N'oldu bizim ' Ciğer ' operasyonu ?

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
Sezonu actık, bayramı da bitirdik, havalarda sürüşe uygun, Bi hafta sonu operasyonu yapmayalım mı ?

Tommy başkanımızın önderliğinde etkinlik icin bi adım atalım. Hatta farklı önerileride değerlendirelim. Mesela ciğer olmaz köfte olur, iskender olur. Edirne olmaz Bursa olur vs..

Not : Ben Balıkesir / Burhaniye den geleceğim.

Malum , son etkinlikte Tommy 'nin motoru ' benden bu kadar ' dedi, forum icin , sizler icin motorunu feda etti. Ona daha yakın, daha az masraflı bi rota olabilir 😌 ( yinede ciğeri şuraya iliştirim 😬 )

Son düzenleme:
Motosikleti
Suzuki V-Strom 650 XT A L7, 2023
Afiyet olsun, kışa kadar ben yokum. Gelmeyi çok isterdim ancak kısmet değilmiş belli ki. :)

Kofteci koordinatlarından yola cıkıp bi kalite kontrol yapılmalı muhakkak. :LOL:

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Biz de bayramda Cumartesi günü arabaya doluşup kuzenleri de alıp ailecek Edirne'ye ciğer yeeye gitik. Her yer kalabalıktı, ciğercilerin önünde hepsindne en az 30 mere kuyruk vardı. 45 dakika kuyruk bekleyip ciğerci Kemal Usta'da ciğer yedik. nefisti, beklediğime değdi. köfte de vardı, bizim ikizlerden biri ciğer yiyemiyor kokuyor diyor o da köfte yedi.

https://maps.app.goo.gl/8tuprU8e6k5Y3GRv6

Motosikleti
DUKE 250
bende bayramın 2. günü hanımla çocuğu alıp edirne yaptım,
selimiye cami'ne girdik, doluya yakalandık 1.5 saat cami avlusunda bekledik :)
sonra soluğu ciğerci bahri beyde aldık. @espresso bizim ciğercide de en az yarım saat sıra bekledik,
etkinlik olursa ve motorun eksiklerini tamamlarsam katılmayı isterim,
motorun çok işi var hiç uğraşmaya vaktim yok bu aralar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar