda, droneun kontrolcüsünden videoları izliyebiliyorum ve oradan telefonla çekip atıyorum. Forum modern olsaydı dolu foto atardım video atardım ama saçma sapan gidip bğr yere yğkle yok ordan link al vs vs
bilerek oyle yapıyor, zevk alıyor adamAynen öyle nedense söylediği hiçbir şeye inanasım gelmiyor....![]()
Ondan 2 ay yazdım zaten. Fixer organize etmek gerekir, bir sürü sorun çıkar vs diye. Yoksa rahat yol olsa en fazla 15 günde gidilir. (12.000km)MEsafenin fazlaligindan ziyade hadi sahel bolgesinden bi sekilde kursun yemeden gecti diyelim, kongodan tek parca nasil gececek ben onu merak ediyorum.
@kamyoncumemo rota ne?
Hayabusamı asla göremüceksğnixkendine dikkat et.hangi rotayı kullanıyorsun bilmiyorum ama moritanya yı gectikten sonra ilk 300 km de dikkatli olmakta fayda var, o bolgeyi iyi bilirim.
belgesel gibi bişey gelecek herhalde.merakla bekliyoruz.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
bilerek oyle yapıyor, zevk alıyor adam
yalanla doğruyu karıştırıyor, hayabusası yok mesela.o kesin
Hayabusamı asla göremüceksğnix)) ama var hahaha
Kamera çantam ağır ve ağırlığı hissediyorum yazmış... Çok etkileyici...motor kaldırma aparatı yaptın, almak istiyorum iban ad soyad gonder dedim sessss yok.
hayatın yalan kamyoncu.. ama bazen doğru da konsuyosun.cok garip adamsın.
Forumdan biriyle tanışsan ya, cağır garajına iki erkek başbaşaahahdgsgs motorlarını falan ceker fabrikanı da gormus oluruz.
in misin cin misin belli değil.asos trunda android gibi dolaşıyon zaten..
tipe bakar mısınız arkadaslar sizce bu adam normal mi ? (6:35 e ayarladım, gitmiyorsa oraya gidin) cidden cozemiyorum seni.
Son gülen iyi güler kıvırcık