Bu dönüş hakkında düşünceniz ?

bu şekilde dönebilir misiniz ?

• Tabiki dönerim, o kadar zor değil ya bunlar.

Oy: 6 27.3%
  • şu an dönemem ama hocalardan 3-4 ders aldım mı dönebilirim bence.

Oy: 2 9.1%
  • forumda bu sekilde viraj donebilecek biri olduğunu sanmıyorum.Belki killing..

Oy: 4 18.2%
  • sacma sapan işler bunlar. Platinsiz hayatıma devam etmek istiyorum

• ahh motorum 200 cc olmayacakti ki...dönerim ama motorum uygun değil.

Oy: 2 9.1%
  • bu konuda çalışmalarım devam ediyor..olacak inşallah

• Kullanılan toplam oy
    22
Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
okan seni bititrim bak.huyumu değiştirmeye calışıyorum zaten, bulaşma bana :)
hadi git Nedim Şener falan oku. Bugun çok guzel yazmış Allah cezanını versin cehape, cehape bitmiş ya hepsi yolsuz bunların dfdsfd

seviglerimle, kaybol :cool:
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

rica etsem dışarı cıkabilir misin ?

Tesekkurler.
Neyi bitiriyorsun yavrucuğum sen ya. Motor üzerinden tıkanınca hemen başka alanlarda cücük kadar aklınla aşağılamaya falan çalışmalar.

Yavrum size uyarımı yaptım , bir gezinizi denk getirip alayınızın üzerinden geçivereceğim . Harem kuracağım sizden , motora tövbe edeceksin 🤣🤣🤣🤣🤣

yok oyle zannetmedim.
forumda oyle bir kural da yok biliyorum.ama yine de istenmeyen yerde olmamalı.elit biri oyle davranır.
nerdeeeeeeee bunlar da elitlik :)

Ama seni de bu forumdan iki bin kere attılar, bizde sende göremedik böyle elitlik.

Ha haksız yere atıldım ben dersen o zaman, adminler buyurun. @Erhan neredesin, cevap ver, hak yiyormuşsun hakkında böyle iddialar var..

haksız yere atıldığım an koşa koşa gelip arkamdan sinsilik yapman.Sebep bu.
......................

Ama seni de bu forumdan iki bin kere attılar, bizde sende göremedik böyle elitlik.

Ha haksız yere atıldım ben dersen o zaman, adminler buyurun. @Erhan neredesin cevap ver hak yiyormuşsun hakkında böyle iddialar var.

rica etsem başlığa odaklabilir miyiz ? Seciminini yap istersen yaşlıvesinsi.sonra bu konuyu tartışalım dafd

Tamam öyle olsun, ateş kes yapalım uzman eğlendirici.

kuran çarpsın ben sana hiç kızamıyorum ya. ama sinsilik var sende.benim gorusum tabi....
gecen punctumla olan tartışmanız da bayaaa guldum :D

bi de incir cekirdeği mi zeytin cekirdeği mi yağşı ney oyle bir konuda cok guldürmştün beni.ama helal olsun sana orda sacmalıdığın halde ozur diletmiştin.

tamam sana bişey demiyorum artık.affettim seni

kuran çarpsın ben sana hiç kızamıyorum ya. ama sinsilik var sende.benim gorusum tabi....
gecen punctumla olan tartışmanız da bayaaa guldum :D

bi de incir cekirdeği mi zeytin cekirdeği mi yağşı ney oyle bir konuda cok guldürmştün beni.ama helal olsun sana orda sacmalıdığın halde ozur diletmiştin.

tamam sana bişey demiyorum artık.affettim seni
Rica etsem başlığa odaklanalım diyorsun, ben de öyle olsun dememe rağmen başlık dışı sataşıyorsun.

Neyse huy çıkar, can çıkmaz demişler. Fazla uzatıp Haşmetin hatasına düşmeyeyim.

He he.

Neyi bitiriyorsun yavrucuğum sen ya. Motor üzerinden tıkanınca hemen başka alanlarda cücük kadar aklınla aşağılamaya falan çalışmalar.

