- Konu Yazar
Merhabalar 8 bin lira bütçem var. Full face ve güneş vizörlü kask arıyorum aklımda mt thunder 4, ls2 stream 2 ve storm 2 var. Mt çok rüzgar sesi alıyor dedikleri için vazgeçmiş gibiyim. Başka tavsiye edebileceğiniz kask var mıdır?
Onun interkom yuvası yok diye duydum amahjc c70 o fiyatlara iyi bir seçenek
Kask güzel duruyor ama bedeni yok başka satıcılarda da 14 bin filan istenmiş o civarlara çıkamamBen geçen sene nakit 8 bin liraya Ece 22.06 onaylı, Marushin marka(Japon menşeli Alman üretimi) fiber kabuk kask almıştım.
![]()
MARUSHIN M-RS 969 ZODİAC-GREY / GRAU - Fiyatı, Yorumları
M-RS 969 ZODİAC-GREY / GRAU yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyolty.gl
Kaç cc kullanıyorsun ben 125 cc de kullanacam kullanan arkadaşlarım var memnunlarstream 2 kullanıyorum, rüzgar sesinden çok rahatsızım.
250 cc ktm duke ile kullanıyorum.Kaç cc kullanıyorsun ben 125 cc de kullanacam kullanan arkadaşlarım var memnunlar
2 Ay iyimser bir süre olmuşthunder 4 alma 2 aya elinde kalıyor güneş vizörü. kronik problemi var
pinlock takılabilen bir model tercih et.
piyasada oturmuş markaları tercih et. aksesuar, yedek parça (pinlock, renkli vizör, filan yerinin menteşesi-vidası gibi) ihtiyacın olursa kolay bulursun.