pcx vs mt25

Motosikleti
Spontini 110
Arkadaşlar başlık saçma gelebilir evet ama sorum biraz farklı.
Şu an kuryelik yapıyorum, Spontini 110 kullanıyorum. Yaz geldiği için direkt MT-25 alıp gezmek istiyorum çünkü motoru gerçekten çok seviyorum. Ama Spontini cidden aşırı kötü bir motor olduğu için bir yandan da “önce PCX alıp kuryeliği rahatlatayım” diye düşünüyorum.
İşin kötü yanı MT-25’i inanılmaz istemem ama mantıklı olan seçenek PCX gibi geliyor. Siz olsanız ne yapardınız?

Motosikleti
Honda Forza 250 - Benelli 125s
spontini güç bela dahi olsa eğer yürüyorsa devam et o motorla kuryeye
1 kez genç oluyorsun al mt yi
eğer spontini yarın oburgün pert olsa bile en kötü bi çanta demiriyle mt25 den devam edersin pakete
ama yakıt masrafın 2 katına çıkar en azından ekmek yemeye devam edersin ama bu ihtimal spontini pert olursa geçerli tabi

Motosikleti
Triumph Trident 660
Gezmekte istiyorsam ve işimide devam ettirmek istiyorsam 250 CC sukuter alırdım.
Çantalar değişebiliyor zaten hem uzun yola çıkardım hem de işimi idame ettirirdim

motosiklet hobimle ilgili canımı en çok yakan masraf, zorunlu trafik sigortasına ödediğim para.
paket işine ayrı, hafta sonu gezmesine ayrı motor beslemek masraflı iş.
yerinde olsam pcx alır geçerdim.

Motosikleti
D400
Ne istediğine bağlı.

Boş zamanında çıkıp gazladığında keyif mi almak istiyorsun yoksa çalışırken daha rahat mı olmak istiyorsun.

bunun kararını sen vereceksin :)

Motosikleti
sattık :(
PCX in bu Türkiye montajlı varyantı hala satıyorlarsa mantıklı olabilir. Bir problemi çıksa bile honda garantisinden yaptırıp işinizi görürsünüz bence çok avantajlı. Bana ne yapardın diye sorarsanız mt-25 alıp tekerde köfte yemeye giderdim.

Motosikleti
Spontini 110
Ne istediğine bağlı.

Boş zamanında çıkıp gazladığında keyif mi almak istiyorsun yoksa çalışırken daha rahat mı olmak istiyorsun.

bunun kararını sen vereceksin :)

mt25i istiyorum ama spontini de zor oluyor. kalp mtyi beynim pcxi istiyor. arada kaliyom işte
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Dostlar kalp “MT” diyor, beyin “PCX” diyor. Arada kaldım resmen. Bir yandan da diyorum ki PCX + NK250 beraber mi alsam acaba?

Motosikleti
Honda Cbr 500 R / Honda Dio / Honda Activa 2007
mt25i istiyorum ama spontini de zor oluyor. kalp mtyi beynim pcxi istiyor. arada kaliyom işte

Dostlar kalp “MT” diyor, beyin “PCX” diyor. Arada kaldım resmen. Bir yandan da diyorum ki PCX + NK250 beraber mi alsam acaba?
Honda dio da düşünebilirsiniz. Eğer ki spontininiz sorun çıkarmıyorsa onunla devam edebilirsiniz. Her hafta arıza çıkartıyorsa 10 20 bin km civarında 2. el temiz uygun fiyatlı dio alabilirsiniz. Yedek parçalarıda gayet ucuz. Kuryelikte önemli olan yürüyeni ile konfor önemli olur. Dioyu konfor sele ile uzun camlar ile biraz daha konforlu hale getirerek Pcx'e nazaran daha ekonomik bir araç olarak kullanabilirsiniz. Bu sayede biraz daha çalışarak istediğiniz motoru alabilirsiniz. Lakin elinizdeki motor arıza çıkartmıyor ise işinizi görüyor ise kalması daha iyi olur. Eğer arıza çıkartıyorsa ve sizi ekmeğinizi kazanmadan mahrum ettiği dönemler oluyorsa Dio almanız daha iyi olur. Çünkü motorun kellesi daha ufak bir pcx inkine benziyor ve elektrik aksamı konusunda vs. iyi korunan bir motor. Tercih sizin. Yoksa yaktığı yakıt Pcx in 4 te 3 civarı bir şey.

Motosikleti
Suzuki V-Strom 650 XT A L7, 2023

Mantık kazanır.

Kalple hareket edince beyin rahat durmaz, her fırsatta "sana demiştim, keşke" dedirtir. Ancak akılla hareketlerde gönül bir şekilde ikna olur. Kaldı ki ikisi de çok güzel motosikletler. Seveceksin PCX'i de yakında.

Motosikleti
D400

nk250 neden girdi reis bu senaryoya, spontini üzüyorsa seni nk250 kanser eder :D

Motosikleti
Spontini 110
nk250 neden girdi reis bu senaryoya, spontini üzüyorsa seni nk250 kanser eder :D

arkadaşlarım da naked, racing falan var. gezmeye çıksam pcx sarmaz ondan mt istiyorum. pcxi de hem kurye hem gündelik hayatta kullanırım ama mt zevki vermeyecek işte. zor :D

Suzuki gsx 250r+dio ama dioyu konfor sele kurtarmayabilir çünkü taş gibi selesi var. Çan çin çon a bulaşma sakın. Kuryelikten gelen para onun masraflarına gider.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar