- Konu Yazar
Herkese selamın aleyküm başlıktaki iki motor arasında kaldım sizce hangisini seçmeliyim ve neden bilgili kişiler yazarsan memnun olurum şimdiden değerli yorumlarınız için teşekkür ediyorum
QJ'nin motorları CF'ye göre bir tık daha kaliteli ama bu modelden modele değişiyor çok 40 50bin KMde NK250 gördüm ama QJ'nin bu modelini sokakta hiç görmedim desem yalan olmaz . Piyasa vs. gibi konularda NK250 daha tercih edilebilir hem piyasası hızlı hem ustalar artık NK250'yi öğrendiHerkese selamın aleyküm başlıktaki iki motor arasında kaldım sizce hangisini seçmeliyim ve neden bilgili kişiler yazarsan memnun olurum şimdiden değerli yorumlarınız için teşekkür ediyorum
Evet piyasa konumunda NK daha hızlı gidiyor geçenlerde srk250 yi gördüm arkamdan geçti 500 CC bı motor gibi sesi vardı çok güzeldi ayrıca kısıtlanmış bı motor olduğu için yazılımada müsait olduğunu düşünüyorum yani 32 bg den 36 ya falan yükseltilebilir o kafamı karıştırıyorSrkyı bende araştırmıştım ama çok ağır motor uzun süre kullanan kimseyede rastlamadım bu yüzden vazgeçmiştim. 2 ay önce 150.000 12 taksite bulunuyordu.Büyük ihtimal sıfır alacaksın çünkü 2.el fiyatları mantıksız forumda motorun başlığınada yazmıştım bakımları 2000 km de bir sanırım. Tnt 250 nin daha ucuz hali üreten aynı nk ise daha bilinen bir motor 2.el fiyatına göre sağladığı özellikler gayet iyi srk nın parça durumunuda bilmiyorum
Ön arka abs, ters çatal, tft ekran, bosch enjeksiyon, led farlar, çelik fren hortumları, elde kalmayan depo kapağı, dörtlü flaşör kaydırmalı debriyaj
İkinci el 120-130 bin bandında alacağım garanti pekte gerekli görmüyorum teşekkür ederim yorumunuz içintercih senin 12 taksit 0 faiz satmaları büyük artı ama sıfır alırsan 2000 km de bir servise gideceksin garantiden çıkmaması için servis fiyatlarını öğren hoşuna gittiyse al tabi sesi daha güzel
Aynen öyle alt motor direk benellininYa bu qj srk250 bildiğin benelli tnt 250 değil mi ?
Nedenki QJ nin alt motoru benellinin TNT 249s in motoru ve onlara baktığımda km leri 60 bin 70 bin civarı ve sorunsuzlar yani o motorun sadece dış kaportası çin alt motoru İtalyanikisine de para vereceğime gider pavyonda konfeti patlatırım en azından eğlenmiş olurum
250 ik alacaksam ve param yoksa sadece ve sadece bajaj alırım d 250 alırım s 250 alırım n 250 alırım
ama asla ve asla cf almam qj nin adını bile anmam
sorun motor kısmında değil zatenNedenki QJ nin alt motoru benellinin TNT 249s in motoru ve onlara baktığımda km leri 60 bin 70 bin civarı ve sorunsuzlar yani o motorun sadece dış kaportası çin alt motoru İtalyan
Ne alınır peki hocam 150 bin bütçeye ben o paraları ns 200 rs200 gibi motorlara vermemikisi de para verılıp alınacak motorlar değil
0 Faiz yazmasına bakmayın, bayiden çıktığı gibi 180k'lık motor 130k'ya düşüyor, biraz yürütsen 110 120lere düşüyor; yani yüksek faizli kredi çekip 2. el baksan bile aynı kapıya çıkıyor. Tavsiyem akbank %0.99 veya qnb %2.49 kampanyaları ile 12 ay vadeli bi krediye girip düzgün 2. el bir şeyler bakmanız. Çinden çıkıp hint grubuna geçseniz en azından kafanızın da rahat olacağını düşünüyorum, 2. elleri de iyi.tercih senin 12 taksit 0 faiz satmaları büyük artı ama sıfır alırsan 2000 km de bir servise gideceksin garantiden çıkmaması için servis fiyatlarını öğren hoşuna gittiyse al tabi sesi daha güzel
Hocam nakit alacağım 130 bin e srk250 ye karar verdim bugün binme fırsatım oldu yok böyle bi makina 4 silindir gibi çalışıyor0 Faiz yazmasına bakmayın, bayiden çıktığı gibi 180k'lık motor 130k'ya düşüyor, biraz yürütsen 110 120lere düşüyor; yani yüksek faizli kredi çekip 2. el baksan bile aynı kapıya çıkıyor. Tavsiyem akbank %0.99 veya qnb %2.49 kampanyaları ile 12 ay vadeli bi krediye girip düzgün 2. el bir şeyler bakmanız. Çinden çıkıp hint grubuna geçseniz en azından kafanızın da rahat olacağını düşünüyorum, 2. elleri de iyi.
Knk inazuma nın şeklini sevmiyorum benim için yedek parça tedariği önemli dün srk250 yi almaya karar vermiştim bugün baktığımda kesinlikle hiç bir yedek parça tedariği yok balata diski bile NK da yedek parça var geri ona karar verdimSrk nın incelemesini prosofi yapmıştı. Youtube a bir bak istersen. Cf motordan cl 250/700 harici motor alınmaz. Volkan'ın dediği gibi temiz suzuki inazuma alırsan torunun bile kullanır bakımlarını aksatmadığın sürece.