Zafer Akçay'ın düzenlediği etkinliğe gelecek misiniz?

Motosikleti
Suzuki Burgman UH200
Anladığım kadarıyla zafer hoca bu forumda çok sevilen biri değil :D
Ben seviyorum. Her gün gençlerimizin yok yere sakat kaldığı, hayatını kaybettiği ülkemizde onun yaptıklarını yapan kaç kişi var? Bizde adettir. İyi işler yapanı sevmezler. Çalışmadan, yorulmadan zengin olanları dert etmez, Zafer Akçay üç kuruş kazanıyor mu acaba diye dert ederler.

Motosikleti
Honda Forza 250 / Triumph Street Triple 765 RS
Abicim gidiceksiniz ve bozguna ugruyacaksınız. adam tamamen başkalarınınz kazalarını alıp üstüne yorum yaparak ego kasıyor ve eğitimciyim ayağına geziler organize ediyor.

Eğitimcilik Türkiyede ucu açık bir konudur, Neye göre eğitimci? göster diyorsun haraketi bir saniye bizim osman usta var o göstericek diyor.

Geziye gidiyorsun telsiz takıyor şu açıdan girmelisin bu viraj şöyle vs vs.

Başkalarının stop yada dönüş videolarından bu böyle olmalı diyor.

Bu eğitimcilikmi? Yada biz Finlandiyada İngilterede ve İtalyada farklı bir eğitim gördük ama inanın böylesini görmedik.

Ben italyada mekanik eğitimi aldım, İngilterede pist ve Finlandiyede off road ben bile demiyorum motoru çok iyi bliyorum diye ki bu adamlar lastiği patlasa usta çağıran tipler hatta daha fenası 20bin bakımı gelince yeni motor alan adamlar.

Başımıza eğitmen oluyor.

Eğitmen olabilmeniz için önce ama önce fizik kurallarını bilmeniz lazm motorsiklet bilimi tamamen fizik ile alakalıdır. Adam fizikden bir haber geçmiş iki tatlı dille eğitmenim diyor.

Neyse az kaldı beyler biliyorsunuz kanalımda hafiften tekniğede girdim yakında çok büyük bir ekip toplamış olucagım gerçek motosiklet bilimi neymiş görüceğiz.

Ben şimdi aşağıdaki ürünün lansmanını yapıcaktım orada adam etkinlik çıkardı. O yüzden burada yapıyorum şimdi:

Toplaşın bana 20 tane sipariş lazım isminiz yazdırın özelden bana sonrada üretime başlıcam: burası için özel olarakda fiyatı 5600TL

Eğitimide beleşe vericem piyasayı kızıştıralım.

Sadece fikir olarak bunu paylaşayım, çeşitlilik olur belki ürün gamında.
100 gram ağırlığında ve 550KG taşıyabiliyor.

Motosikleti
cbf 150
Sadece fikir olarak bunu paylaşayım, çeşitlilik olur belki ürün gamında.
100 gram ağırlığında ve 550KG taşıyabiliyor.

Bunlar faydalı bendede var ama çok dikkatli olmak lazım kendini bırakabiliyorlar ufacık sarsıntıda yada zemin bozuklugunda. zincir temizlemek veya lastik sökmek için orta ayagı olmuyanlar için çok güzel bir çözüm.

Bunlardanda üreticeğim bu arada ama daha stabil bir versiyonunu.

Abicim gidiceksiniz ve bozguna ugruyacaksınız. adam tamamen başkalarınınz kazalarını alıp üstüne yorum yaparak ego kasıyor ve eğitimciyim ayağına geziler organize ediyor.

Eğitimcilik Türkiyede ucu açık bir konudur, Neye göre eğitimci? göster diyorsun haraketi bir saniye bizim osman usta var o göstericek diyor.

Geziye gidiyorsun telsiz takıyor şu açıdan girmelisin bu viraj şöyle vs vs.

Başkalarının stop yada dönüş videolarından bu böyle olmalı diyor.

Bu eğitimcilikmi? Yada biz Finlandiyada İngilterede ve İtalyada farklı bir eğitim gördük ama inanın böylesini görmedik.

Ben italyada mekanik eğitimi aldım, İngilterede pist ve Finlandiyede off road ben bile demiyorum motoru çok iyi bliyorum diye ki bu adamlar lastiği patlasa usta çağıran tipler hatta daha fenası 20bin bakımı gelince yeni motor alan adamlar.

Başımıza eğitmen oluyor.

Eğitmen olabilmeniz için önce ama önce fizik kurallarını bilmeniz lazm motorsiklet bilimi tamamen fizik ile alakalıdır. Adam fizikden bir haber geçmiş iki tatlı dille eğitmenim diyor.

Neyse az kaldı beyler biliyorsunuz kanalımda hafiften tekniğede girdim yakında çok büyük bir ekip toplamış olucagım gerçek motosiklet bilimi neymiş görüceğiz.

Ben şimdi aşağıdaki ürünün lansmanını yapıcaktım orada adam etkinlik çıkardı. O yüzden burada yapıyorum şimdi:

Toplaşın bana 20 tane sipariş lazım isminiz yazdırın özelden bana sonrada üretime başlıcam: burası için özel olarakda fiyatı 5600TL

Eğitimide beleşe vericem piyasayı kızıştıralım.
abba-superbike-stand-02.jpg

Aslında bunu üretip satsan mükemmel olur.
Abba stand diye geçiyor adı.

Motosikleti
VOGE250RR
Ben seviyorum. Her gün gençlerimizin yok yere sakat kaldığı, hayatını kaybettiği ülkemizde onun yaptıklarını yapan kaç kişi var? Bizde adettir. İyi işler yapanı sevmezler. Çalışmadan, yorulmadan zengin olanları dert etmez, Zafer Akçay üç kuruş kazanıyor mu acaba diye dert ederler.
Aynen öyle bizim milletin klasik adetleri ama üç kuruş demeyelim de üç beş bin diyelim :D sözüm meclisten dışarı neden bu eğitmenler bu kadar pahalı ders veriyor eyvallah hayatıma büyük artı ama mesela 2 gün viraj eğitimi 25bintl abartı değil mi

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Arkadaşlar hepimiz mi üst düzey sürücüyüz? Tabi ki değil. Ticari amaç güdülse de gidin bakın yaw etkinliğe illa bir şeyler öğrenirsiniz. Bir hocadan eğitim aldınız diye de onun müridi, şakirti olmuyorsunuz. İmkan yaratabiliyorsanız her disiplini deneyimleyin. Bu işlerde söz gelimi Japon başka şey anlatıyor, İngiliz başka, Alman başka. Hepsini öğrenin.

Bu işlerde "bence" tek bir doğru yok, bir çok doğru var. Zafer Hoca da dünyanın en tirrek adamı da olsa onlarca yıldır bu işe emek veriyor, öyle langır lungur bir adam olsa piyasadan silinirdi. Sizler bu adamı Pazar videolarından tanıyor olabilirsiniz ama hoca İzmir'de yaşarken 5S eğitimlerini İstanbul'da Namık Kutlu veriyordu. Ha dediğim dönemlerin öncesini benden iyi bilenler de olacaktır.

Velhasıl sevmesek de adamı itin bir tarafına sokmayalım. Forum güzel bir topluluk ama İzmir'in en büyük motosiklet kulüplerinden birinin toplantısına katıldım, bizi bilen yok, forumun adını hiç duymamışlar.

Dünya farklı ve bizden çok büyük.

Motosikleti
Suzuki Burgman UH200
Aynen öyle bizim milletin klasik adetleri ama üç kuruş demeyelim de üç beş bin diyelim :D sözüm meclisten dışarı neden bu eğitmenler bu kadar pahalı ders veriyor eyvallah hayatıma büyük artı ama mesela 2 gün viraj eğitimi 25bintl abartı değil mi
Bizim milletin klasik adetleri konusuna ben de kafa yoruyorum. Fakat, işin içinden çıkamıyorum. Örneğin, sürücü kursu eğitmenleri neden düşük ücret alırlar diye kimse sormaz. Özlük hakları M.E.B. tarafından neden gözetilmez diye kimse sormaz. Çalıştığım halde neden yeterli gelirim yok demek yerine motosiklet eğitimleri çok pahalı demek yaygın bir tavırdır. Daha da kötüsü her konuya benzer bir mantıkla bakarız. Politika konuşmayalım diyenlerin hatırına burada bırakayım. :)

Motosikleti
cbf 150
Motosiklet eğitimi pahalıdır ve göreceli olarakda düzgün yapılır.

fiyatların artmasının sebebide Çekmeköy civarında oturan borusan müşterisi diş doktorları ve avukat tayfasıdır. Para aktıgı için harcıyorlar ve fiyatları yukarı çekiyorlar.

Size şöyle bir örnek verim rally arabası eğitimi için özpeynircilerden bile eğitim alsanız zafer akçaylardan daha ucuza gelir. ayrıca gerçek bir şampiyondan eğitim alırsınız nasıl motor kullandıgı bile görecili olan birisinden değil.

Hala yunandaki kaza videosuda gelmedi bir göremedik ama motoru gördük korlasda :)

Motosikleti
Triumph Trident 660
Biz İstanbul'da nerede kalabalık var / kalabalık olma ihtimali var oradan kaçmaya çalışıyoruz genelde. :)

Mesela konu başlığındaki ilan bana ilgili tarihte ilgili bölgeden mutlak surette uzak kalmam gerektiğini söylüyor. :D Hatta artırıyorum; İstanbul'da mümkünse Pazar günü evde oturmak en güzeli; her yer ana baba günü, nereye gidersen git, kalabalıktan dolayı oradan keyif alma ihtimalin çok düşük...
Kesinlikle haklısın abi cumartesi yine bir kesim çalıştığı için daha sakin gezilecekse cumartesi yapılmalı,pazar rezalet oluyor belki görmüşsündür instada Belgrad ormanından 3 saat çıkamamışlar
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Motosiklet eğitimi pahalıdır ve göreceli olarakda düzgün yapılır.

fiyatların artmasının sebebide Çekmeköy civarında oturan borusan müşterisi diş doktorları ve avukat tayfasıdır. Para aktıgı için harcıyorlar ve fiyatları yukarı çekiyorlar.

Size şöyle bir örnek verim rally arabası eğitimi için özpeynircilerden bile eğitim alsanız zafer akçaylardan daha ucuza gelir. ayrıca gerçek bir şampiyondan eğitim alırsınız nasıl motor kullandıgı bile görecili olan birisinden değil.

Hala yunandaki kaza videosuda gelmedi bir göremedik ama motoru gördük korlasda :)
Diş doktorları ağır cimridir, hem sabit getirileri var + yüzdelik çalışırlar ama 3-5 i çok düşünürler

Sanki bundan var gibi motomax getirmişti yada oradaki firmalarden biri. Aynısı değil ama benzer işlevli. Bunlar yapılır basit ürünler ama bana kalırsa gp kompozit güzel paddock yapıyor spor motorlara yakışan baktınmı?
Paddock var zaten. Bu ürün motora göbekten girdiği için hem ön tekere hem arka tekere müdahale edebiliyorsun. Kaydı, düştü mevzusu da olmadan.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar