1.95 Boy için 250CC Motor önerisi

Merhabalar Honda Spacy 110CC ile ortalama 10 12 bin civarı deneyimim var haftada en kötü 1 2 gün kullandım şuan 18 imi doldurdum ve 250CC motor almayı planlıyorum fakat boyum bir tık uzun mt-25 hayal motorum o cıglıgı vs. beni kendine cok cekiyor fakat boyum uzun oldugu icin altımda cok mu kucuk kalır ya da rahat edebilir miyim diye aklımda bir sürü soru var arada kafam dominar 250 lere kayıyor bir öneriniz var mı öğrenciyim cok sorun cıkarmasını istemiyorum.

Merhabalar Honda Spacy 110CC ile ortalama 10 12 bin civarı deneyimim var haftada en kötü 1 2 gün kullandım şuan 18 imi doldurdum ve 250CC motor almayı planlıyorum fakat boyum bir tık uzun mt-25 hayal motorum o cıglıgı vs. beni kendine cok cekiyor fakat boyum uzun oldugu icin altımda cok mu kucuk kalır ya da rahat edebilir miyim diye aklımda bir sürü soru var arada kafam dominar 250 lere kayıyor bir öneriniz var mı öğrenciyim cok sorun cıkarmasını istemiyorum.
Benimde 1.88 ama mt 25 denemiştim zaten naked olduğu için kapansanda dik te dursan bi fark olmuyo o rüzgarı yiyon inan küçük durmaz.Sen yinede bir motoru almadan önce dene onu sür ona göre karar ver

Boyut olarak ktm 250 adventure iyi durur çığlığı falan yok ama
öneriniz için teşekkürler ona da bakmıstım ve düşünceme göre sanırım dominardan daha sağlıklı bir seçim olur değil mi?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Benimde 1.88 ama mt 25 denemiştim zaten naked olduğu için kapansanda dik te dursan bi fark olmuyo o rüzgarı yiyon inan küçük durmaz.Sen yinede bir motoru almadan önce dene onu sür ona göre karar ver
etrafımda sahip olan cok yok dominara oturma fırsatım oldu kucuk durmuyor altımda

izmir gibi biyerde oturuyorum yollar gercekten baya kotu ona gore guzel suspansiyonu olan bir motor lazım ama 250cc de ne kadar guzel olabilir bilmiyorum

tabi ki bende hata söylemedim cok bi hız beklentim yok 120 130 stabil gitsin bana yeter şehir içi hızlanmaları guzel ve atik olsun oturdugum sehir ve semtin yolları baya bozuk ona uygun olsun butcemde maksimum 250 civarı

a2 almak icin 2 sene a1 sahibi olmak gerekmiyor mu? yada o a ehliyet almak icin a2 yi 2 sene sahip olmak mıydı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sanırsam 250 adventure modeline yonelicem goruntu olarakta hos duruyor..

Son düzenleme:
A2 18 yaşına girince ala bilirsin direk araba gibi o dediğin a ehliyet a ehliyeti almak için ya 24 yaşında olmalı ya da 2 sene a2 ye sahip olman gerekir

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar