Tuareg'e çok nazik davranmışsın, biraz vur kırbacı beygire, iştahı açılsın.![]()
![]()
![]()
Abi sence nazik davranıyor olabilir miyim
eu5'in tek güzel yanı motorlar gerçekten az yakıyor.
Tuareg'e çok nazik davranmışsın, biraz vur kırbacı beygire, iştahı açılsın.![]()
![]()
![]()
benimki niye 5.5 yakıyoTuareg 4,5-4,8 arasında gezmeye devam ediyor.
Yarı sıkarak, yarı sakin sakin diyebiliriz.
Tuono'yu bilmiyorum valla 8-12 litre arasında geziyordu en son![]()
çok kırbaçlıyorsundur hayvanı.benimki niye 5.5 yakıyo
yoo insan gibi davranıyorum rodajda diyedir belkiçok kırbaçlıyorsundur hayvanı.))
benimki niye 5.5 yakıyo
çok aşırı fazla 125cc motor için ben 200cc ile okadar yakıyorumYbr 125 2014 model.
sürekli max performans, limitlerde kullanımda 3lt
sakin kullanımda 2.2lt
ortalama kullanım, 2.5 - 2.6 lt
Seninki enjeksiyonlu, onunki karbüratörlüpulsar ns 200 ug 2 ile 2.32 litre 100 km de 70 80 arası ve geneli dik yokuş yol çıkarak yokuş yoldada en az 70 giderek
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
çok aşırı fazla 125cc motor için ben 200cc ile okadar yakıyorum
Sen bir de otobanda gör, gazladıkça daha gidecem daha çok gaz ver diyor.V-Strom 650 XT ABS(2023) için güncelleme,
Sabit devir 100-110km 4.4-4.5 lt/100km (3 çanta yüklü, artçısız, tur camlı) Yaklaşık 7-8K kilometre ortalaması bu.
Şehir içi 4.8-5.2lt/100km. Biraz aragazı vermeyi seviyorum, alet nalet neticede. ^^
Biliyorum abi otobanda da efsane akıyor. Ama ben devlet yollarını kullanıyorum genelde, radarlı, tırlı, 2 şeritli olduğundan pek basmıyorum. Zaten hız sınırı diye saçma sapan bir silsileler var, biliyorsun durumları.. Saçma sapan sapaklardan köy yollarına dalıyorum, oralardan ilçeler gidiyorum falan hız meraklısı değilim pek abi ya. Manzara izlemek ve teknik antremanı daha önemli benim için.Sen bir de otobanda gör, gazladıkça daha gidecem daha çok gaz ver diyor.
Otobana çıkmıyorum artık bu yüzden. Öyle konforlu yapmışlar ki otobanda 130'la giderken sanki 70-80'le tın tın gidiyormuş gibi geliyor.
Sezonu açamadım daha, hele bi haziran sonu gelsin köfte turlarına başliycam.
işte ben de otobana sadece işi varsa giriyorum artık, onda da 130-140'ı geçmesem de radar korkusu ile sürüyorum.Biliyorum abi otobanda da efsane akıyor. Ama ben devlet yollarını kullanıyorum genelde, radarlı, tırlı, 2 şeritli olduğundan pek basmıyorum. Zaten hız sınırı diye saçma sapan bir silsileler var, biliyorsun durumları.. Saçma sapan sapaklardan köy yollarına dalıyorum, oralardan ilçeler gidiyorum falan hız meraklısı değilim pek abi ya. Manzara izlemek ve teknik antremanı daha önemli benim için.
Kısmetse bi uzun yol patlatmak istiyorum ama hayırlısı valla, vaktim pek olmuyor, olunca da hava uymuyor. İşim keyif almak..
Abi içine kuşku ve korku salmak istemem ama radar olmasa da gişeler arasını hesaplıyorlar...işte ben de otobana sadece işi varsa giriyorum artık, onda da 130-140'ı geçmesem de radar korkusu ile sürüyorum.
Keyfi gezilerde devlet yolları bile fazla geliyor, hele bu her yer radar devrinde köyler arası yalnızca traktörlerin gittiği yollar daha keyifli.
O gişeler arası hesaplamayı biliyorum. Bu yüzden otobandan gidersem mutlaka ola veriyorum arabayla da olsam motorla da olsam. otobanda arabayla 140'ı geçmiyorum zaten ama yine de bir saat sürünce mola verip sigara içmeden olmaz deyp mola veriyorum.Abi içine kuşku ve korku salmak istemem ama radar olmasa da gişeler arasını hesaplıyorlar...
Motor işi, keyif işi abi. Biz bu sevdaya baş koyduk..![]()
Abi içine kuşku ve korku salmak istemem ama radar olmasa da gişeler arasını hesaplıyorlar...![]()