Uzun bot kullanım/sürüş önerileriniz

Yds nin diablo gtx 11 modeli var. Bunun tarzında olanlar günlük kullanımda tavsiye ediliyor ama bunlar bile 15 dk yürüyüşlere pek gelmiyor. Mesela ben işe gittiğimde ayakkabı değiştiriyorum
Ben 5DKlık yürüyüş bile yapamam bu botlarla CBR125R kullanırken vites çubuğu küçük olduğundan takamıyordum şuan MT07 kullanıyorum korumasız binmekte istemiyorum ama yazlık korumalı ayakkabıyla veya normal ayakkabıyla binmek zorunda kalıyorum.

Motosikleti
750x
Yds nin diablo gtx 11 modeli var. Bunun tarzında olanlar günlük kullanımda tavsiye ediliyor ama bunlar bile 15 dk yürüyüşlere pek gelmiyor. Mesela ben işe gittiğimde ayakkabı değiştiriyorum
Aynı botu bende kullanıyorum. Ama bahsettiğiniz gibi işe giderken bende ayakkabı değiştirmek zorunda kalıyorum. Hatta yanına birde askeri bot aldım, hafta sonu bot sürekli ayağımda kalacaksa askeri botu kullanıyorum. Onunla yürümek nispeten daha rahat.

aslına bakarsan motor kullanırken pek sorun yaşatmaz. asıl sorun, ayağında botla yürümek. kısa bot da alsan yürürken zorluk yaşayacaksın.
en güzeli yanında ayakkabı taşıyıp, işe gelince değiştirmek.

Motosikleti
Triumph Trident 660
Bu konunun takipçisiyim. 3 yıl önce hiç yoktan iyidir diyerek prosev markasının çizmesini almıştım. Konfor sıfır sadece motor sürüp eve geliceksem hiç yürümeyeceksem giyiyorum sadece aynı şekilde vites ve fren konusunda sorun yaşıyorum motora hakim olamıyorum öneri çizmelere açığım çok pahalı olmamak kaydıyla.
bot şu https://moyepar.com/prosev-11050-uz...sALhEonsjZg3NY6ZfiL8DfSca-7MufgPV_rWFG8yEQ-BQ
Pahalı değer algısı kişiye göre değisecegi için yine de önerimi yapmak istedim alpinestar faster 4 kullanıyorum, topuk dikenim var hiç rahatsız etmiyor günlük kullanımda bile kullanılabilir seviyede. Ancak bir çizme değil

yec

Motosikleti
Joymax Z+ 250
Bot almayın. Çizme alın. Bilek ve kaval kemiği için koruması olsun. Botla bile ayak bileğinizi bükebilirsiniz.

Motosikleti
CBR 500 R
Yaklaşık 2 yıldır Forma Freccia bot kullanıyorum. Hem uzun turlarda hemde haftasonu gazlamalarda kullandım dediklerinizin hiçbirini yaşamadım. Bütçe dahilinde alınabilecek güzel bir bot tavsiye ederim.

Motosikleti
Triumph Tiger 800XRx
Botlar iyi koruyor, hatta ik aldığım botlar eskidi diye geçen sene bu zamanlar yeni forma adventure modeli bot aldım. Ama yeni botlarıma çocuklar el koydu, çocuklarla gezerken onlar giyiyorlar ben yine eskileri giyiyorum. :)

Uzun botlarda pantalon çok dar paça olmaması lazım. pantalon paçalarını botun dışında indiriyorum, boyun uzun olduğu çok belli olmuyor, görüntü normal görünüyor.
Abi botları kaça almıştın? Motomax'de indirim var, Forma Adventure 13.500'e veriyorlar. Sanırım 6 taksit imkanı da var. Bir tane kahverengi alayım diyorum. Bir de kalıbı dar, bir numara büyük alın diyorlar ne dersin bu konuda?

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Abi botları kaça almıştın? Motomax'de indirim var, Forma Adventure 13.500'e veriyorlar. Sanırım 6 taksit imkanı da var. Bir tane kahverengi alayım diyorum. Bir de kalıbı dar, bir numara büyük alın diyorlar ne dersin bu konuda?
Kalıbı dar, ben 45 numara aldım normalde 44 giyerim.
279 Euro fiyatı vardı ama tax free ile makul gelmişti.
2 shoei kask ve 2 bot aldım ipsalada girişte 160euro iade almıştım.

https://www.motomarket-shop.gr/en/for-rider/boots/adventure-boots/5812-adventure-boots-forma

Linki attım, bir bak. Ama motomax güzel indirim yapmış.
İmkan varsa mağazada dene ayağına.

Motosikleti
Triumph Tiger 800XRx
Kalıbı dar, ben 45 numara aldım normalde 44 giyerim.
279 Euro fiyatı vardı ama tax free ile makul gelmişti.
2 shoei kask ve 2 bot aldım ipsalada girişte 160euro iade almıştım.

https://www.motomarket-shop.gr/en/for-rider/boots/adventure-boots/5812-adventure-boots-forma

Linki attım, bir bak. Ama motomax güzel indirim yapmış.
İmkan varsa mağazada dene ayağına.
Ben de 43 giyerim 44 alsam olur gibi. Mağazada deneme işine yarın zaman bulursam bakacağım.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Ben de 43 giyerim 44 alsam olur gibi. Mağazada deneme işine yarın zaman bulursam bakacağım.
Mağzada dene mutlaka.
Benim önceki botlarıım 43 numara. Mağazada denerken 44 denedim olmayınca depodan 45 numarayı getirdi.
O kadar fark var yani kalıbında.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar