Marş düğmem var bu onddwn ayrı düğme elektriği kontağı hızlı kesmek için olan düğmeMarşa bastığında nası çalışıyo
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ya da devamlı ayak marşıylamı çalıştırıyosun
Geçmez anlamında mıKill swichten gol olmaz.
Teoride 50cc motorlar kazaya karışırsa sigorta olmadığı için karşı tarafa verdikleri zararı ceplerinden karşılamaları lazım ama pratikte bu 50cc motorla biri size çarparsa uğraşacaksınız anlamına geliyor, bu yüzden kasko şart, 50cc motorla biri size çarparsa siz uğraşmazsınız kasko uğraşır.50 cc lik motorların TÜV muayenesi olduğunu yeni öğrendim demekki eksik kalmışım, tabii plakası olduğuna göre Muayene olması da gerekiyormuşda, bunun dışında MTV de varmı acaba,sigorta mecburiyeti de olsa bence daha iyi olmazmı,kişi kaza yaptığı zaman eğer suçlu ise karşı tarafın zararını kim ödeyecek böyle tutarsız, böyle saçma ve böyle sorumsuzluk örneğinin kabul edilmesi mümkün değildir de buradada ''BURASI TÜRKİYE'' söylemi tam yerine cuk oturmuş yani,''saldık çayıra mevlam kayıra'' herkese hayırlı cumalar,slm,
Biri bize çarpmadı ama biz birine çarptık,karşı tarafa zarar verdik veya kişinin sakat kalmasına veya allah göestermesin ölümüne sebep olduk,maddi durumumuz hiç yok, ne mal mülk ne düzenli bir gelirimiz yok bugün kazanıp bugün yiyen takımındanız karşı tarafın zarar ziyan ve maddi manevi tazminatını kim ödeyecek, onun için bu motorların mecburi sigortalanması acilen şarttır,Benim xmax'de o kırmızı kill switch yok bile. Hiç yok yani. Kontağı açınca marş düğmesi var, stop etmek için de ya yan ayağı açıyorum ya da kontak anahtarını çeviriyorum.
Muayenede o switch'e bakmazlar.
Vstrom'da da o switch var ama hiç kullanmıyorum neredeyse. Yan ayağı açınca stop ediyor bana yetiyor bu.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Teoride 50cc motorlar kazaya karışırsa sigorta olmadığı için karşı tarafa verdikleri zararı ceplerinden karşılamaları lazım ama pratikte bu 50cc motorla biri size çarparsa uğraşacaksınız anlamına geliyor, bu yüzden kasko şart, 50cc motorla biri size çarparsa siz uğraşmazsınız kasko uğraşır.
Ben de bunu anlatmaya çalıştım zaten. Sigorta olmayınca, çarpanın da ödeyece gücü yoksa el konacak malı mülkü de yoksa ortada büyük bir boşluk var demek oluyor. Bu yüzden araçlarıma kasko yaptırıyorum ki ben uğraşmayayım kasko uğraşsın.Biri bize çarpmadı ama biz birine çarptık,karşı tarafa zarar verdik veya kişinin sakat kalmasına veya allah göestermesin ölümüne sebep olduk,maddi durumumuz hiç yok, ne mal mülk ne düzenli bir gelirimiz yok bugün kazanıp bugün yiyen takımındanız karşı tarafın zarar ziyan ve maddi manevi tazminatını kim ödeyecek, onun için bu motorların mecburi sigortalanması acilen şarttır,
Muayeneden bu hali ile geçer. Kill switch yokluğu sorun olmaz.Geçmez anlamında mı
Hiçbir şey zorunlu değil yaptırabilmek size kalmış, kaza yaptım yüzde yüz karşı taraf htalı idi cebimden 1 TL çıkmadı ama polis tutanak tutmak zorunda sigorta olmadığı için sizin tuttuğunuz kağıt geçersiz, fakat hatalı siz iseniz veyatta kazada hata oranınız varsa bütün masrafları cebinizden ödersiniz çok sıkıntılı, hayırlı cumalar50 cc lik motorların TÜV muayenesi olduğunu yeni öğrendim demekki eksik kalmışım, tabii plakası olduğuna göre Muayene olması da gerekiyormuşda, bunun dışında MTV de varmı acaba,sigorta mecburiyeti de olsa bence daha iyi olmazmı,kişi kaza yaptığı zaman eğer suçlu ise karşı tarafın zararını kim ödeyecek böyle tutarsız, böyle saçma ve böyle sorumsuzluk örneğinin kabul edilmesi mümkün değildir de buradada ''BURASI TÜRKİYE'' söylemi tam yerine cuk oturmuş yani,''saldık çayıra mevlam kayıra'' herkese hayırlı cumalar,slm,