Yavrum size uyarımı yaptım , bir gezinizi denk getirip alayınızın üzerinden geçivereceğim . Harem kuracağım sizden , motora tövbe edeceksin 🤣🤣🤣🤣🤣

7gtkcea.png

okan, eğitim başlığından aldım bunu :)

bir yandan nedim şener ahmet hakan mete yarar okuyosun, diğer yandan alman biralarını gomuyosun di mi :)

sen şu halde bırak haremi geçtim motora nasıl binebbiliyosun ona şaşıyorum.. ezecekmiş beni..yavaş ez :cool:

başlığı görünce bir iki gün evvel banlanıp ertesi gün dönebilmek konusu canlandı aklımda, tabi içerik öyle çıkmadı ))
bu da ayrı bir yetenek bence, lineer bir duruş.. (alkış)

Motosikleti
Yok niye kıskanayım, başka üyeler faydalandı bilgilendi işte.
Muzaffer de uslu durup banlanmasaydı oda gelirdi diye söyledim.

Kişisel olarak bakarsak, ben senden eğitim almam, sende bana eğitim veremezsin. 😎
Verememmi yoksa vermemmi onu hiç bilemeyeceksin ☺️
7gtkcea.png

okan, eğitim başlığından aldım bunu :)

bir yandan nedim şener ahmet hakan mete yarar okuyosun, diğer yandan alman biralarını gomuyosun di mi :)

sen şu halde bırak haremi geçtim motora nasıl binebbiliyosun ona şaşıyorum.. ezecekmiş beni..yavaş ez :cool:

Yavrucuğum göbeksiz erkek balkonsuz eve benzer. Söz veriyorum seni eziklerken hangoff bile yapmayacağım dümdüz geçeceğim üzerinden 😎

Yok niye kıskanayım, başka üyeler faydalandı bilgilendi işte.
Muzaffer de uslu durup banlanmasaydı oda gelirdi diye söyledim.

Kişisel olarak bakarsak, ben senden eğitim almam, sende bana eğitim veremezsin. 😎

sen de az değilsin sodorlu :)

millet eğitim sonrasında 5 takım dizlik eritti de, sonra da kıskanmıyorummmmm yaaa.

bal gibi de kıskanmışın iste :)

şaka bi yana eğitim konusunu açma. millet inanılmaz gergin şaka kaldıracak durumda değiller.

Verememmi yoksa vermemmi onu hiç bilemeyeceksin ☺️

Yavrucuğum göbeksiz erkek balkonsuz eve benzer. Söz veriyorum seni eziklerken hangoff bile yapmayacağım dümdüz geçeceğim üzerinden 😎

hayallerrrrr,

okannnn,

foruma yeni girmişim. nasıl bir ortam diye bakınıyorum. sen birine satastın. o sekilde sürülmez/yatılmaz falan.

sonra adam bişeyler dedi ve sen buna kızıp istanbul parkta 250 cc iie bile içinden gecerim dedin.

sonra bu adam sana meydan okudu ve istanbul parka davet etti ve anahtarına yarış teklif etti.

gayet ciddi oldugunu gorunce cok guzel geri vites yapmıştın.

yavvv ne olur bize o başlığı bul da forum olarak eğlenelim :d

arkadaslar, 8 -10 senelik mevzu. hatırlayan var mı bunu :d

pugagshaga

ulen okan ulen okan :)

Son düzenleme:
Motosikleti
sen de az değilsin sodorlu :)

millet eğitim sonrasında 5 takım dizlik eritti de, sonra da kıskanmıyorummmmm yaaa.

bal gibi de kıskanmışın iste :)

şaka bi yana eğitim konusunu açma. millet inanılmaz gergin şaka kaldıracak durumda değiller.

hayallerrrrr,

okannnn,

foruma yeni girmişim. nasıl bir ortam diye bakınıyorum. sen birine satastın. o sekilde sürülmez/yatılmaz falan.

sonra adam bişeyler dedi ve sen buna kızıp istanbul parkta 250 cc iie bile içinden gecerim dedin.

sonra bu adam sana meydan okudu ve istanbul parka davet etti ve anahtarına yarış teklif etti.

gayet ciddi oldugunu gorunce cok guzel geri vites yapmıştın.

yavvv ne olur bize o başlığı bul da forum olarak eğlenelim :d

arkadaslar, 8 -10 senelik mevzu. hatırlayan var mı bunu :d

pugagshaga

ulen okan ulen okan :)

Valla bulda eglenelim :)

Forum ahalisi yine başlamış havaya sıkmaya.
Yine herkes Rossi, Toprak.
Kimse de 2. seçeneği işaretlememiş bu arada.

Ben böyle bir konu hatirlamiyorum bulursan yayinla merakla bekliyorum.

:d yuh ulen unutmuş numarası yapman hiç inandırıcı değil.

o zamanlar motosiklet eğitmeni falan yazıyor profilde. ulen dedim yaslı baslı eğitmen bayaa kötü duruma düştü, keşke baştan boyle iddialı giriş yapmasaydı,

belki inanmaycaksın ama üzülmüştüm lan o zamanki haline, tanımıyorum tabi o zamannlar seni, babacan bir eğitmen sanıyorum hehe

neyse ya, bu da boyle bir anım işte.aklıma geldi birden. forumda kayboldu gitti işte bu tartışma :(

hersey silinip gidecek Okan, kendimizi eğliyoruz işte.

o zaman sana bugun yazdığım bir dortluk bırakayım da gece gece moralin bozulsun biraz.

Biz de motorcuyduk, bir şeylere heves ettik;
virajımızla övündük, eğlendik.
şöyle döndüm,böyle gazladım falan dedikte ne oldu ?
Bir bulut gibi geldik, yel gibi geçtik.

22.05.2026 Muzaffer Topal

Motosikleti
:d yuh ulen unutmuş numarası yapman hiç inandırıcı değil.

o zamanlar motosiklet eğitmeni falan yazıyor profilde. ulen dedim yaslı baslı eğitmen bayaa kötü duruma düştü, keşke baştan boyle iddialı giriş yapmasaydı,

belki inanmaycaksın ama üzülmüştüm lan o zamanki haline, tanımıyorum tabi o zamannlar seni, babacan bir eğitmen sanıyorum hehe

neyse ya, bu da boyle bir anım işte.aklıma geldi birden. forumda kayboldu gitti işte bu tartışma :(

hersey silinip gidecek Okan, kendimizi eğliyoruz işte.

o zaman sana bugun yazdığım bir dortluk bırakayım da gece gece moralin bozulsun biraz.

Biz de motorcuyduk, bir şeylere heves ettik;
virajımızla övündük, eğlendik.
şöyle döndüm,böyle gazladım falan dedikte ne oldu ?
Bir bulut gibi geldik, yel gibi geçtik.

22.05.2026 Muzaffer Topal

Yavrucugum,

Cücük kadar aklinla algi yapmaya ugrasiyorsun ama nafile .

Mabadindan hatira uydurup aklinca bana cakacaksin ama olmuyor olamiyor.

40 yildir motora biniyorum 15 senedir egitmenim. Hicbir zaman o kafandaki egitmen tiplemesine uyan bir adam olmadim ,olamam. Herkese hakettigini veririm . Sizin gibi tipler üzerinizden gecilmeden cenenizi kapatmiyorsunuz . Elbet br gün bir yerde denk getirecegim , korkma korkma temas yok , yoldan falanda cikartmam . Azicik eglenip birakacagim.

Yavrucugum,

Cücük kadar aklinla algi yapmaya ugrasiyorsun ama nafile .

Mabadindan hatira uydurup aklinca bana cakacaksin ama olmuyor olamiyor.

40 yildir motora biniyorum 15 senedir egitmenim. Hicbir zaman o kafandaki egitmen tiplemesine uyan bir adam olmadim ,olamam. Herkese hakettigini veririm . Sizin gibi tipler üzerinizden gecilmeden cenenizi kapatmiyorsunuz . Elbet br gün bir yerde denk getirecegim , korkma korkma temas yok , yoldan falanda cikartmam . Azicik eglenip birakacagim.

yaa okan okan, kuran çarpsın bu yasandı :d

üstelik senin bunu unutmana imkan yok..,

ama unutmuş numarası yapman beni şu an inanılmaz keyiflendiriyor :d

tesekkurler okan,

bir de bir ara sana yapılan toplu linc üzerine "erhan bu siteyi kapattığında bir 70 lik açmazsam adam değilim" dediğinde de uzulmuştum :(

ben bu toplu saldırılara o zaman da cok karsıydım.

okan, senin bu eğitmen rütben nasıl alındı onu ben kaçırdım ya, yukardaki olaya mı denk geliyor ?

harbi bilmiyorum.

sevgilerimle.

toplu linc yazmışım, linc zaten toplu olur.
cok yanlış...

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar