Şehir içi scooter arayışı

Motosikleti
sattık :(
Dostlar selamlar, birader için 200-250 bin tl arası 2.el şehir içi kullanmak üzere scooter arayışındayız. Aklımızdaki modeller:

• Burgman UH 200 (tipini çok seviyorum meretin)
  • N-max 155
  • Forza 250
  • Kymco Downtown 250

Farklı model önerilerinizi ve kullanıcı deneyimlerinizi aktarabilirseniz çok sevinirim. Görüşmek üzere.

Motosikleti
Yamaha MT-25
Nmax155 şehirde atiklikte üstüne yok hem de sağlam , forza şehirde araba gibi olur ben nmaxten yürürdüm.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
şehrine göre değişir.
istanbul gibi çevre yolu ve E5 trafiği falan olacaksa forza rahat olur güç açısından ama küçü şehirde terlik niyetine yakın mesafe gidilecekse nmax daha hafif kalır, pcx bile büyük kalabilir oralarda.

Motosikleti
Kymco Downtown 250i
Merhaba. Kymco downtown 250i kullanicisiyim ben 1 seneyi geçti. Oldukça memnunum forzadan daha konforlu geliyor bana. Deneme motorları oluyordu bayilerde dilerseniz deneyebilirsiniz ikinci elleride oldukça uygun.

Motosikleti
şehrine göre değişir.
istanbul gibi çevre yolu ve E5 trafiği falan olacaksa forza rahat olur güç açısından ama küçü şehirde terlik niyetine yakın mesafe gidilecekse nmax daha hafif kalır, pcx bile büyük kalabilir oralarda.
İstanbul'dayız maalesef
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Merhaba. Kymco downtown 250i kullanicisiyim ben 1 seneyi geçti. Oldukça memnunum forzadan daha konforlu geliyor bana. Deneme motorları oluyordu bayilerde dilerseniz deneyebilirsiniz ikinci elleride oldukça uygun.
Teşekkürler hocam, servis ağı ve parça tedariği konusunda bir problem yaşadınız mı?

Motosikleti
Kymco Downtown 250i
İstanbul'dayız maalesef

Teşekkürler hocam, servis ağı ve parça tedariği konusunda bir problem yaşadınız mı?
Benim bakım harici bir isim düsmedi hocam. Ama parca sorunu yaşayan görmedim. En kötü hazırda bulunmasa bile siparisle geliyor. Zaten kymco izmirede fabrika açtı parça konusunda diğerlerinden fazla handikapi olduğunu düşünmüyorum. Grubumuzda bir abimiz var boramototv isimli youtube kanali var downtown ile 70000 km devirdi motoru bastan sona anlatan videoları var. Vaktiniz olursa göz atabilirsiniz motorun + ve - lerini detaylica anlatıyor. Illa japon olsun dersenizde bence xmax bakın. Forza kullanan arkadaşların şimşeklerini üzerime cekmek istemiyorum ama benim hiç beğendiğim bir motor değil.

Motosikleti
Benim bakım harici bir isim düsmedi hocam. Ama parca sorunu yaşayan görmedim. En kötü hazırda bulunmasa bile siparisle geliyor. Zaten kymco izmirede fabrika açtı parça konusunda diğerlerinden fazla handikapi olduğunu düşünmüyorum. Grubumuzda bir abimiz var boramototv isimli youtube kanali var downtown ile 70000 km devirdi motoru bastan sona anlatan videoları var. Vaktiniz olursa göz atabilirsiniz motorun + ve - lerini detaylica anlatıyor. Illa japon olsun dersenizde bence xmax bakın. Forza kullanan arkadaşların şimşeklerini üzerime cekmek istemiyorum ama benim hiç beğendiğim bir motor değil.
Teşekkürler hocam, kanala da bakacağım.

Motosikleti
VOGE250RR
Sadece A-B arası gidip gelecekse yerli üretim pcx'ler 190bin tl sıfır bayiden de çıkarabilir. 250cc uzun süre maxi scooter kullanmadım ama 2024 nmax125 sahibi olmuştum o da çok güzel makine.

Sadece A-B arası gidip gelecekse yerli üretim pcx'ler 190bin tl sıfır bayiden de çıkarabilir. 250cc uzun süre maxi scooter kullanmadım ama 2024 nmax125 sahibi olmuştum o da çok güzel makine.
yerli üretim derken montaj burada sadece :)

Motosikleti

yerli üretim derken montaj burada sadece :)
Onu ben de değerlendirmeyi düşündüm ama aklıma cf moto 450 mt mevzuatı geldi. Ecnebiler çok beğendi her şeyinden memnunlar, bizim memlekette somun falan düşüyor ilk 100 km de. Riske değeceğini sanmıyorum. Umarım beni haksız çıkarırlar da kaliteli montaj yaparlar.

Motosikleti
cbr, rs
Düşünecekseniz vitesli düşünün bence :D, scooterda karar kılacaksanız da forza öneririm.

Motosikleti
Kymco Skytown 125, Multistrada V2S
Düşünürseniz Kymco Skytown 125 nakite özel 149.000TL kampanyası yapmışlar.

Motosikleti
Düşünecekseniz vitesli düşünün bence :D, scooterda karar kılacaksanız da forza öneririm.
vitesli var zaten hocam merak etmeyin

Düşünürseniz Kymco Skytown 125 nakite özel 149.000TL kampanyası yapmışlar.
onu şimdi gördüm absli modeliymiş bir de ama servisi iyi değil diyor bizim metehan hoca. N-max 155 en mantıklısı gibi duruyor şimdilik.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar