Eğitim almalıyım faydası olur mu

Motosikleti
GSXR250
5000 km den biraz fazla tecrübem var yamaha riding acadey den eğitim almayı düşünüyorum ama fiyatlar biraz yüksek geliyor gerekli yoksa şişirme bir olay mı bilemedim daha önce eğitim alan varsa bilgilendirirse sevinirim.

Motosikleti
750x
Yanlış başlarsan yanlış devam edersin ve o yanlışı bir süre sonra doğru gibi savunmaya başlarsın. Ama motosiklet gibi komplike bi araç kullanıyorsan doğru başlangıç yapman için bir eğitim serisinden geçmen şart..

Eğitim alacağın kurumdan ziyade hoca çok önemli. Yamaha, Honda veya BMW gibi kurumsal hizmet veren yerlerin fiyatları çok daha yüksektir. Ben şahsen güvenilir, profesyonel, sertifikalı ve deneyimli bireysel bir hocadan Eğitim almayı daha çok tercih ederim ki fiyatları daha uygundur.

Son düzenleme:
Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
sen kimsin nasıl sürüyorsun eksiklerin neler bunları biz değil sen biliyorsun

Motosikleti
Suzuki V-Strom 650 XT A L7, 2023
Zamanla en temel teknikler ve pratiklerde dahi hatalar yapmaya başlayıp bunları rutinleştirerek "yeni normal"ler yaratabiliyoruz.

Bu iş için eğitimli, dışarıdan izleyip hatalara müdahale edecek, genel olarak anlaşılamayan hususları bilip özellikle o noktaları geliştiren bir mentor çok fayda sağlayacaktır.

Seni ölümsüz kılmayacak yada über-züber bir sürücü yapmayacak. Beklentin bu olmasın kesinlikle. Ancak, kendi kendini yolda infilak ettirmene engel olacak deneyimler, acil durum için alıştırmalar, alacağın hazzı arttıracak teknikler ve herşeyden değerlisi, evrensel bilgiyi uygulayabildiğini bilmenden dolayı özgüven kazanacaksın. Şimdiden bol zihin açıklığı ve selametler dilerim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar