Abicim gidiceksiniz ve bozguna ugruyacaksınız. adam tamamen başkalarınınz kazalarını alıp üstüne yorum yaparak ego kasıyor ve eğitimciyim ayağına geziler organize ediyor.
Eğitimcilik Türkiyede ucu açık bir konudur, Neye göre eğitimci? göster diyorsun haraketi bir saniye bizim osman usta var o göstericek diyor.
Geziye gidiyorsun telsiz takıyor şu açıdan girmelisin bu viraj şöyle vs vs.
Başkalarının stop yada dönüş videolarından bu böyle olmalı diyor.
Bu eğitimcilikmi? Yada biz Finlandiyada İngilterede ve İtalyada farklı bir eğitim gördük ama inanın böylesini görmedik.
Ben italyada mekanik eğitimi aldım, İngilterede pist ve Finlandiyede off road ben bile demiyorum motoru çok iyi bliyorum diye ki bu adamlar lastiği patlasa usta çağıran tipler hatta daha fenası 20bin bakımı gelince yeni motor alan adamlar.
Başımıza eğitmen oluyor.
Eğitmen olabilmeniz için önce ama önce fizik kurallarını bilmeniz lazm motorsiklet bilimi tamamen fizik ile alakalıdır. Adam fizikden bir haber geçmiş iki tatlı dille eğitmenim diyor.
Neyse az kaldı beyler biliyorsunuz kanalımda hafiften tekniğede girdim yakında çok büyük bir ekip toplamış olucagım gerçek motosiklet bilimi neymiş görüceğiz.
Ben şimdi aşağıdaki ürünün lansmanını yapıcaktım orada adam etkinlik çıkardı. O yüzden burada yapıyorum şimdi:
Toplaşın bana 20 tane sipariş lazım isminiz yazdırın özelden bana sonrada üretime başlıcam: burası için özel olarakda fiyatı 5600TL
Eğitimide beleşe vericem piyasayı kızıştıralım.