QJ moto srk250 vs cf moto nk250

İnazumayı duvara çakmadığın sürece kolay kolay yedek parça ihtiyacın olmaz. Cf motoda da yedek parça sıkıntısı var ve yolda giderken parçaları dökülen kullanıcılar var. Birinin plakalığı düşüyor, birinin fren pedalı diğerinin vites pedalı vs.

Tipini sevmediysen ona yapacak bir şey yok maalesef. Hayırlısı olsun.

Motosikleti
Yok
İnazumayı duvara çakmadığın sürece kolay kolay yedek parça ihtiyacın olmaz. Cf motoda da yedek parça sıkıntısı var ve yolda giderken parçaları dökülen kullanıcılar var. Birinin plakalığı düşüyor, birinin fren pedalı diğerinin vites pedalı vs.

Tipini sevmediysen ona yapacak bir şey yok maalesef. Hayırlısı olsbaj
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Tipini sevmediysen ona yapacak bir şey yok maalesef. Hayırlısı olsun

Tipini sevmediysen ona yapacak bir şey yok maalesef. Hayırlısı olsun.
Bajaj dominar 250 nasıl peki

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Rahmetli AEA'nın "Megelli 250 R" videosunu her gencin, yeni başlayanın defalarca izlemesini tavsiye ederim. Beyler şekle, şukla yürümeyin. Qj dediğiniz de Türkiye'de artık Rks yani Mj Grup, Cf Moto hakkında da olumsuz anlamda epey yazıldı çizildi.

Dominar'ın daha farklı sorunları var ama çözülemeyecek değil, parçası şusu busu bakkalda bile var.

Motosikleti
Yok
Rahmetli AEA'nın "Megelli 250 R" videosunu her gencin, yeni başlayanın defalarca izlemesini tavsiye ederim. Beyler şekle, şukla yürümeyin. Qj dediğiniz de Türkiye'de artık Rks yani Mj Grup, Cf Moto hakkında da olumsuz anlamda epey yazıldı çizildi.

Dominar'ın daha farklı sorunları var ama çözülemeyecek değil, parçası şusu busu bakkalda bile var.
Peki size göre nk250 mi dominarmı

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Peki size göre nk250 mi dominarmı
Nk 250'nin daha şık ve daha cazip göründüğünü kabul ediyorum ama ikisinden birini alacaksam Dominar 250. alırdım Listeme 2. elleri de katacaksam ya da kredi kartına taksitle almak dışında da imkanım varsa ve illa 250 cc olacaksa 2. el Honda Cb250R tercihim olurdu.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660

megelliyle kıyaslanacak motor değil cfmoto yarın sabah türkiyede yok olduğunu varsayalım tüm dünyada var bu motorlar ve rks vs gibi 50 farklı motor 50 farklı markayla satılmıyor 3 tane motor 250 450 650 hepsi de dünyanın her yerinde aynı motorlar avrupada bi sürü ülkede adv klasmanında en çok satan motor gs 2. sıradaki 450mt

@arndiol bajajcılarla barışıyoruz tabi benim kayyış 450mtye yetişemiyorlar :p
ny4qepo.png

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
cfmoto yarın sabah türkiyede yok olduğunu varsayalım tüm dünyada var bu motorlar
Kawasaki de tüm dünyada var, al bak İzmir'de sorunumu parayla bile çözdüremedim. Tüm dünyada olan Cf Moto'da sorun yaşayan bir kardeşimin küçük illerde sorununu çözdüreceğini düşünüyorsan seni dinlemek isterim.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
Kawasaki de tüm dünyada var, al bak İzmir'de sorunumu parayla bile çözdüremedim. Tüm dünyada olan Cf Moto'da sorun yaşayan bir kardeşimin küçük illerde sorununu çözdüreceğini düşünüyorsan seni dinlemek isterim.
senin dediğin marka problemi değil türkiyedeki servis problemi ducatiden tut yamahaya hepsinde var

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
senin dediğin marka problemi değil türkiyedeki servis problemi ducatiden tut yamahaya hepsinde var
Valla Yamaha ve Ducati'de o kadar çok yok. Mok attığımız Korlas da ücreti mukabilinde ne gerekiyorsa getiriyor. En azından dar bütçeli adam Ducati almıyor, alan adam da Euro bazında saatlik bakım ücretlerini bilerek alıyor.

Ok o zaman servis problemi Türkiye'de her markada varsa benim önerdiğim 2. el Honda Cb 250 R'ı neden beğenmedin? Kötü motor değil, servis sıkıntısı ve yedek parça problemi yok.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
Valla Yamaha ve Ducati'de o kadar çok yok. Mok attığımız Korlas da ücreti mukabilinde ne gerekiyorsa getiriyor. En azından dar bütçeli adam Ducati almıyor, alan adam da Euro bazında saatlik bakım ücretlerini bilerek alıyor.

Ok o zaman servis problemi Türkiye'de her markada varsa benim önerdiğim 2. el Honda Cb 250 R'ı neden beğenmedin? Kötü motor değil, servis sıkıntısı ve yedek parça problemi yok.
nerde beğenmedim

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
nerde beğenmedim
Ok bir şey demediğin için ben öyle yorumlamışım.

Sence bu arkadaş gönül rahatlğııyla Nk 250 alsın mı? Bak bulunduğu yerde yedek parça stoğu olan, eşraftan tanıdığı olan iyi bir servisin olmadığını farz ediyorum. Ne yapsın ve ne alsın sence?

Motosikleti
Yok

Sence bu arkadaş gönül rahatlğııyla Nk 250 alsın mı? Bak bulunduğu yerde yedek parça stoğu olan, eşraftan tanıdığı olan iyi bir servisin olmadığını farz ediyorum. Ne yapsın ve ne alsın sence?
Çok teşekkür ediyorum yardımcı olduğunuz için

Aklımdan hasar kayıtlı bi mt25 te geçiyor motor yapılmış

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660

yılbaşında motorumu sattığımdan beri ben aynısını diyorum 100bin liraya alınabilecek türkiyedeki en güzel motordu hala daha üzülüyorum o motorun o paraya gittiğine evet parasına değecek nadir motorlardan olduğunu düşünüyorum cfnin 250liklerinin

@sampsonte sen bu işleri boşver de bize ne zaman güzel haberi duyuracaksın?
bugün ciddili bi deneme şansım oldu bakalım üşenmezsem videoyu paylaşıp burada da konuşuruz

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
bugün ciddili bi deneme şansım oldu bakalım üşenmezsem videoyu paylaşıp burada da konuşuruz
Tam tokatlık gençsin hee, birader açsana başlık, açsana konu.

Her mesajın içinde varsın, kafamızı ütülüyorsun ama esas yazman, paylaşman gerekeni paylaşmıyorsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar