Orta sıklet çılgınlığı! | Yeni dönem spor motosiklet kapışması

Baktım forum çok cansız. Herhalde herkes evinde satırla çalışma yapıyor :). Ben de MCN den şöyle güzel bir karşılaştırma videosu paylaşıyorum.
Ben şeklinden dolayı daha çok Suzuki yi beğenmiştim ama adamlar da Suzuki demiş.
Gönlümden geçen 2. ise Kawa

Alt yazıyı Önce İnlizce olarak açıp onu da Türkçeye çevir yapacaksınız. Meraklısına...

Motosikleti
Suzuki Inazuma
Suzuki'nin neredeyse her motorunu beğeniyorum ama şu çift fardan tek yuvarlak fara geçen tasarımları çok uzaylı geliyor. Sanki çift far yapmak istemişler, ona göre tasarlamışlar da sonra CEO tek far olacak şekilde zorlatmış gibi.

Aprilia'nın tasarımı muazzam.

Bence 1. Sırada Aprilia, 2. Sırada Triumph geliyor.

Suzuki'nin neredeyse her motorunu beğeniyorum ama şu çift fardan tek yuvarlak fara geçen tasarımları çok uzaylı geliyor. Sanki çift far yapmak istemişler, ona göre tasarlamışlar da sonra CEO tek far olacak şekilde zorlatmış gibi.

Aprilia'nın tasarımı muazzam.

Bence 1. Sırada Aprilia, 2. Sırada Triumph geliyor.
Yine de o far tasarımı s1000gt deki far yapısından güzel. ALLAH tan adamlar pişman olmuş olacak ki o küçük Emrah bakışlarını diğer motorlara uygulamadılar

Motosikleti
Suzuki Inazuma
Yine de o far tasarımı s1000gt deki far yapısından güzel. ALLAH tan adamlar pişman olmuş olacak ki o küçük Emrah bakışlarını diğer motorlara uygulamadılar
O tasarım ilk başta çok güzel geliyordu, artık sanki 2 tane el fenerini uhuyla yapıştırmışlar da üstüne grenaj koymuşlar gibi görünmeye başladı.

RütbeÜreticiModelYeni kayıtlar
(01–03/2026)
pazar payı
1BMWR 1300 GS2.103%6,91
2KawasakiZ 9001.145%3,76
3HondaCBR 650 R581%1,91

ooooo üstün Alman ırkı secimini yapmış.guncel rakamlara bakalım veeeeeee 3.sırada ne var ? :cool:

şimdi maserati de az satıyorcular gelip, dandik üç kuruşluk motorlarının başarısızlıklarına kılıf uydururlar.

Motosikleti
cbf 150
Şu an botwanaya doğru yol alıyorum fasdayım, suzukinin 800 lüğübğ tek geçerim gerisi oyuncak. Suzuki bir silah yapmış motorkarın glock merak eden kanalımda görür
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Buraya çıkıcak motor söyleyin bana sadece. Atlas dağlarının tepesi

Son düzenleme:
Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Şu an botwanaya doğru yol alıyorum fasdayım, suzukinin 800 lüğübğ tek geçerim gerisi oyuncak. Suzuki bir silah yapmış motorkarın glock merak eden kanalımda görür

Fas'tan Botswana'ya çok yol var yalnız. Git git bitmez. 2 ay boş vakit var herhalde? :D

• Haha
Tepkiler: Ged
Motosikleti
cbf 150
Fas'tan Botswana'ya çok yol var yalnız. Git git bitmez. 2 ay boş vakit var herhalde? :D
İ am patrones :)

Altay tankıyla biraz zor çıkarsın o rakımlara. Artı zaten atomize olur yolda. Hepsini geçtim 5600km yol gidiceni sanmıyorum biryerleri şişmeden. Suzuki tek kelimeyle mükemmel

suzuki motordan anlayanların tercih ettiği bir marka kuşkusuz dsgsh

ya millet bir motor alıyor onu dunyanın en iyi motoru falann sanıyor. bu ne cahilliktir yaaa ?

oraya cb125f le cok rahat cıkarım.

Aprilia looksmaxxing yapmış ya bu ne güzel bi motordur... Suzuki için en iyi "all around" diyor videoda da zaten, en sportifi, en sorunsuzu, en iyi frenleme yapan, en iyi hızlanan, son hızı en yüksek olan, en iyi viraj yapan, en konforlu vsvsvsvsvsvs demiyor. Bunların hepsini en iyi pakette sunan Suzuki. Rengi de güzel, tipi de 7/10 bence.. Al sonsuza kadar sür baba, ben zaten şehiriçi sürüyom

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar