Djı osmo action 4 alınır mı

Motosikleti
Yok
Motosiklet kullanıyorum arada Instagram'a video atmak için DJI Osmo Action 4 almayı düşünüyorum. Bütçem 15k, bütceyi biraz gecerek 17000 TL'ye adventure combo paketini alacağım. Belki motorun arkasına kamera direği bağlar öyle cekim yaparım. Fazladan batarya da işime yarar. Kullanım süresi 50dk diyor az geldi biraz.alınır mı

Motosikleti
CB650R
1 yılı geçkindir kullanıyorum. 4k 120hz de 50dk civarı kayıt yapar der, oda reelde 35dk civarını geçmez ama instagram hatta youtube için bile gereksiz yüksek kaliteler bunlar
4k 30fps tek sarjla gündüz 2 saati az geçkin kayıt yapabiliyor. 1080p 30fps 2 saat çekimle daha %80 sarjı vardı geçen gün

Motosikleti
Ducati 848, Suzuki SV650
Ben de bir yıldır kullanıyorum, gayet memnunum ama yukarıda söylenen süreleri asla göremedim. 4k 30fps ile 70-80 dakika ancak çekiyor. Yurt dışından ekstra kapasiteli bataryasını aldım ama henüz denemek nasip olmadı.

Motosikleti
DUKE 250
Motosiklet kullanıyorum arada Instagram'a video atmak için DJI Osmo Action 4 almayı düşünüyorum. Bütçem 15k, bütceyi biraz gecerek 17000 TL'ye adventure combo paketini alacağım. Belki motorun arkasına kamera direği bağlar öyle cekim yaparım. Fazladan batarya da işime yarar. Kullanım süresi 50dk diyor az geldi biraz.alınır mı
kullandığın kaskın marka modeli ne?

pea

Motosikleti
Honda Cb500f & SYM Joymax Z+
5 saat durmadan sürüp, arada pil değiştirmekle uğraşacaksanız Adventure combo alın.
Kenarda dursun mantığıyla boşuna almayın.

Ben 3 Adventure combo almıştım. Yedek piller ve pil kutusunu hiç kullanmadım daha. Günde 1 saat yolum var, 4K çekim yapmadığım için 2 günde bir şarj ediyorum ve yetiyor. Çubuk da iyi hoş ama pek bir işe yaramıyor, lazım olursa ucuza muadili bulunur.

Motosikleti
Dominar 250
Kamerayı almakla bitmiyor bu arada. Eğer sosyal medyada kullanacaksanız kamera ekstradan merceğe takmalık filtre seti istiyor, filtresiz ben istediğim canlılığı ve akıcılığı tutturamadım misal. En ucuzu da 2.5k civarı bunların galiba. Sonra kayıtlar uzun sürsün istiyorsan yüksek gb bir sd kart alman lazım, ben 128'lik aldım yetmedi, 512 aldım ki maliyetleri arttı. 512 alayım desen 5k civarı tutuyor. 128 bana 4k çözünürlükte yetmedi misal. He 1080p'de yetebilir tabi.

Kamerayı aldım bitti olmuyor maalesef, bilgi babında söyleyeyim.

Bu arada ses de problem olacak. Mutlaka harici bir mic gerekecek. Bu da 5-6k civarı bir maliyet demek.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar