- Motosikleti
- Dominar D250
- Konu Yazar
Askerdeki botlar aklıma geldi, üstünden araba geçirenler falan vardıistersen botları ayakların altında çiğne
Askerdeki botlar aklıma geldi, üstünden araba geçirenler falan vardıistersen botları ayakların altında çiğne
Ben 5DKlık yürüyüş bile yapamam bu botlarla CBR125R kullanırken vites çubuğu küçük olduğundan takamıyordum şuan MT07 kullanıyorum korumasız binmekte istemiyorum ama yazlık korumalı ayakkabıyla veya normal ayakkabıyla binmek zorunda kalıyorum.Yds nin diablo gtx 11 modeli var. Bunun tarzında olanlar günlük kullanımda tavsiye ediliyor ama bunlar bile 15 dk yürüyüşlere pek gelmiyor. Mesela ben işe gittiğimde ayakkabı değiştiriyorum
Aynı botu bende kullanıyorum. Ama bahsettiğiniz gibi işe giderken bende ayakkabı değiştirmek zorunda kalıyorum. Hatta yanına birde askeri bot aldım, hafta sonu bot sürekli ayağımda kalacaksa askeri botu kullanıyorum. Onunla yürümek nispeten daha rahat.Yds nin diablo gtx 11 modeli var. Bunun tarzında olanlar günlük kullanımda tavsiye ediliyor ama bunlar bile 15 dk yürüyüşlere pek gelmiyor. Mesela ben işe gittiğimde ayakkabı değiştiriyorum
Pahalı değer algısı kişiye göre değisecegi için yine de önerimi yapmak istedim alpinestar faster 4 kullanıyorum, topuk dikenim var hiç rahatsız etmiyor günlük kullanımda bile kullanılabilir seviyede. Ancak bir çizme değilBu konunun takipçisiyim. 3 yıl önce hiç yoktan iyidir diyerek prosev markasının çizmesini almıştım. Konfor sıfır sadece motor sürüp eve geliceksem hiç yürümeyeceksem giyiyorum sadece aynı şekilde vites ve fren konusunda sorun yaşıyorum motora hakim olamıyorum öneri çizmelere açığım çok pahalı olmamak kaydıyla.
bot şu https://moyepar.com/prosev-11050-uz...sALhEonsjZg3NY6ZfiL8DfSca-7MufgPV_rWFG8yEQ-BQ
Senin tertemiz bir Cbr 500'ün vardı, ne yaptın? Satabildin mi?Yaklaşık 2 yıldır Forma Freccia bot kullanıyorum. Hem uzun turlarda hemde haftasonu gazlamalarda kullandım dediklerinizin hiçbirini yaşamadım. Bütçe dahilinde alınabilecek güzel bir bot tavsiye ederim.
Abi botları kaça almıştın? Motomax'de indirim var, Forma Adventure 13.500'e veriyorlar. Sanırım 6 taksit imkanı da var. Bir tane kahverengi alayım diyorum. Bir de kalıbı dar, bir numara büyük alın diyorlar ne dersin bu konuda?Botlar iyi koruyor, hatta ik aldığım botlar eskidi diye geçen sene bu zamanlar yeni forma adventure modeli bot aldım. Ama yeni botlarıma çocuklar el koydu, çocuklarla gezerken onlar giyiyorlar ben yine eskileri giyiyorum.
Uzun botlarda pantalon çok dar paça olmaması lazım. pantalon paçalarını botun dışında indiriyorum, boyun uzun olduğu çok belli olmuyor, görüntü normal görünüyor.
Kalıbı dar, ben 45 numara aldım normalde 44 giyerim.Abi botları kaça almıştın? Motomax'de indirim var, Forma Adventure 13.500'e veriyorlar. Sanırım 6 taksit imkanı da var. Bir tane kahverengi alayım diyorum. Bir de kalıbı dar, bir numara büyük alın diyorlar ne dersin bu konuda?
Ben de 43 giyerim 44 alsam olur gibi. Mağazada deneme işine yarın zaman bulursam bakacağım.Kalıbı dar, ben 45 numara aldım normalde 44 giyerim.
279 Euro fiyatı vardı ama tax free ile makul gelmişti.
2 shoei kask ve 2 bot aldım ipsalada girişte 160euro iade almıştım.
https://www.motomarket-shop.gr/en/for-rider/boots/adventure-boots/5812-adventure-boots-forma
Linki attım, bir bak. Ama motomax güzel indirim yapmış.
İmkan varsa mağazada dene ayağına.
Mağzada dene mutlaka.Ben de 43 giyerim 44 alsam olur gibi. Mağazada deneme işine yarın zaman bulursam bakacağım.
Cbr500'ümle evlilik yapmaya karar verdim hala devamSenin tertemiz bir Cbr 500'ün vardı, ne yaptın? Satabildin mi?